-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005
قسمت صفر کارو انرژی یا همون جلسه7 کیفیت پایینش ناموجودهبعد از کامنت بنده چک کردین ناموجود بود؟
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
PeGaH من مال مسعودی رو دیدم متاسفانه یک ماه از وقتم رو باهاش تلف کردم و هیچی هم یاد نگرفتم فقط فک میکنی بلدی اما سر آزمون ها هیچی بلد نیستی هرچی بزنی اشتباه در میاد
-
PeGaH من مال مسعودی رو دیدم متاسفانه یک ماه از وقتم رو باهاش تلف کردم و هیچی هم یاد نگرفتم فقط فک میکنی بلدی اما سر آزمون ها هیچی بلد نیستی هرچی بزنی اشتباه در میاد
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
PeGaH مسعودی اصلا به درد نمی خوره وقتت رو تلف نکن و درس را با دبیران برتر آلاء رایگان و مفهومی یاد بگیر
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
majides2005 الان درست شد ولی اونموقع که پیام قبلی رو نوشتم نبود ممنون ازتون
-
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنوننوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهoktay در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنونجلسه هفتم اصلاح شد
سپاس -
PeGaH مسعودی اصلا به درد نمی خوره وقتت رو تلف نکن و درس را با دبیران برتر آلاء رایگان و مفهومی یاد بگیر
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا یه جواب به من بدید آیا همایش جمع بندی ریاضی تجربی و ادبیات رو می ذارید یا خیر
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابت کیفیت پائین جلسه صفر کارو انرژی ممنون از مسئولین محترم. لطفا از همایشهای ریاضی تجربی هم بزارید. ما همواره دعاگوتون هستیم...
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
اولا که زیست ناقص نمونده و در حال ضبطیم
ثانیا فیزیک هم ادامه داره و هنوز داریم ادیت میکنیم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید جلسات خازن رو تا دو سه روز دیگه قرار میدید یا فیلم های قبلی رو دان کنم؟
-
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهحسین دهقانی پور
تا جایی ک ما بودیم تو اردو خیر نداشت.چند پست بالاتر هم پرسیده بودن همین سوال رو !! -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی چه آقای علیرضا استادخازن درس نمی دن ؟نگفتم فیزیک هم ناقص ماند ودست ما رفت تو حنا
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
یه مقدار با دقت بخون علیرضا در جواب داشتن پاسخ تست ها گفت که نداره . -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
من جواب شمارو دادم ؟؟؟؟؟؟
پاسخ نداشت با خازن نداشت یکی هست ؟؟؟؟
عجب !!!