قرابت
-
سلام دوستان
من همش حس میکنم هرچهار گزینه از یک چیز حرف میزنند!
شما چطور؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
شما چطور؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا@m-sina سلام
گزینه ۴ میشه؟ -
به نظرم گزینه چهار میشه. که اشاره به آسایش و فراغت در عین بیچارگی و نداری
-
سلام من گوگل رو هم نگاه کردم یه همچین چیزی دستگیرم شد
بیت صورت سوال :با اینکه جام و می مون خالی هست (وسایل آسودگی و فراغت) مهیا نیست اما آسودگی که داریم از جمشید (فک کنم پادشاهی چیزی باشه) بیشتره یا شاید جمشید نداره
بیت 4/پادشاهان با اینکه وسایل آسودگی رو دارن اما نمیتونن ازش اونطور که باید استفاده کنن
درکل :چیزی که بهش نیاز داری رو نداشته باشی بهتره تا اینکه چیزی رو داشته باشی ولی نیاز نداشته باشی یا بهره نبری -
سلام دوستان
شما چطور؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا -
بیت صورت سوال :با اینکه جام و می مون خالی هست (وسایل آسودگی و فراغت) مهیا نیست اما آسودگی که داریم از جمشید (فک کنم پادشاهی چیزی باشه) بیشتره یا شاید جمشید نداره
بیت 4/پادشاهان با اینکه وسایل آسودگی رو دارن اما نمیتونن ازش اونطور که باید استفاده کنن
درکل :چیزی که بهش نیاز داری رو نداشته باشی بهتره تا اینکه چیزی رو داشته باشی ولی نیاز نداشته باشی یا بهره نبریMaryam Nateqi در قرابت گفته است:
درکل :چیزی که بهش نیاز داری رو نداشته باشی بهتره تا اینکه چیزی رو داشته باشی ولی نیاز نداشته باشی یا بهره نبریعه چه جالبـــــــ
تاحالا اینطوری بهش نگاه نکردم
ممنون -
I IIAII has marked this topic as solved on
-
Maryam Nateqi در قرابت گفته است:
درکل :چیزی که بهش نیاز داری رو نداشته باشی بهتره تا اینکه چیزی رو داشته باشی ولی نیاز نداشته باشی یا بهره نبریعه چه جالبـــــــ
تاحالا اینطوری بهش نگاه نکردم
ممنون@m-sina
خواهش میکنم -
@m-sina
خواهش میکنمMaryam Nateqi الان دوباره خوندمش یه سوال برام پیش اومد. میگه «از همه خسروی بیچاره، فراغت دارد!» درسته؟ بلاخره خسرو، پادشاه بوده یا فقیر؟!
-
Maryam Nateqi الان دوباره خوندمش یه سوال برام پیش اومد. میگه «از همه خسروی بیچاره، فراغت دارد!» درسته؟ بلاخره خسرو، پادشاه بوده یا فقیر؟!
@m-sina
میدونین خسروان میشه پادشاهان بنظرم خسرو
همون عارفی هست که این بیت رو گفته
یعنی داره به خودش اشاره میکنه
الانم میرم گوگل رو هم نگاه میکنم دوباره -
خسرو مصراح دوم خود شاعره انگار -
Maryam Nateqi الان دوباره خوندمش یه سوال برام پیش اومد. میگه «از همه خسروی بیچاره، فراغت دارد!» درسته؟ بلاخره خسرو، پادشاه بوده یا فقیر؟!
-
@m-sina
میگه همه اسباب فراغت رو به پادشاه دادن اما پادشاه بیچاره از همه اسباب فراغت فارغه
یعنی با اینکه اسباب فراغت مادی رو داره اما مشغله هایی داره که نمیگذاره فراغت داشته باشه -
سلام دوستان
شما چطور؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا@m-sina
یه سوال شما می دونید خواجه به کی میگن؟ -
سلام دوستان
شما چطور؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا@m-sina گزینه یک میشه فک کنم چون هردو درمورد اینکه حال دلت باید خوب باشه حرف میزنن
-
خسرو مصراح دوم خود شاعره انگار -
@m-sina
یه سوال شما می دونید خواجه به کی میگن؟ -
Maryam Nateqi در قرابت گفته است:
خسرو مصراح دوم خود شاعره انگاراها درسته منم شک کردم به همین موضوع
چون اگه دوباره منظورش پادشاه باشه خیلی بیت مسخره میشد!@m-sina
درسته از معلمم هم پرسیدم برای اطمینان بیشتر