سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کند خوندن درس️
-
فاطمه عبدی فام
اول این که موقع درس خوندن گوشی و ... رو از خودت دور کن بعدم یه جعبه مثلا جعبه کفش بردار رو درش یه سوراخ ایجاد کن و هر موقع در حال درس خوندن فکرت میره یه جا دیگه اون مطلبی که فکرت رو مشغول کرده روی یه کاغذ بنویس و بنداز داخل جعبه و بعد یه موقع خواص مثلا جمعه شب وقت بزار ببین مطالبی که روی کاغذها نوشتی و انداختی داخل جعبه چیا بوده این جوری اول می فهمی چقدر از این فکر ها الکی بوده. یه مدت که این کار را انجام بدی می بینی کم کم تعداد کاغذ ها داخل جعبه کم میشه و تمرکزت بیشتر میره رو کاری که داری انجام میدی. -
-
NarimanNa عا عاره فکر خوبیه. ممنون
-
فاطمه عبدی فام
سلام وقتت بخیر
اول از همه بگم این اتفاق کاملا طبیعیه چون خیلی از دانش آموزا فکر کنم با این مسئله دست و پنجه نرم میکنن حتی خود من درک میکنم سخته.
۱.گوشی رو پیش خودت نذار
۲. با پیش خوانی و هیجان و علاقه درس رو شروع کن. سعی کن به وجودش بیاری با تحقیق راجبش یا حتی قبلش کاری که بهت آرامش میده رو انجام بده
۳.موقع درس خوندن از خودت سوال زیاد بپرس تا ذهنت متمرکز بمونه برا پیدا کردن جواب. و اینکه سریع سعی کن فکرتو برگردونی و به افکارت ثابت کن میتونی
فعلا همینا به ذهنم میرسید -
خواهش می کنم
-
این پست پاک شده!
-
Mehrsa 14 ممنونم
-
فاطمه عبدی فام سلام عزیزم، پارت بندی داشته باش مثلا بگو گفتار ۳ فصل ۱ زیست رو باید توی ۱ ساعت بخونم اگه خوندم که هیچی اگه نخوندم دیگه برنمیگردم کمکم عادت میکنی که به تایمی که در نظر گرفتی پایبند باشی،
-
خب شما باید لطف کنی یه سری باور ها و بهانه هات رو بریزی دور!
به این موارد توجه کن.
۱.نمیتونم متمرکز رو درس باشم
۲.حتی اگه بخونم دو سه ساعته یادم میره
۳.وسط درس حواسم پرت میشه یهو میبینم خیلی زمان گذشته
۴.اینجوری حتی به کتاب های دیگه هم نمیرسم
ببین دوست من بهانه ها محدودیت ان
باور ها سنگ بنای عملکرد
تو فقط تو موارد بالا میتونی مشخص کنی کدوم بهانه س کدوم باور
پس قبول کن که
وضعیت الانت به خاطر خودته و مسئولیت ش رو بپذیر
بهانه ها رو به کل دور بریز
باور هاتو جایگزین کن
موفق باشی -
فاطمه عبدی فام
سلام دوست عزیز- یه دونه کش از اون کشایی که دور سطل ماست یا.... میندازن بردارید مثل النگو دستتون کنید. هر وقت فکرتون رفت جایی کش رو بکشید تا یه ضربه روی نبضتون بزنه. این کار کم کم باعث میشه مغزتون درد رو به فکرهای بین درستون ربط بده و هروقت ذهنتون پرید ناخودآگاه جلوش رو بگیره
- هروقت ذهنتون پرید باخودتون نگید وای دوباره ذهنم جای دیگهای رفته یا نگید چی کار کنم تا جلوی این فکرها رو بگیرم به خودتون بگید الآن میخوام درس بخونم
حالا چرا؟ چون وقتی ما دقیقا نمیخوایم به چیزی فکر نکنیم دقیقا داریم بیشتر به اون چیز فکر میکنیم و این یعنی قدرتمند شدن اون فکر. پس با فکری مبارزه نکنید سعی کنید جاش رو پر کنید. - یه کاغذ کنارتون بذارید تعداد ضربههایی که به نبضتون میزنید رو با چوب خطی چیزی روش مشخص کنید و وقتی مثلا به 10 تا رسید یه تنبیه برای خودتون قرار بدید. حالا هرچیزی که باشه ولی سعی کنید بدترین تنبیه رو انتخاب کنید. کم کم تعدادش رو کمتر کنید تا به صفر برسه.
- هر شب قبل از این که بخوابید روزتون رو ساعت بندی کنید( مثلا 8 تا 10 یه پارت. 10:10 تا 12:10 یه پارت.....) بعد دقیق و مشخص تعداد تست و صفحهای رو که مد نظرتونه کامل و به صورت جزئی بنویسید و حتما تاکید کنید که میخواید فردا این رو اجرا کنید. یک دور برنامه رو کامل بخونید و چشمهاتون رو ببنید و تصور کنید همه رو انجام دادید و از خودتون راضی هستید پس از خودتون تشکر کنید. بعدش به رختخواب برید.(فقط آرمانی برنامه نریزید تا روحیهتون ضعیف نشه.)
موفق و موید باشید
-
Rezvan.E.A خودزنی؟
جواب میده واقعا؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee
خود زنی نه که! در حد یه ضربهی کوتاه.
بله جواب میده. زبون مغز برای غضه اشک و درده و برای شادی لبخند. با لبخند مغز به شدت تشویق میشه و با اشک و درد تنبیه. -
-
-
-
فاطمه عبدی فام
دوست عزیزم سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
واقعیت اینه تو سال کنکور وقتی دچار این مشکل میشدم و بقیه بهم میگفتن اینا بهونه های مغزته و دست خودته درستش کنی، باورم نمیشد
فکر میکردم مگه من میتونم جلوی فکر های دیگه رو بگیرم
ولی واقعیت اینه مغز یک ماشین فوق هوشمنده و بسیار فرمان پذیره و هر انچه تو بهش بدی رو میپذیره!
به نظر من با اینکار شروع کن که یک الارم رو فعال کنی و بازه های 15 دقیقه ایی زنگ بزنه که تو بتونی گذر زمان رو احساس کنی و غرق در افکارت نشی!
راه دوم اینه بازه ها مطالعه رو فعلا کوتاه کوتاه کنی مثلا 25/5 یا 50/10
که مغزت احساس بهتری داشته باشه!
بعد از هر صفحه از خودت بپرسی که چی یادگرفتی و با صدای بلند تکرار کنی
یک راهی که برای من خیلی پاسخگو بود این بود که وقتی ی متن رو میخوندم کلمات مهمش رو یادداشت میکردم
خودت رو باور کن
از سختی ها و بهانه بزرگتر باش و بجنگ
موفق باشی
من باورت دارم -
-