اینترون
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

طبق پاسخنامه الان من نفهمیدم
ایا امکان داره جایگاه آغاز رونویسی توی توالی اینترون باشه
یا اصن امکان نداره@sara-haghighatrad امکان نداره با توجه به شکل کتاب ابتدا و انتهای رنای بالغ و نابالغ رو اگزون تشکیل میده و خب میدونیم که جایگاه اغاز رونویسی که سه نوکلئوتیدی هست توی اگزون هست البتههههه بنظرم بخشی از جایگاه میتونه داخل اینترون باشه مثلا یکی یا دو تا از نوکلئوتید های انتهایی توالی اغاز(مثلا جایگاه اغاز TTC باشه توالی های TC) داخل اینترون باشن البته این نظر منه ممکنه غلط باشه ولی جایگاه اغاز رونویسی تماما داخل اینترون قطعا نیست
-
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

یا اصن امکان نداره@sara-haghighatrad در اینترون گفته است:
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

یا اصن امکان ندارهسلام خدمت شما .ببینین جایگاه اغاز رونویسی یک تک نوکلئوتید هست ،اونیکه توالیه نوکلئوتیدیه راه اندازه هست .ببینین تو MRNAنابالغ و بالغ یعنی در هر دوتاش جایگاه اغاز رونویسی در قسمت اگزون است.در حالت کلی جایگاه اغاز و پایان و کدون اغاز و پایان جز اگزون هست .
-
@sara-haghighatrad در اینترون گفته است:
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

یا اصن امکان ندارهسلام خدمت شما .ببینین جایگاه اغاز رونویسی یک تک نوکلئوتید هست ،اونیکه توالیه نوکلئوتیدیه راه اندازه هست .ببینین تو MRNAنابالغ و بالغ یعنی در هر دوتاش جایگاه اغاز رونویسی در قسمت اگزون است.در حالت کلی جایگاه اغاز و پایان و کدون اغاز و پایان جز اگزون هست .
sarvin Piri ببخشید یه جعبه TATA هم بود برای ژن اون راه انداز بود یا جایگاه اغاز؟ من به حساب اون گفتم جایگاه اغاز سه نوکلئوتیدی هست
-
@sara-haghighatrad امکان نداره با توجه به شکل کتاب ابتدا و انتهای رنای بالغ و نابالغ رو اگزون تشکیل میده و خب میدونیم که جایگاه اغاز رونویسی که سه نوکلئوتیدی هست توی اگزون هست البتههههه بنظرم بخشی از جایگاه میتونه داخل اینترون باشه مثلا یکی یا دو تا از نوکلئوتید های انتهایی توالی اغاز(مثلا جایگاه اغاز TTC باشه توالی های TC) داخل اینترون باشن البته این نظر منه ممکنه غلط باشه ولی جایگاه اغاز رونویسی تماما داخل اینترون قطعا نیست
امیرحسین زارع در اینترون گفته است:
@sara-haghighatrad امکان نداره با توجه به شکل کتاب ابتدا و انتهای رنای بالغ و نابالغ رو اگزون تشکیل میده و خب میدونیم که جایگاه اغاز رونویسی که سه نوکلئوتیدی هست توی اگزون هست البتههههه بنظرم بخشی از جایگاه میتونه داخل اینترون باشه مثلا یکی یا دو تا از نوکلئوتید های انتهایی توالی اغاز(مثلا جایگاه اغاز TTC باشه توالی های TC) داخل اینترون باشن البته این نظر منه ممکنه غلط باشه ولی جایگاه اغاز رونویسی تماما داخل اینترون قطعا نیست
پاسخم اشتباه هست من یه توی یه چیزی اشتباه کردم جایگاه اغاز تک نوکلئوتیدی هست طبق گفته اقای ساروین
-
sarvin Piri ببخشید یه جعبه TATA هم بود برای ژن اون راه انداز بود یا جایگاه اغاز؟ من به حساب اون گفتم جایگاه اغاز سه نوکلئوتیدی هست
منظورتون رو از جعبه متوجه نمیشم تو کدوم شکل کتابتونه چون من نظام قدیم خوندم
-
منظورتون رو از جعبه متوجه نمیشم تو کدوم شکل کتابتونه چون من نظام قدیم خوندم
sarvin Piri توی کتاب نیست خارج از کتابه چهار تا نوکلئوتید TATA هستن که در راه انداز هستن من اشتباهی گفتم توی جایگاه اغاز رونویسی هست ممنون از پاسختون منم راهنمایی کرد
-
sarvin Piri توی کتاب نیست خارج از کتابه چهار تا نوکلئوتید TATA هستن که در راه انداز هستن من اشتباهی گفتم توی جایگاه اغاز رونویسی هست ممنون از پاسختون منم راهنمایی کرد
خواهش میکنم .⚘⚘
-
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

یا اصن امکان نداره@sara-haghighatrad سلام دوست من
بله میشه چرا نمیشه چون توالی های اگزونی چند تا نوکلئوتید هستش ممکنه یه نوکلئوتیدش به عنوان جایگاه آغاز محسوب بشه ، جایگاه آغاز اینجوری نیست الزاما اول ژن باشه ما میگیم از اولین نوکلئوتید مناسب که معمولا نزدیك راه اندازه حالا راه انداز هم الزامت اول ژن نیستش که -
فقط لطفا اگه موضوع براتون حل شده هست اون قسمت حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
سلام دوستان
گزینه ۲ این تستو ببینید

یا اصن امکان ندارهsarvin Piri
yasaman yazdani
امیرحسین زارع
ممنون دوستان🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on