#انگیزشی
-
سلام
اسم پستم رو گذاشتم انگیزشی چون یه انگیزه میخوام
پایه دهم رشته ریاضی هستم
دوست دارم مهندس بشم دانشگاه شریف هدفمه
ولی میدونید چیه
برنامه ریزی ندارم
درسام رو عقب میمونم و نمیتونم به همه شون برسم
از یه طرف هروقت برنامه ریزی کردم نتونستم به همه شون برسم
و شاید ازپنج تا درسی که برنامه ریزی کردع بودم به یکی یا دوتاش رسیدم!
کمک میخوام برای برنامه ریختن
خیلی استرس میگیرم وقتی حجم درسا رو میبینم و نمیتونم همه شون رو بخونم
ممنون میشم اگر راه حلی دارید در اختیار من بذارید!^_^زهرا سادات حسینی سلام عزیزم شبت بخیر شما که هنوز اول راهی، نباید ناامید بشی. اول از همه یه برگه بردار و ببین هر دبیری تا کجا تدریس کرده یا کِی قراره امتحان بگیره مثلا فکر کن امروز ۱۰ آبانه بعد ریاضی تو صفحه ۱۰ هستی و معلمت ۲۰ آبان میخواد از صفحه ۱ تا ۲۰ امتحان بگیره حالا باید این ۱۰ صفحه رو توی ۱۰ روز تقسیم کنی مثلا روز در میون ۲ صفحه (مثال بود)
برنامهت رو منطقی بریز اگه قبلا ۳ ساعت مطالعه میکردی الان ۶ ساعت برنامه نریز نگو چون عقبم باید ۶ ساعت بخونم نه هنوز کلی تا امتحانای ترم مونده میشه تا اون موقع خودتو برسونی. سوالی بود در خدمتم -
سلام
پایه دهم رشته ریاضی هستم
ولی میدونید چیه
برنامه ریزی ندارم
ممنون میشم اگر راه حلی دارید در اختیار من بذارید!^_^زهرا سادات حسینی سلام من یه پست درباره برنامه ریزی نوشتم شاید کمک کنه بخونین و عمل کنین
و این که از الان نگران کنکور نباشین من هم ریاضی ام و پشت کنکوری به نظرم بهترین زمان برای استارت سال یازدهم تا عید سال یازدهم هست پس الان سخت نگیر و سعی کن مدرسه رو خوب جلو ببری و واسه بیست بخون
-
زهرا سادات حسینی سلام به شما پیشنهاد میکنم کلیپ های اقای امیررضا امیرمحمدی راجب برنامه ریزی رو ببینید حتما
Amir e
چشم خیلی ممنون -
زهرا سادات حسینی سلام عزیزم شبت بخیر شما که هنوز اول راهی، نباید ناامید بشی. اول از همه یه برگه بردار و ببین هر دبیری تا کجا تدریس کرده یا کِی قراره امتحان بگیره مثلا فکر کن امروز ۱۰ آبانه بعد ریاضی تو صفحه ۱۰ هستی و معلمت ۲۰ آبان میخواد از صفحه ۱ تا ۲۰ امتحان بگیره حالا باید این ۱۰ صفحه رو توی ۱۰ روز تقسیم کنی مثلا روز در میون ۲ صفحه (مثال بود)
برنامهت رو منطقی بریز اگه قبلا ۳ ساعت مطالعه میکردی الان ۶ ساعت برنامه نریز نگو چون عقبم باید ۶ ساعت بخونم نه هنوز کلی تا امتحانای ترم مونده میشه تا اون موقع خودتو برسونی. سوالی بود در خدمتمmahdieh q
راه حل خیلیییی خوبی بود ممنون -
زهرا سادات حسینی سلام من یه پست درباره برنامه ریزی نوشتم شاید کمک کنه بخونین و عمل کنین
و این که از الان نگران کنکور نباشین من هم ریاضی ام و پشت کنکوری به نظرم بهترین زمان برای استارت سال یازدهم تا عید سال یازدهم هست پس الان سخت نگیر و سعی کن مدرسه رو خوب جلو ببری و واسه بیست بخون
Sahar Rabiee
پستتون رو کجا میتونم ببینم؟ -
Amir e
چشم خیلی ممنونزهرا سادات حسینی خواهش میکنم
-
Sahar Rabiee
پستتون رو کجا میتونم ببینم؟ -
Amir e
ممنون -
در ضمن برای دیده شدن سوالتون باید گروه های موردنظر رو منشن کنید
@دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیاmahdieh q
منشن؟
ببقشید من بلد نیستم
یعنی چکار کنم؟ -
سلام
پایه دهم رشته ریاضی هستم
ولی میدونید چیه
برنامه ریزی ندارم
ممنون میشم اگر راه حلی دارید در اختیار من بذارید!^_^ -
سلام
پایه دهم رشته ریاضی هستم
ولی میدونید چیه
برنامه ریزی ندارم
ممنون میشم اگر راه حلی دارید در اختیار من بذارید!^_^زهرا سادات حسینی سلام
اصلا جای نگرانی نیست فکر کنم شما نیاز دارید یک مقداری اطلاعات تونو در مورد نحوه برنامه ریزی و مطالعه و کنکور و.. مطالعه کنید هم تو انجمن هم سرچ کنید بعد متوجه میشین و استرس تون برطرف میشه
بعدش سوالی داشتید بفرمایید
Anzw 18 مراحمی 🥰 -
زهرا سادات حسینی سلام
اصلا جای نگرانی نیست فکر کنم شما نیاز دارید یک مقداری اطلاعات تونو در مورد نحوه برنامه ریزی و مطالعه و کنکور و.. مطالعه کنید هم تو انجمن هم سرچ کنید بعد متوجه میشین و استرس تون برطرف میشه
بعدش سوالی داشتید بفرمایید
Anzw 18 مراحمی 🥰z Gheibi
سلام
بله حتما
یعنی اطلاعاتم رو در مورد برنامه ریزی افزایش بدم دیگه؟
بعد به نظرتون زوده واسه کنکور شروع کردن؟! -
mahdieh q
منشن؟
ببقشید من بلد نیستم
یعنی چکار کنم؟زهرا سادات حسینی بله منشن
برای دیده شدن پیامتون باید گروه های موردنظر رو منشن کنید. بستگی به سوالتون داره اگه مربوط به راه ابریشمه اولش یه @ بزارین بعد راه ابریشم رو تایپ کنید (باید آبی بشه) یا اگه سوالاتون مربوط به دهم ریاضیه اولش یه @ بزارین
-
z Gheibi
سلام
بله حتما
یعنی اطلاعاتم رو در مورد برنامه ریزی افزایش بدم دیگه؟
بعد به نظرتون زوده واسه کنکور شروع کردن؟!زهرا سادات حسینی تحقیق کنید راجب برنامه ریزی و مطالعه در دبیرستان
شروع کردن داریم تا شروع کردن، شما اگر درساتو خوب بخونی و با تست روشون مسلط بشی خب این طوری کنکوری هم کار کردی
یعنی خوب درس خوندن در دهم و یازدهم و وازدهم لازمه کنکوره -
زهرا سادات حسینی بله منشن
برای دیده شدن پیامتون باید گروه های موردنظر رو منشن کنید. بستگی به سوالتون داره اگه مربوط به راه ابریشمه اولش یه @ بزارین بعد راه ابریشم رو تایپ کنید (باید آبی بشه) یا اگه سوالاتون مربوط به دهم ریاضیه اولش یه @ بزارین
mahdieh q
اهاعع متثجه شدمم ممنون -
زهرا سادات حسینی تحقیق کنید راجب برنامه ریزی و مطالعه در دبیرستان
شروع کردن داریم تا شروع کردن، شما اگر درساتو خوب بخونی و با تست روشون مسلط بشی خب این طوری کنکوری هم کار کردی
یعنی خوب درس خوندن در دهم و یازدهم و وازدهم لازمه کنکورهz Gheibi
متوجه شدم خیلییی ممنون از کمکتون -
z Gheibi
متوجه شدم خیلییی ممنون از کمکتونزهرا سادات حسینی خواهش می کنم
موفق باشید
-
سلام
پایه دهم رشته ریاضی هستم
ولی میدونید چیه
برنامه ریزی ندارم
ممنون میشم اگر راه حلی دارید در اختیار من بذارید!^_^زهرا سادات حسینی
سلام و وقت بخیر
سال دهم تازه شروع راه طولانی کنکوره و در عین حال جو دبیرستان باعث میشه آدم خودش احساس کنه که همه چیز خیلی تغییر کرده و یک مطالعه با برنامه چقدر میتونه موثر باشه.
خواهشا از اول ماجرا به این فکر نکن که من همه برناممو باید کامل انجام بدم و اگه یه کاری رو بر حسب اتفاق انجام ندادی خودت یا برنامه رو سرزنش نکن و ادامش بده چون اگه ۷۰ درصدش انجام شه بهتر از اینه که هیچیش نشه مگه نه؟
این اشتباه من سال دهمم بود و امیدوارم شما این کارو نکنی
مورد دیگه که خیلی مهمه اینه که کمال گرایی رو بذار کنار یعنی چی؟ مثلا یهو از خودت انتظار نداشته باش امروز حتما باید ۴ تا درس رو بخونم . نه بلکه پله پله پیش برو و حتما به تعداد معقول تست بزن واسه سال دهم روزی ۳۰ ۴۰ تا تست هم کافیه کم کم زیاد ترش کن اینم یه مثاله هر چتد تا که میتونی رو مد نظر قرار بده
درضمن سعی کن از پایه مفهومی مسلط شی بعد تستی
موفق باشی -
زهرا سادات حسینی
سلام و وقت بخیر
سال دهم تازه شروع راه طولانی کنکوره و در عین حال جو دبیرستان باعث میشه آدم خودش احساس کنه که همه چیز خیلی تغییر کرده و یک مطالعه با برنامه چقدر میتونه موثر باشه.
خواهشا از اول ماجرا به این فکر نکن که من همه برناممو باید کامل انجام بدم و اگه یه کاری رو بر حسب اتفاق انجام ندادی خودت یا برنامه رو سرزنش نکن و ادامش بده چون اگه ۷۰ درصدش انجام شه بهتر از اینه که هیچیش نشه مگه نه؟
این اشتباه من سال دهمم بود و امیدوارم شما این کارو نکنی
مورد دیگه که خیلی مهمه اینه که کمال گرایی رو بذار کنار یعنی چی؟ مثلا یهو از خودت انتظار نداشته باش امروز حتما باید ۴ تا درس رو بخونم . نه بلکه پله پله پیش برو و حتما به تعداد معقول تست بزن واسه سال دهم روزی ۳۰ ۴۰ تا تست هم کافیه کم کم زیاد ترش کن اینم یه مثاله هر چتد تا که میتونی رو مد نظر قرار بده
درضمن سعی کن از پایه مفهومی مسلط شی بعد تستی
موفق باشیMehrsa 14
خیلییییی ممنون از راهنماییتون اره واقعا
برنامه خیلی تاثیر داره
و اینکه فعلا معلما گفتن سراغ تست نریم:(