طاس or تاس
-
hamed bagheri 0 اره خودمم دیدم . متعجب شدم هر کس یه چی میگه ، اما اگر طبی جزوه راه ابریشم پیش بریم این طوری گفته که برا عکس گرفتم .ممکنه کتاب درسی اشتباه کرده باشه.
mahdi shokry دقیقا 👌 نظرات خیلی متفاوته / ولی بهرحال مرسی ، وقت گذاشتین🌹
-
hamed bagheri 0
این جزوه راه ابریشمه مطالعه کنی متوجه میشی .
طاس یعنی کاسه یا پیاله و تاس یعنی بی مو که تو درس طوطی و بقال هم اومده رفیق . موفق باشی.mahdi shokry
چیزی که من تو این جزوه میبینم، باز جلو طاس نوشته 2 املایی و همون حرف منو میگه -
Saudade 19 منم احتمال میدم ۲ املایی باشه
اما توفان رو من سرچ کردم شد :

hamed bagheri 0
جالبه... نمیدونستم
ممنون -
mahdi shokry
چیزی که من تو این جزوه میبینم، باز جلو طاس نوشته 2 املایی و همون حرف منو میگهSaudade 19 در کل منکه اگه تست از این کلمه تو کنکور واسه املا یا جناس تام بیاد نمیزنم 😂
-
Saudade 19 در کل منکه اگه تست از این کلمه تو کنکور واسه املا یا جناس تام بیاد نمیزنم 😂
hamed bagheri 0
نظر استاد گوگل هم اینه (:

-
سلام دوستان / وقت بخیر
واژه تاس ( طاس ) یه واژه ۲ املاییه ؟
یا هر کدوم یه معنی جداگانه ای میده ؟
کتاب درسی در ۲ جا بکار برده / ولی وقت طاس رو معنی کرده

hamed bagheri 0
دهخدا رو هم الان چک کردم
میگه در اصل "تاس" درست بوده و کلمه فارسی هست منتها نویسندگان فارسی زبان عربی دان "طاس" نوشتند و این هم کم کم رواج گرفت
باز بنظرم در اصل جفتشون یه کلمه ان -
hamed bagheri 0
دهخدا رو هم الان چک کردم
میگه در اصل "تاس" درست بوده و کلمه فارسی هست منتها نویسندگان فارسی زبان عربی دان "طاس" نوشتند و این هم کم کم رواج گرفت
باز بنظرم در اصل جفتشون یه کلمه انSaudade 19 همه جا پای عرب ها 😑 در میان است...
-
hamed bagheri 0
دهخدا رو هم الان چک کردم
باز بنظرم در اصل جفتشون یه کلمه انSaudade 19 بله منم همین نظر رو دارم / ممنون ، وقت گذاشتید 🌹
-
Saudade 19 بله منم همین نظر رو دارم / ممنون ، وقت گذاشتید 🌹
hamed bagheri 0
به جز گوگل همه تقریبا یه نظر دارن:face_with_tears_of_joy: -
طاس/تاس ۲ املایی است
ولی بعیده کنکور از این چیز های باگ دار بده
هرچند به خوبی یادمه که تو یک تست(توفان و طوفان) رو واژه ای دو املایی درنظر گرفت ولی ما میدونیم که معانیشون متفاوته.(ولی یادمه تو پایه های قبل همش میگفتن ۲ معنایی هست و یکی از مثال هاشون واسه واژه ی ۲ معنایی همین بود ولی خب...)
مثل خطا و ختا
در اصل خطا معنی ختن نمیده و فقط ختا این معنی رو میده(مکانی در چین که به مشک هاش معروفه)ولی انقدر اشتباه نوشتن که رایج شد و الان ۲ املایی محسوب میشه -
طاس/تاس ۲ املایی است
ولی بعیده کنکور از این چیز های باگ دار بده
هرچند به خوبی یادمه که تو یک تست(توفان و طوفان) رو واژه ای دو املایی درنظر گرفت ولی ما میدونیم که معانیشون متفاوته.(ولی یادمه تو پایه های قبل همش میگفتن ۲ معنایی هست و یکی از مثال هاشون واسه واژه ی ۲ معنایی همین بود ولی خب...)
مثل خطا و ختا
در اصل خطا معنی ختن نمیده و فقط ختا این معنی رو میده(مکانی در چین که به مشک هاش معروفه)ولی انقدر اشتباه نوشتن که رایج شد و الان ۲ املایی محسوب میشه@mahan-hosein-poor ممنونم / با تمام حرفاتون موافقم