ایهام تناسب
-
سلام دوستان
گزینه ۳ این تست و ببینید
گفته دوران اینجا ایهام تناسب داره
چون توی بیت یعنی روزگار و با پرگار و دایره و.. تناسب داره
ولی من مشکلم اینکه دوران به معنی روزگار و دوران به معنی چرخش ، اعرابشون فرق داره ک
ایا که کلمه رو که بشه۲ دو جور خوند و ۲ معنی متفاوت بدن رو هم میتونیم ایهام بگیریم؟
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
گزینه ۳ این تست و ببینید
گفته دوران اینجا ایهام تناسب داره
چون توی بیت یعنی روزگار و با پرگار و دایره و.. تناسب داره
ولی من مشکلم اینکه دوران به معنی روزگار و دوران به معنی چرخش ، اعرابشون فرق داره ک
ایا که کلمه رو که بشه۲ دو جور خوند و ۲ معنی متفاوت بدن رو هم میتونیم ایهام بگیریم؟
@sara-haghighatrad سلام / اولا ک ایهام و ایهام تناسب و جناس تام بر هم آوایی کامل هست / و هیچ موقع حتی با یه اعراب جابه جا اجازه اینکارو ندارید
دوما ، خب همون کلمه دُوران هم از کلمه دُور زدن و چرخش میاد / و میشه ی جوری ب پرگار و دایره ربطش داد
-
@sara-haghighatrad سلام / اولا ک ایهام و ایهام تناسب و جناس تام بر هم آوایی کامل هست / و هیچ موقع حتی با یه اعراب جابه جا اجازه اینکارو ندارید
دوما ، خب همون کلمه دُوران هم از کلمه دُور زدن و چرخش میاد / و میشه ی جوری ب پرگار و دایره ربطش داد
hamed bagheri 0
اها یعنی دُوران هم معنی روزگاره هم چرخش؟ -
hamed bagheri 0
اها یعنی دُوران هم معنی روزگاره هم چرخش؟@sara-haghighatrad عاره حدودا / دُوران و دُور به معنای دوره گردانی ساغر ، و چرخیدن جام شراب در مجلس هم بکار میره
مثل بیت معروف حافظ که ایهام داره
« بیا که ترک فلک خوان روزه غارت کرد / هلال عید به دور قدح اشارت کرد »
-
@sara-haghighatrad عاره حدودا / دُوران و دُور به معنای دوره گردانی ساغر ، و چرخیدن جام شراب در مجلس هم بکار میره
مثل بیت معروف حافظ که ایهام داره
« بیا که ترک فلک خوان روزه غارت کرد / هلال عید به دور قدح اشارت کرد »
hamed bagheri 0 ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
hamed bagheri 0 ممنونم🌸
@sara-haghighatrad خواهش میکنم موفق باشید 🌹
-
@sara-haghighatrad خواهش میکنم موفق باشید 🌹
hamed bagheri 0 همچنین🌸