7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست ترکیبی از سلول
-
@dr-bernosi خط کتاب ایهام داره لامصب نوشته بعضی پروتیین ها و نیز فسفولیپید ها درون غشا جا میگیرند
-
@dr-bernosi اما من قسمت سوم رو طور دیگه ای خوندم :
فکر کردم گفته شده که در گیاهان که سم توشون هست فقط شبکه ی صاف برای پاک سازی وجود داره!
شما اینطور خوندین:
شبکه ی صاف فقط برای گیاهان سم زدایی انجام میده -
barghamadi در تست ترکیبی از سلول گفته است:
@dr-bernosi خط کتاب ایهام داره لامصب نوشته بعضی پروتیین ها و نیز فسفولیپید ها درون غشا جا میگیرند
-
@f_ssu در تست ترکیبی از سلول گفته است:
@dr-bernosi اما من قسمت سوم رو طور دیگه ای خوندم :
فکر کردم گفته شده که در گیاهان که سم توشون هست فقط شبکه ی صاف برای پاک سازی وجود داره!
شما اینطور خوندین:
شبکه ی صاف فقط برای گیاهان سم زدایی انجام میدهطبق تعریف کتاب سم زدایی ینی تغییر دادن مواد مضر شیمیایی و داروها! البته اگه تعریفش فقط دفع کردن باشه اون گزینه میتونهه تو سلولای گیاهی درمورد پراکسی زومشون درست باشه! ولی کتاب نگفته
-
@dr-bernosi اره یک درست تره
-
دوستان این شکل تا الان نه تو ازمونا و نه تو کنکور مورد سوال قرار گرفته! تستی هم ازش ندیدم! ینی دورافتاده ترین چیزه :|
مهمه با این حال -
@dr-bernosi ولی توی کتاب به اختصاصی بودن سلولهای صاف اشاره کرده
نمیشه بگیم ۴ درست هست؟
: هر یک از فرآورده ها توسط نوع خاصی سلول در شبکه صاف تولید میشوند -
@dr-bernosi از چه نظر؟ اینکه انرژی در سلول ساخته میشه و کشش انتقال فعال به سمت داخل سلوله ...
-
همینو میخواستم بگم! لحن چمله قیدی نداره! اینچور گزینه ها فقط یه حالتو در نظر میگیرن! اگه توی تست یه " میتواند" میومد باید تمام حالتارو در نظر میگرفتیم! مثلا تو کتاب سلولای کبدی کلسترول میسازن و همین کلسترولا میان تو غشاشون
-
@f_ssu در تست ترکیبی از سلول گفته است:
@dr-bernosi از چه نظر؟ اینکه انرژی در سلول ساخته میشه و کشش انتقال فعال به سمت داخل سلوله ...
نحوه انتقال فعال!
ATP میاد و توسط پمپ به ADP و یه فسفات تبدیل میشه! اون یه فسفات تا اینکه انتقال فعال تموم شه به پمپ متصله! -
@dr-bernosi جمله ی دومی خیلی ظریف بود.
-
@dr-bernosi میدونستی یون دارن جابه جا میکنن؟
-
barghamadi اما اونجا نوشته ناقل پروتیینی...ربطی نداره نه؟
-
@f_ssu پروتیین ناقل موادی چون یون را منتقل میکنن داخل چرخه الکترون فتوسنتزم هستن برو به شکل نگاه کن
-
barghamadi خیلی تخصصی شد ...
-
@dr-bernosi میدونستی یون دارن جابه جا میکنن؟
حتما نه! کتاب گفته یون ها و موادی مثل یونا!
-
@dr-bernosi فک کنم منظورش الکترون و عنصر باشه
-
@dr-bernosi فک کنم منظورش الکترون و عنصر باشه
احتمالا! ولی مواد معدنی هم ممکنه باشه! مث ویتامین