سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
ناامید شدم دیگه نمیتونم
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to خانوم لوبیا on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-ma برا کدوم درسا ؟ راستش من اگه امسال کنکور قبول نشم میرم رشته ریاضی به نظرت خوبه برا یه دختر؟ انسانی هم خوبه اما من حلیات دوس دارم
-
mohammad m 1
زبان
دینی
فارسی
علوم فنون
ایژالا قبول میشیی
چرا خوب نیس
قرار نیس که دختریم بقیه رشته ها نتونیم بریم!
خوبه مثلن من حفظیاتم خوب بود ک رفدم انسانی -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to خانوم لوبیا on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-ma زبانو فارسی چه کتابایی؟ برا من نشرالگو و اناریه . میتونم آبجی صدات کنم چیزه چجوری از یازدهم شروع کنم ؟؟ الان آزمون قلم چی این ۵ آذر برا دهم جبرانی گذاشته که خیلی حجم سنگینی هس برا منی که هچ نخوندم بعد مثلا همه درسا مثل ریاضی باید از دهم شروع کرد چون مطالبش تو یازدهم هم تکرار میشه ولی یه چیز بگم باورت نمیشه پارسال مجازی یود من لای یه سری از کتابام من جمله شیمی فیزیک ریاضی زیست و بقیه رو باز نکردم و اصلا به اون شکل خوب نخوندم خیلی تنبل شده بودم بعد الان فهمیدم متاسفانه تعداد زیادی مثل من بودن الان باید گریه کنم البته . در کل این روش خوبه به نظرت درسایی مثل شیمی و فیزیک از دهم شروع کنم بعد عمومی هارم درس به درس بخونم بیام جلو و اینکه بیشتر رو یازدهم فوکوس کنم و جاهایی که مطالب مرتبط با دهم داشت بیام اونارو از دهم بخونم؟؟؟ خوبه به نظرت
-
@fatemeh-ma یادم رف بگم ان شالله شماهم قبول بشید و به نتیجه دلخواه برسید
-
mohammad m 1
فارسی قرابت معنایی جامع با هفت خان،نشر الگو
زبان:مبتکران شهاب اناری ی واژه نامه جیبی هم داره لغات هفتم تا دوازدهم
اره عیزم چرا که نه فقد اسمتم بهم بگو
گلم ببین من رشتم انسانیه خب توی این مورد شرمندم=(
فک نکنم بتونم برات برنامه بنویسم اگه انسانی بودی حتمن بدون شک اینکارو میکردم
ولی بچه های تجربیو منش مکنم از اونا کمک بگیر!
وقدی مجازی میشه از هیچکی نباید انتظار داشته باشن هممون اینجوری بودیم پارسال
من امتحان نهاییو خیلی بجور مث خر توی گِل گیر کرده بودم
نه تنها من بقیه بچه هام همیجور بودن
درکت مکنم میفمم چی میگی=)) -
-
@تجربیا
لطفن دوستمو کمک کنید=))
راهنماییش کنید ممنون -
@fatemeh-ma ممنون آبجی . اسمم ارغوانه . آره میدونم رشتت انسانیه دیگه خب دراین مورد نمیشه کمک کنی ولی در کل ممنون . روحیم تغییر کرد باهات حرف زدم. منم امسال نهایی ام خدا کنه قبول شم حداقل نهایی نیوفتم ولی اونی که برا کنکور میخونه مطمعنن نهای هم ۲۰میشه به امید خدا .
-
mohammad m 1 در ناامید شدم دیگه نمیتونم گفته است:
احساس میکنم هچی یاد نمی گیرم و دوستام درسو میخونن و اونان که موفق میشن و یاد میگیرن . کلی کتاب دارم ولی باز احساس میکنم چون دوستان کلاس میرن پس تو کلاس همه چیرو یاد میگیرن و من از اونا و همه عقبترم چون کلاس نرفتم برا کنکور و از دهم شروع نکردم .خیلی حالم بده و میخوام بمیرم
وسواس گرفتی برادرمن
جا این فکرای ازار دهنده ای که روز به روز بدتر میشن دست به کار شو
نگو دیر شده هنوز وقت هست تغییر بدی
باید فقط بهونه هارو دور بریزی و فکرای بد رو بریزی بیرون و جاش فقققققققققققط تلاش کنی
اگه درستو یادنمیگیری ممکنه دبیرت خوب نیست اونو عوض کن یا درسنامه کتاب رو بخون
بعدم میگم بیشتر مشکلت وسواس فکریه
باید وسواس فکری رو بریزی دور -
mohammad m 1 اسمت محمده یا ارغوان؟ :ا
-
@f-seif-0
اجیه -
mohammad m 1
هروقت خاسدی بحرفی من هسدم=))
حتمن که قبول میشی صددرصد
ولی ارغوان جان اشتبا منو تکرار نکن نزار درسات رو هم انباشته شن خوب درسای اون روز رو بخون=)) -
mohammad m 1 بله اینا وسواسه فقط
-
@fatemeh-ma مرسی فاطمه جان . باشه الان که حضوری میرم درسای دوازدهمو هر روز همونوقع میخونم ولی پایم رو باید حسابی کار کنم . قلبم به خدا از صب درد میکرد الان حرف زدم خوب شدم راسته میگن آدم حرف بزنه روحیش عوض میشه ها
-
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammad m 1 on آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
mohammad m 1
سلام در این مورد دوستان دیگه هم خیلی سوال کردن و واقعا جواب های خوبی بهشون داده شده .میتونین در قسمت جستجو پیداش کنین
من خودم نمیتونم نظری بدم که مفید باشه -
Faeze Radsereshtreplied to mohammad m 1 on آخرین ویرایش توسط Faeze Radseresht انجام شده
سلام.
1.خودتونو با کسی مقایسه نکنید.
2.کلاس رفتن، موفقیت تو کنکور رو تضمین نمیکنه.
3.به خاطر شرایط خیلیا درس نخوندن، پس فقط شما نیستید که از دهم درس نخوندین.
4.از همین الان شروع کنید.اگه تلاش کنید، شاید موفق نشید، ولی حتما پشیمون نمیشید.
منظورم اینه که اگه خدایی نکرده یه سال هم موندید پشت کنکور، راحت ترید.
در هر صورت امیدوارم موفق باشید.