غیر فعال شدن سایت
-
وقتمون داره میره😭😭😭😭
عسل احمدی 0
من همینجوریشم عقب افتادم از درسنامه اینم شد قوز بالای قوز😐 -
من چی بگم که باید حتما ویدیوها رو یکی یکی دانلود کنم حتی در شرایط عادی.یه ماه شد که ویدیوهای سایت واسه من وسطاش گیر میکنه :|:|تیکتم دیگه جواب نمیده:|:|:|
-
Ilya Mansouri با بسکویت روغنی ازهمونایی که ستا .هزارتومن میشن.
حسن نیسی ععععععاااااااا از وقتی امتحانا انلاین شده برکت از ازمونا رفته ، نه کیکی نه ساندیسی 😔
-
اقا یا خانومی که پاتو گذاشتی رو سیم سایت آلاء ، پاتو بردار لطفا .😁😁😁😅🤣
-
این خیییییلی بدههههههه
-
@sania-andiravan
سلام
نه هنوز خطا می ده برا من -
عسل احمدی 0
من همینجوریشم عقب افتادم از درسنامه اینم شد قوز بالای قوز😐Sara Aliakbari منم همینطور مخصوصا که مدارس ما هم کلا حضوری شده و اصلا نمیتونم برنامه راه ابریشم رو با درسای مدرسه تطبیق بدم و حدود یک هفته ای میشه که عقب افتادم همش امتحان میذارن 😭😭😭😭
-
من چی بگم که باید حتما ویدیوها رو یکی یکی دانلود کنم حتی در شرایط عادی.یه ماه شد که ویدیوهای سایت واسه من وسطاش گیر میکنه :|:|تیکتم دیگه جواب نمیده:|:|:|
@mr-fantastic
آره راست می گید
برا منم هرازگاهی می نویسه مشکل در برقراری اینترنت در حالی که اینترنتو چک می کنم هیچ مشکلی نداره😕
منم تیکت کردم چندباری می گن که بررسی می کنیم یا مشکل حل شد...
ولی دانلودشم مشکله برا من؛ چون من گوشی دارم فقط و مشکل حافظه و ... هست -
Sara Aliakbari منم همینطور مخصوصا که مدارس ما هم کلا حضوری شده و اصلا نمیتونم برنامه راه ابریشم رو با درسای مدرسه تطبیق بدم و حدود یک هفته ای میشه که عقب افتادم همش امتحان میذارن 😭😭😭😭
عسل احمدی 0 واییییی منمممم😭😭😭
-
Sara Aliakbari
آها ممنونم که جواب دادید
واس من حتی دوره رایگان هم نمیاد
باید تیکت بزنیم@sania-andiravan
خواهش میکنم🌺 -
Sara Aliakbari
آها ممنونم که جواب دادید
واس من حتی دوره رایگان هم نمیاد
باید تیکت بزنیم@sania-andiravan من داشتم هندسه آقای کبریایی رو میدیدم ، سایت کار میکرد ، دستم خورد اومدم بیرون دیدم دیگه نمیره تو سایت . ای کاش دستم به موس نمیخورد بیرون نمیومدم😑
-
Sara Aliakbari منم همینطور مخصوصا که مدارس ما هم کلا حضوری شده و اصلا نمیتونم برنامه راه ابریشم رو با درسای مدرسه تطبیق بدم و حدود یک هفته ای میشه که عقب افتادم همش امتحان میذارن 😭😭😭😭
عسل احمدی 0
بابا من مدرسه رو یه جوری پیچوندم ولی چون 365 روز سال مریضم هی عقب میوفتم😐🤦♀️ -
عسل احمدی 0
بابا من مدرسه رو یه جوری پیچوندم ولی چون 365 روز سال مریضم هی عقب میوفتم😐🤦♀️Sara Aliakbari ببخشید یه سوالی دارم ، شما به مدرسه گفتین کرونا دارین که پیچونیدین؟
-
عسل احمدی 0
بابا من مدرسه رو یه جوری پیچوندم ولی چون 365 روز سال مریضم هی عقب میوفتم😐🤦♀️Sara Aliakbari ای وای ایشالله بهتر بشی 💛💕💐 🙏
-
@sania-andiravan
نه مشکل از اینترنت نیست
نمی دونم تیکت کار می کنه یا نه، تایم پاسخگوییشون تا ساعت چنده؟
منم یه امتحانی بکنم شاید شد -
مشکل از سرورای خود سایته.
ولی خدا وکیلی چقدر دانش آموز منتظریما😂 -
@sania-andiravan من داشتم هندسه آقای کبریایی رو میدیدم ، سایت کار میکرد ، دستم خورد اومدم بیرون دیدم دیگه نمیره تو سایت . ای کاش دستم به موس نمیخورد بیرون نمیومدم😑
mahdi shokry
بالاخره که تموم می شد ویدئو بعدش نشون نمی داد😂
منم یه جلسه مثلثات رو تموم کردم رفتم بزنم جلسه بعدی خطا داد... -
Sara Aliakbari ببخشید یه سوالی دارم ، شما به مدرسه گفتین کرونا دارین که پیچونیدین؟
این پست پاک شده!