سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
آیا این رفتارای اَخیرم عادیه؟
-
-
@f-seif-0 حرفایی که زدی کاملا درسته و متینه، من الان از آدما میترسم انقدر نشستم خونه انقدر ارتباط نداشتم که وقتی یه جلسهای دارم از قلمچی مدرسه یا خریدی دارم همهش غر میزنم، باشه این قرصارو دارم خونه حتما میخورم، آخ آخ گفتی من معتاد آهنگ غمگینم شدم سعی میکنم حذف شون کنم و کمتر گوش بدم بیشتر پادکست گوش بدم
وای آخرش عالی بود مرسی مرسی خیلی عالی و خوب بود خودمم خسته شدم بخدا -
زهرا قدیری سلام .من قبلا تقریبا همینطور شده بودم ....
شما توی فضاهای مجازی مخصوصا اینستاگرام هستید؟
یا کلا همه چی کنار گذاشتید و ی گوشه اتاق تنهایی میشینید و فکر میکنید و فکر میکنید و اینجوری بگم عادت کردین به تکرار و تکرار روزمرگی های مزخرف؟ -
mooon haaappy نه اتفاقا به فضای مجازی (تلگرام و اینترنت) اعتیاد شدیدی پیدا کردم حتی یه مدت تلگرامم رو حذف کردم ولی فایده نداشت میرفتم توی اینترنت، پذیرفتن این شرایط برام سخته برای فرار کردن از وضعیتم خودم رو با گوشی مشغول میکنم
از آدما فراری هستم -
زهرا قدیری آیا اهل موسیقی خوب هستید؟؟؟؟
موسیقی خوب ها نه این در و پیت ها که جدید اومده. اگه نیستید حتما موسیقی گوش کنید خیلی تاثیر داره. و الزاما هم میتونه خواننده نداشته باشه و فقط ساز باشه. و بزرگترین راه هم توکل به خداوند و سپردن همه چیز به او هست. -
زهرا قدیری خب جبران کن:)
زندگی مجازی وقت آدمو میگیره ...
چشم به هم بزنیم کنکور رسیده چشم به هم بزنیم جوونیمون رفته ... چشم به هم بزنیم میبینیم دیگه فردایی نیست:))) قدر این لحظات و بدون... -
زهرا قدیری
سعی کن خوش اخلاق باشی غر زدن فقط تلف کردن انرژیه
خنده کلید همه مشکلاته اینو بدون
اینم تقدیم به تو
https __honarejang.com_wp-content_uploads_2020_03_Sogand-Salam.mp3 -
زهرا قدیری درکت میکنم. میدنی این دختر ساکت و منزوی توی واقعی نیست (اونی نیست ک قبلا بوده و تو حالت باهاش خوب بوده) .نمیدونی چرا اصلا اینطوی شدی و مشکلت چیه.ترجیح میدی از همه دور باشی و تو تنهاییات ی گوشه اتاق فقط فکر کنی فکر کنی به اتفاقاتی ک افتاده یا چیزایی ک شاید اتفاق بیافته (در صورتی ک فقط ذهنتو درگیر میکنه و موجب اعصاب خوردی و حال بدت میشه) بعد ی مدت ک دیگه نمیتونی تحمل کنی پناه میبری به اینترنت و وب گردی...و بعد باز هم تکرار مزخرف این چرخه .....
تو ذهنت احتمالا برنامه ریزی های بلند مدت درسی میچینی و ی نتیجه خیلی عالی از خودت انتظار داری ...اما اگ تغیر نکنی خودتو نکشی از این اوضاع و احوال بیرون تا روز اخر کنکور همین وضع رو داری بدون این ک بفهمی از کجا خوردی .تنها و تنها و تنها راهشم اینه ک به هیچچچچ چیز فکر نکنی .و فقط ی مدت درس بخونی با هر کتابی ک حال میکنی .کم کم پلن های کوتاه مدت بریزی و با آزمون و نتیجه هایی ک میگیری دوباره خود واقعیت پیدا کنی.
تو نیاز داری ک آهنگ های شاد گوش بدی. با دوستان تفریح کنی.فیلم ببینی گاهی.ورزش کنی.کارایی ک دوست داری(غیر درسی) انجام بدی . دور خودت ی دیوار نکش... لطفا بیرون بیا از این حال و احوال موفق باشی -
@f-seif-0 مرسی قشنگم باشه حتما
-
mooon haaappy ممنون، دقیقا درسته واقعا اینجوریه، من از این حالم راضی نیستم اما چون بهونه ای برای کار نکردنه تمایل به خوب شدن هم ندارم خیلی دوست دارم به زندگی برگردم کلی برنامه دارم و هیچ کدومش اجرایی نشده
-
Matin Mousavi 1
اعتیاد به هر چیزی نتیجه جالبی نداره
حالا اون چیز میخواد خوب باشه یا بد... -
زهرا قدیری
سلام
من اطلاعات زیادی راجب این قضیه ندارم ولی میخام تجربه خودم رو بهتون بگم
من هم از وقتی کرونا اومده دیگه تمایل به دیدن احدالناسی ندارم ینی میخام بهت بگم که انقدر از دید منفی نگاهش نکن
تنها بودن باعث میشه آدم خودشو بیشتر و بهتر بشناسه با ترس هاش رو به رو بشه بتونه برای خودش وقت بیشتری بزاره
وقتی آدم تنهاست زمان فوق العاده زیادی برای فکرکردن به همه چیز داره میتونه اون جاهای خالیشو اون ضعف هاش رو بشناسه، باهاش رو به رو بشه و حتی باهاش بجنگه
کنار دیگران بودن فقط به آدم استرس میده (همون طور که خودت گفتی )
من خودم به این نتیجه رسیدم که هرچقدر آدمای کمی تو زندگیمون باشن هرچقدر زندگی شخصی مون برای خودمون بمونه! زندگی پر آرامش تر و بی استرس تری داریم
آدم های دیگه تنها چیزی که بلدن ناراحت کردن ماهاست): هیچکس شمارو دوست نداره ( به جز خانواده) وقتی موقع منفعت خودشون میشه یه کارایی از دستشون برمیاد که انگشت به دهن میمونی
پس میگم که اینکه از دیگران فاصله بگیری و توی تنهایی خودت لونه کنی چیز خوبیه حداقل برای من که این طوریه!
بی ضررترین آدما فقط و فقط خانوادتن اینو هیچ وقت یادت نره!
راجب رغبت به درس هم /: مگه شما هدف ندارید؟
وقتی یه هدفی داری به اون فکر کن به آرزوهات به لحظه هایی که همیشه انتظارشو دارشتی به لحظه هایی که همیشه باهاش رویاپردازی میکنی به اینا فکر کن و پاشو درس بخون
وقتی داری درس میخونی با هر تستی که میزنی فکر کن یه پله به سمت اون لحظه ها برداشتی و یه لول بهش نزدیک تر شدی ️ -
Saudade 19 اعتیاد؟؟ نه بابا من منظورم در حد آرامش آخر شبه نه اینکه کلا زندگی رو تعطیل کنی. آخر شب ها یا وقتی که کاری نداری موسیقی خوب گوش کنی. خیلی روی روحیه آدم تاثیر داره
-
طبیعی نیست
البته خیلی شایع هست (بیشتر بین دختر ها در رینج سنیه ۱۴_۱۸ یا ۱۹ سال )
https://www.quora.com/How-do-I-deal-with-depression-in-high-school
و خب در لینک بالا یکی راه حل افسردگی رو خواسته و توی چندین پاسخی که من الان خوندم عمدتا هیچ کس جوابی نداشت و فقط میگفتن "درکت میکنیم"
یکم راجبش جستجو کنی متوجه میشی که فقط خودت نیستی و هزاران نفر دیگه هم مثل خودت در همین رینج سنی در همین لحظه درگیر همین مشکل هستن
و خب میتونم بهت بگم که....این هم می گذره؟
زیاد ذهنتو درگیرش نکن و خودتو بزن به بیخیالی
اگه من جات بودم یک هفته به خودم استراحت میدادم بدون هیچ تنشی و نگرانی برای عقب موندن از درس
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم -
خیلی ممنون از همگی
راهحل هاتون عالی و مفید بود
امیدوارم دلتون همیشه شاد باشه و از زندگی لذت ببرید بازم ممنونم که تجربه هاتون رو در اختیارم گذاشتین -
موقعی که فیلم میبینی بازم فکرت جای دیگس؟یا وقتی با دوستاتی فکرت جای دیگه میره؟مطمئنا نه!
پس مهم علاقت به درسه مطالعتو با درسی شروع کن که بیشتر دوسش داری مثلا اگه با دینی مشکل داری و قراره از ساعت 4شروع کنی به دینی خوندن مطمئنا دیرتر شروع میکنی اونم با بی حوصلگی تمام!
این جور وقتا اول 20دقیقه درس مورد علاقت رو مثلا یه شعر از ادبیات بخون که دوسش داری تا حال و هوات عوض بشه!دیدتو نسبت به درس خوندن عوض کن درس خوندن برای رفع تکلیف جواب نمیده اگه درس رو به چشم یه پل نگاه کنی که تورو به سمت یه آینده روشن میبره انگیزت بهتر میشه.🤍
قبل از اینکه درستو شروع کنی گوشیتو خاموش کن یا بزار جایی که جلو دیدت نباشه یا هر چیز دیگه ای که حواستو پرت میکنه از خودت دور کن.
یه سری فکرا هست که ممکن ازصبح که پاشدی باهات بوده و ذهنتو درگیر کرده اونا رو به صورت یه سوال بنویس و سعی کن بش جواب بدی مثال ( فردا باید برم تولد دوستم )
فردا کی برم و چی بپوشم و چی براش کادو بخرم ؟
ساعت 2 با مامانم میرم، اون لباس جدید رو میپوشم، براشم یه دیوان حافظ می خرم!یه کش با رنگ جیغ ببند به مچ دستت چندباری که حواست پرت شد بکش و رهاش کن. اینجوری نگاهت که به کش بیوفته هوشیار تر میشی.
و اینکه سعی کن شبا قبل از خواب چن تا جوک بخون بعد بخواب و اهنگای شاد گوش بده حتی اگه حوصلشو نداری صبح ها سعی کن ورزش هم داشته باشی.
امیدوارم موثر باشه. -
زهرا قدیری
سلام
کاملا عادیه
اول باید پذیری که تو با این افکار درگیری
و دائم نخوای که حذفشون کنی
دوم اینکه برو درست رو بخون، هروقت اومد به ذهنت و درگیر شدی توی برگه بنویس یک تق با مداد یا دوتا دستت بهم بزن (جهت جمع حواس) دوباره شروع کن
حتی اگر ۱۰۰ بار هم تکرار شد اشکالی نداره
و
مورد مهم تراینکه درسهات رو طی بازه ۴۵ دقیقه بخون
مثلا میگی امروز زیست فلان فصل دوتا ۴۵ دقیقه
این باعث میشه ذهنت سعی کنه با تایمی که مشخص کردی جلو بره و تموم کنه
موفق باشی -
زهرا قدیری نماز بخون با خدا صحبت کن خیلی راحت مثل یه دوست صمیمی، وقتی با خدا صحبت میکنی اروم میشی قلبت اروم میگیره حالت خوب میشه بهترین درمون برای حال بد دردو دل کردن با خدا هستش وقتی باهاش حرف میزنی حس میکنی جوابتو میده باهات حرف میزنه ، ویه پیشنهاد دیگه به نظرم رابطتو با خانوادت درست کن. باهاشون صمیمی باش و مشکلتو بهشون بگو حرف بزن حتی اگه مشکلی نداری راجب زندگیت، راجب حالت، درست و... صحبت کن. اگه خواهر یا برادر داری چه بهتر .
به ایندت هم فکر کن به ارزوهات -
زهرا قدیری راستی منم یه مدت مثل تو وقتی میخواستم درس بخونم فکرم هزار جا میرفت. یکاری کردم جواب داد توام همین کاری که من کردمو امتحان کن ایشالا مشکلت حل میشه
ببین به تمام اتفاقاتی که جدیدا برات افتاده مثل : هفته پیش با دوستات رفتی بیرون یا دیروز جشن تولد رفتی یا هر چیز دیگه ای که تو ذهنت هست. بشین خوب بهشون فکر کن. کی چی گفت و چیشد و اینا.... هر چقدرم طول بکشه مهم نیست بشین بهشون فکر کن. میدونی چرا اینو میگم؟ بزار با یه مثال بهت بگم، فک کن ذهن تو مثل یه نخ به تخته روبه روت وصل شده، وقتی چیزایی دیگه تو ذهنت هست نمیزاره این نخ مستقیم به تخته وصل باشه هی این نخو اینور اونور میکشه و ذهنت رو از درس دور میکنه و هزار تا چیز تو ذهنت هست
ولی اگه بشینی یه دور کامل به همشون فکر کنی پروندشو ببندیبزاری کنار تنها چیزی که تو ذهنت میمونه درست هست
موفق باشی