-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابت کیفیت پائین جلسه صفر کارو انرژی ممنون از مسئولین محترم. لطفا از همایشهای ریاضی تجربی هم بزارید. ما همواره دعاگوتون هستیم...
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
اولا که زیست ناقص نمونده و در حال ضبطیم
ثانیا فیزیک هم ادامه داره و هنوز داریم ادیت میکنیم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید جلسات خازن رو تا دو سه روز دیگه قرار میدید یا فیلم های قبلی رو دان کنم؟
-
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهحسین دهقانی پور
تا جایی ک ما بودیم تو اردو خیر نداشت.چند پست بالاتر هم پرسیده بودن همین سوال رو !! -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی چه آقای علیرضا استادخازن درس نمی دن ؟نگفتم فیزیک هم ناقص ماند ودست ما رفت تو حنا
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
یه مقدار با دقت بخون علیرضا در جواب داشتن پاسخ تست ها گفت که نداره . -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
من جواب شمارو دادم ؟؟؟؟؟؟
پاسخ نداشت با خازن نداشت یکی هست ؟؟؟؟
عجب !!! -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی دانم چرا ولی یه حسی به من میگه فیزیک ناقص می ماند ودست ما می رود تو حنا
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به حر هال شما درصتان را بخا نید چشم به راح نباشید ممکن اصت فیزیک ناغس بماند ودصط شما وارد حنا شود اض ما گفطن بود
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی وجدانن از شوخی گذشته من خودم یکی رو میگم اگه آلا وجود نداشت معلوم نبود چه در انتظارم بود بچه ها قدر این دوستان زحمت کش را بدانید واز این امکانات به نحو احسن استفاده کنید انشا الله به حق مرتضی علی همه تون قبول بشید
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
میتونید به حستون اعتماد کنید و خودتون بخونید.
میتونید هم چشم انتظار باشید
یا علی -
سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد. -
سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab ای واااای....زحمتتون چند برابر شد...
مشکلی نداره آقا سهراب....ما همچنان قدردان زحماتتون هستیم... -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام واقعا ممنونم از بابت زحماتتون فقط یه سوال داشتم آیا مبحث ترمودینامیک در همایش جمع بندی هست؟
-
سلام واقعا ممنونم از بابت زحماتتون فقط یه سوال داشتم آیا مبحث ترمودینامیک در همایش جمع بندی هست؟
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgarousiamir
سلام چون مشترک نیست بعید میدونم.
در جزوه تست ها نگاه کنید ببینید تست هاش هست یا نه ! -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای علیرضا خان ملاحظه فرمودید که سهراب خان چه نوشته حالا دیدی باید به حس ها اعتماد کرد قبلا گفتم الان هم میگم با این امکانات وبستر اینترنتی کشور ناقص ماندن جلسات بعید نیست مثل زیست مثل شیمی
-
آقای علیرضا خان ملاحظه فرمودید که سهراب خان چه نوشته حالا دیدی باید به حس ها اعتماد کرد قبلا گفتم الان هم میگم با این امکانات وبستر اینترنتی کشور ناقص ماندن جلسات بعید نیست مثل زیست مثل شیمی
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده324
دوست عزیز منم همون اول گفتم به حست اعتماد کن و برو بخون کسی شمارو مجبور نکرده از الا و امثالهم استفاده کنید
یا علی