-
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنونoktay در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اولا تشکر کنم به خاطر همایش فیزیک ثانیا هم جلسه 7 قسمت اول کار انرژی اشتباه گذاشتین جزوه ی تست را و هم همینطور
رسیدگی کنید ممنونجلسه هفتم اصلاح شد
سپاس -
PeGaH مسعودی اصلا به درد نمی خوره وقتت رو تلف نکن و درس را با دبیران برتر آلاء رایگان و مفهومی یاد بگیر
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
-
PeGaH من برای همه آرزوی موفقیت می کنم ان شاءالله که به هدف خود برسید
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلاس فیزیک تموم شده دیگه جلسات را آپلود نمی کنین؟این هم مثل کلاس زیست ناقص موند ؟
اولا که زیست ناقص نمونده و در حال ضبطیم
ثانیا فیزیک هم ادامه داره و هنوز داریم ادیت میکنیم -
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
-
سلام و خسته نباشید.جزوه تست پاسخ نامه نداره؟
حسین دهقانی پور
تا جایی ک ما بودیم تو اردو خیر نداشت.چند پست بالاتر هم پرسیده بودن همین سوال رو !! -
324
یه مقدار با دقت بخون علیرضا در جواب داشتن پاسخ تست ها گفت که نداره . -
324
من جواب شمارو دادم ؟؟؟؟؟؟
پاسخ نداشت با خازن نداشت یکی هست ؟؟؟؟
عجب !!! -
324
میتونید به حستون اعتماد کنید و خودتون بخونید.
میتونید هم چشم انتظار باشید
یا علی -
سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد. -
سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد.sohrab ای واااای....زحمتتون چند برابر شد...
مشکلی نداره آقا سهراب....ما همچنان قدردان زحماتتون هستیم...
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا