تست ترکیبی از سلول
-
@dr-bernosi خط کتاب ایهام داره لامصب نوشته بعضی پروتیین ها و نیز فسفولیپید ها درون غشا جا میگیرند
barghamadi در تست ترکیبی از سلول
گفته است:
@dr-bernosi خط کتاب ایهام داره لامصب نوشته بعضی پروتیین ها و نیز فسفولیپید ها درون غشا جا میگیرند
-
@dr-bernosi اما من قسمت سوم رو طور دیگه ای خوندم :
فکر کردم گفته شده که در گیاهان که سم توشون هست فقط شبکه ی صاف برای پاک سازی وجود داره!
شما اینطور خوندین:
شبکه ی صاف فقط برای گیاهان سم زدایی انجام میده@f_ssu در تست ترکیبی از سلول
گفته است:
@dr-bernosi اما من قسمت سوم رو طور دیگه ای خوندم :
فکر کردم گفته شده که در گیاهان که سم توشون هست فقط شبکه ی صاف برای پاک سازی وجود داره!
شما اینطور خوندین:
شبکه ی صاف فقط برای گیاهان سم زدایی انجام میدهطبق تعریف کتاب سم زدایی ینی تغییر دادن مواد مضر شیمیایی و داروها! البته اگه تعریفش فقط دفع کردن باشه اون گزینه میتونهه تو سلولای گیاهی درمورد پراکسی زومشون درست باشه! ولی کتاب نگفته
-
گفته است:
@dr-bernosi اره یک درست تره
-
دوستان این شکل تا الان نه تو ازمونا و نه تو کنکور مورد سوال قرار گرفته! تستی هم ازش ندیدم! ینی دورافتاده ترین چیزه :|
مهمه با این حال -
گزینه اول : خط کتابه!
گزینه 2 : درمورد پروتئینی مثل پروتئازای پانکراس درست نیس!
گزینه 3 : سم زدایی توی سلولا کبدی توسط شبکه اندوپلاسمی صاف انچام میشه!
گزینه 4 : طبق کتاب هر نوع لیپیدی توسط یه سلول خاصی تولید میشه! پس این درست نیست! -
دوستان این شکل تا الان نه تو ازمونا و نه تو کنکور مورد سوال قرار گرفته! تستی هم ازش ندیدم! ینی دورافتاده ترین چیزه :|
مهمه با این حال -
همینو میخواستم بگم! لحن چمله قیدی نداره! اینچور گزینه ها فقط یه حالتو در نظر میگیرن! اگه توی تست یه " میتواند" میومد باید تمام حالتارو در نظر میگرفتیم! مثلا تو کتاب سلولای کبدی کلسترول میسازن و همین کلسترولا میان تو غشاشون
-
@dr-bernosi از چه نظر؟ اینکه انرژی در سلول ساخته میشه و کشش انتقال فعال به سمت داخل سلوله ...
@f_ssu در تست ترکیبی از سلول
گفته است:
@dr-bernosi از چه نظر؟ اینکه انرژی در سلول ساخته میشه و کشش انتقال فعال به سمت داخل سلوله ...
نحوه انتقال فعال!
ATP میاد و توسط پمپ به ADP و یه فسفات تبدیل میشه! اون یه فسفات تا اینکه انتقال فعال تموم شه به پمپ متصله! -
@f_ssu در تست ترکیبی از سلول
گفته است:
نحوه انتقال فعال!
ATP میاد و توسط پمپ به ADP و یه فسفات تبدیل میشه! اون یه فسفات تا اینکه انتقال فعال تموم شه به پمپ متصله! -
مهمه با این حال@dr-bernosi میدونستی یون دارن جابه جا میکنن؟
-
@dr-bernosi میدونستی یون دارن جابه جا میکنن؟
barghamadi اما اونجا نوشته ناقل پروتیینی...ربطی نداره نه؟
-
barghamadi اما اونجا نوشته ناقل پروتیینی...ربطی نداره نه؟
@f_ssu پروتیین ناقل موادی چون یون را منتقل میکنن داخل چرخه الکترون فتوسنتزم هستن برو به شکل نگاه کن
-
@f_ssu پروتیین ناقل موادی چون یون را منتقل میکنن داخل چرخه الکترون فتوسنتزم هستن برو به شکل نگاه کن
barghamadi خیلی تخصصی شد ...
-
گفته است:
حتما نه! کتاب گفته یون ها و موادی مثل یونا!
-
گفته است:
حتما نه! کتاب گفته یون ها و موادی مثل یونا!
@dr-bernosi فک کنم منظورش الکترون و عنصر باشه
-
گفته است:
احتمالا! ولی مواد معدنی هم ممکنه باشه! مث ویتامین
-
گفته است:
احتمالا! ولی مواد معدنی هم ممکنه باشه! مث ویتامین