-
این پست پاک شده!
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
این پست پاک شده! -
PeGaH من مال مسعودی رو دیدم متاسفانه یک ماه از وقتم رو باهاش تلف کردم و هیچی هم یاد نگرفتم فقط فک میکنی بلدی اما سر آزمون ها هیچی بلد نیستی هرچی بزنی اشتباه در میاد
-
PeGaH من مال مسعودی رو دیدم متاسفانه یک ماه از وقتم رو باهاش تلف کردم و هیچی هم یاد نگرفتم فقط فک میکنی بلدی اما سر آزمون ها هیچی بلد نیستی هرچی بزنی اشتباه در میاد
-
PeGaH مسعودی اصلا به درد نمی خوره وقتت رو تلف نکن و درس را با دبیران برتر آلاء رایگان و مفهومی یاد بگیر
-
این پست پاک شده!
majides2005 الان درست شد ولی اونموقع که پیام قبلی رو نوشتم نبود ممنون ازتون
-
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنونoktay در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنونجلسه هفتم اصلاح شد
سپاس -
PeGaH مسعودی اصلا به درد نمی خوره وقتت رو تلف نکن و درس را با دبیران برتر آلاء رایگان و مفهومی یاد بگیر
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
اولا که زیست ناقص نمونده و در حال ضبطیم
ثانیا فیزیک هم ادامه داره و هنوز داریم ادیت میکنیم -
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
-
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
حسین دهقانی پور
تا جایی ک ما بودیم تو اردو خیر نداشت.چند پست بالاتر هم پرسیده بودن همین سوال رو !!
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...