Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
مغز دردی رو حس نمیکنه!! زیستِ2
-
Maryam Nateqi
سلام قربونت گلم، تو خوبی؟پس از ساختارش هست،مرسی عزیزم
-
سارا M 0 سلام، قشر مخ گیرنده درد نداره ! از این نکته میشه نتیجه گرفت که قشر مخ نمیتونه پذیرنده محرک های درد باشه ! در نتیجه درد (در اثر محرک دردی که مستقیم به قشر مخ اعمال شده) رو حس نمیکنه !
پ.ن: اینکه معلمتون گفته مغز درد رو حس نمیکنه اشتباهه ! چون قشر مخ با دریافت پیام های عصبی از جاهای مختلف یه ری اکشن خاص داره، که یکی از اون ری اکشنا میتونه حس کردن درد باشه !
پس قشر مخ خودش گیرنده درد نداره و نمیتونه دریافت کننده محرک درد باشه ! ولی میتونه پیامای دردی که از جاهای مختلف میاد رو تفسیر کنه و شخص درد رو احساس کنه ! -
ali jafari 6
سلام
خیلی ممنونم بله کاملا درسته جوابتون.
.
.
.
ولی استادمون اشتباه نگفتند!!
گفتند ک مغز دردِ خودش رو حس نمیکنه وگرنه قسمت های مختلف بدن رو که بله!! من عنوان رو کلی گفتم ولی متن تاپیک کامل توضیح دادم..
استادمون توضیح دادند که مغز درد های قسمتِ های مختلف بدن رو حس میکنه، ولی خوده مغز دردی رو حس نمیکنه...
یکم اینجا منظور رو گنگ رسوندم که الان گفتم منظور استادمون رو.
-
-
سارا M 0 خب این جمله هم اشتباهه ! مغز توی همه قسمتای خودش درد رو حس میکنه بجز قشر مخ که گیرنده درد نداره ! در واقع تنها جایی که گیرنده درد نداره قشر مخه و قشر مخ هم یه بخشی از مغزه ! یعنی بقیه بخشای مغز بجز قشر مخ گیرنده درد دارن پس میتونن درد رو حس کنن !
بی ادبی نباشه البته ! -
ali jafari 6 در مغز دردی رو حس نمیکنه!! زیستِ2 گفته است:
سارا M 0 خب این جمله هم اشتباهه ! مغز توی همه قسمتای خودش درد رو حس میکنه بجز قشر مخ که گیرنده درد نداره ! در واقع تنها جایی که گیرنده درد نداره قشر مخه و قشر مخ هم یه بخشی از مغزه ! یعنی بقیه بخشای مغز بجز قشر مخ گیرنده درد دارن پس میتونن درد رو حس کنن !
ببینید بحثِ ما روی درد حس کردن یا نکردن قشر مخ و یا قسمت های دیگه مغز که نیست!
به طور کلی میگیم مغز درد خودش رو حس نمیکنه.
ربطی به گفته های شما نداره که!
شما دارید احساس درد رو توی قسمت های مختلف مغز میگید و قشر مخ گیرنده درد نداره ک بله درسته در حالی ک ما اصلا کاری نداریم به این موضوع.
ما میخوایم بدونیم ک مغز درد خودش رو حس میکنه یا نه.بی ادبی نباشه البته !
نه چرا بی ادبی باشه!!خواهش میکنم.
-
سارا M 0 در مغز دردی رو حس نمیکنه!! زیستِ2 گفته است:
ما میخوایم بدونیم ک مغز درد خودش رو حس میکنه یا نه.
بله ! مغز درد خودش رو با تفسیر نهایی قشر مخ حس میکنه !
توضیح: اگه یکی از محرک های درد، اطراف گیرنده های دردِ توی مغز قرار بگیره، پیام درد به قشر مخ میره و درد مغز حس میشه ! اما اگه محرک درد اطراف قشر مخ قرار بگیره، قشر مخ پیامی دریافت نمیکنه چون قشر مخ گیرنده درد نداره که بخواد پیام تولید کنه ! -
توضیح: اگه یکی از محرک های درد، اطراف گیرنده های دردِ توی مغز قرار بگیره، پیام درد به قشر مخ میره و درد مغز حس میشه ! اما اگه محرک درد اطراف قشر مخ قرار بگیره، قشر مخ پیامی دریافت نمیکنه چون قشر مخ گیرنده درد نداره که بخواد پیام تولید کنه !
خودتون دارید میگید اگر اطراف گیرنده های درد توی مغز قرار بگیره حس میشه!
با این توضیحات درد خود مغز اطراف قشر مخ قرار میگیره ک مغز دردِ خودش رو حس نمیکنه.... ولی مغز درد های قسمت های دیگه بدن رو حس و تفسیر میکنه.نمیدونم چطور منظورم رو برسونم دیگه️
ممنون از وقتی ک گذاشتید
موفق باشید. -
سارا M 0 تنها جایی که گیرنده درد نداره قشر مخه، پس بقیه جاها میتونن پیام عصبی درد رو تولید کنن ! هر بخشی توی مغز (بجز قشر مخ) میتونه پیام عصبی درد تولید کنه و همون پیام که تو مغز تولید شده میتونه توسط خود مغز تفسیر بشه !
شما هم موفق باشی||: -
ali jafari 6
بازم ممنونم -
-