ناامید شدم دیگه نمیتونم
-
mohammad m 1
فارسی قرابت معنایی جامع با هفت خان،نشر الگو
زبان:مبتکران شهاب اناری ی واژه نامه جیبی هم داره لغات هفتم تا دوازدهم
اره عیزم چرا که نه فقد اسمتم بهم بگو
گلم ببین من رشتم انسانیه خب توی این مورد شرمندم=(
فک نکنم بتونم برات برنامه بنویسم اگه انسانی بودی حتمن بدون شک اینکارو میکردم
ولی بچه های تجربیو منش مکنم از اونا کمک بگیر!
وقدی مجازی میشه از هیچکی نباید انتظار داشته باشن هممون اینجوری بودیم پارسال
من امتحان نهاییو خیلی بجور مث خر توی گِل گیر کرده بودم
نه تنها من بقیه بچه هام همیجور بودن
درکت مکنم میفمم چی میگی=))@fatemeh-ma ممنون آبجی . اسمم ارغوانه . آره میدونم رشتت انسانیه دیگه خب دراین مورد نمیشه کمک کنی ولی در کل ممنون . روحیم تغییر کرد باهات حرف زدم. منم امسال نهایی ام خدا کنه قبول شم حداقل نهایی نیوفتم ولی اونی که برا کنکور میخونه مطمعنن نهای هم ۲۰میشه به امید خدا .
-
احساس میکنم هچی یاد نمی گیرم و دوستام درسو میخونن و اونان که موفق میشن و یاد میگیرن . کلی کتاب دارم ولی باز احساس میکنم چون دوستان کلاس میرن پس تو کلاس همه چیرو یاد میگیرن و من از اونا و همه عقبترم چون کلاس نرفتم برا کنکور و از دهم شروع نکردم .خیلی حالم بده و میخوام بمیرم
mohammad m 1 در ناامید شدم دیگه نمیتونم گفته است:
احساس میکنم هچی یاد نمی گیرم و دوستام درسو میخونن و اونان که موفق میشن و یاد میگیرن . کلی کتاب دارم ولی باز احساس میکنم چون دوستان کلاس میرن پس تو کلاس همه چیرو یاد میگیرن و من از اونا و همه عقبترم چون کلاس نرفتم برا کنکور و از دهم شروع نکردم .خیلی حالم بده و میخوام بمیرم
وسواس گرفتی برادرمن
جا این فکرای ازار دهنده ای که روز به روز بدتر میشن دست به کار شو
نگو دیر شده هنوز وقت هست تغییر بدی
باید فقط بهونه هارو دور بریزی و فکرای بد رو بریزی بیرون و جاش فقققققققققققط تلاش کنی
اگه درستو یادنمیگیری ممکنه دبیرت خوب نیست اونو عوض کن یا درسنامه کتاب رو بخون
بعدم میگم بیشتر مشکلت وسواس فکریه
باید وسواس فکری رو بریزی دور -
@fatemeh-ma ممنون آبجی . اسمم ارغوانه . آره میدونم رشتت انسانیه دیگه خب دراین مورد نمیشه کمک کنی ولی در کل ممنون . روحیم تغییر کرد باهات حرف زدم. منم امسال نهایی ام خدا کنه قبول شم حداقل نهایی نیوفتم ولی اونی که برا کنکور میخونه مطمعنن نهای هم ۲۰میشه به امید خدا .
mohammad m 1 اسمت محمده یا ارغوان؟ :ا
-
وسواس گرفتی برادرمن
باید فقط بهونه هارو دور بریزی و فکرای بد رو بریزی بیرون و جاش فقققققققققققط تلاش کنی
باید وسواس فکری رو بریزی دور@f-seif-0
اجیه -
mohammad m 1 اسمت محمده یا ارغوان؟ :ا
-
@fatemeh-ma ممنون آبجی . اسمم ارغوانه . آره میدونم رشتت انسانیه دیگه خب دراین مورد نمیشه کمک کنی ولی در کل ممنون . روحیم تغییر کرد باهات حرف زدم. منم امسال نهایی ام خدا کنه قبول شم حداقل نهایی نیوفتم ولی اونی که برا کنکور میخونه مطمعنن نهای هم ۲۰میشه به امید خدا .
mohammad m 1
هروقت خاسدی بحرفی من هسدم=))
حتمن که قبول میشی صددرصد
ولی ارغوان جان اشتبا منو تکرار نکن نزار درسات رو هم انباشته شن خوب درسای اون روز رو بخون=)) -
وسواس گرفتی برادرمن
باید وسواس فکری رو بریزی دور -
@f-seif-0 🥺🥺 واقن من وسواسی گرفتم؟؟؟
mohammad m 1 بله اینا وسواسه فقط
-
mohammad m 1
هروقت خاسدی بحرفی من هسدم=))
حتمن که قبول میشی صددرصد
ولی ارغوان جان اشتبا منو تکرار نکن نزار درسات رو هم انباشته شن خوب درسای اون روز رو بخون=)) -
-
sallar savadkoohi خیلی ممنون از پاسخگوییتون. من درسای دهم و یازدهم نتونستم خوب بخونم چجوری برنامه بریزم که بتونم همه درسامو برسونم موازی با دوازدهم . میشه بهم کمک کنید من تا حالا مشاور اینا نداشتم
mohammad m 1
سلام در این مورد دوستان دیگه هم خیلی سوال کردن و واقعا جواب های خوبی بهشون داده شده .میتونین در قسمت جستجو پیداش کنین
من خودم نمیتونم نظری بدم که مفید باشه -
سلام.
1.خودتونو با کسی مقایسه نکنید.
2.کلاس رفتن، موفقیت تو کنکور رو تضمین نمیکنه.
3.به خاطر شرایط خیلیا درس نخوندن، پس فقط شما نیستید که از دهم درس نخوندین.
4.از همین الان شروع کنید.اگه تلاش کنید، شاید موفق نشید، ولی حتما پشیمون نمیشید.
منظورم اینه که اگه خدایی نکرده یه سال هم موندید پشت کنکور، راحت ترید.
در هر صورت امیدوارم موفق باشید.