قرابت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست و برام تحلیلش کنید
(از هر گزینه یه معنی کوچیک ازش بگید)🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
@sara-haghighatrad سلام
فکر میکنم به این صورت باشه:
مفهوم صورت سوال :انسان های فرزانه و خوب به نابودی و فراموشی سپرده شدند و انسان های پست شناخته و محبوب شدند.
بیت اول :اشاره به برتر بودن معشوق از ه آنچه که در طبیعت هست.
بیت۲: ستایش زیبایی معشوق
بیت ۳: خون به دل بود عاشق از دست معشوق
بیت ۴ : میگه که حافظ (انسان خوب و فرزانه ) طمع نکن که به نابودی کشیده میشوی. و با صورت سوال قرابت بهتری نسبت به سایر گزینه ها داره. -
@sara-haghighatrad سلام
فکر میکنم به این صورت باشه:
مفهوم صورت سوال :انسان های فرزانه و خوب به نابودی و فراموشی سپرده شدند و انسان های پست شناخته و محبوب شدند.
بیت اول :اشاره به برتر بودن معشوق از ه آنچه که در طبیعت هست.
بیت۲: ستایش زیبایی معشوق
بیت ۳: خون به دل بود عاشق از دست معشوق
بیت ۴ : میگه که حافظ (انسان خوب و فرزانه ) طمع نکن که به نابودی کشیده میشوی. و با صورت سوال قرابت بهتری نسبت به سایر گزینه ها داره.@nazanin-mirzai مممنونم🌸میشه بیت ۱ و ۳ رو معنی کنید
نمیتونم با مقهومی که گفتید ربطشون بدم
یعنی کلا از این دو تا بیت هیچی نمیفهمم -
سلام دوستان
@sara-haghighatrad سلام
این تست غلط نیس؟ -
@sara-haghighatrad سلام
این تست غلط نیس؟سالار باقری یعنی چی غلطه نیس 🤔
گفته گزینه ۴
-
سالار باقری یعنی چی غلطه نیس 🤔
گفته گزینه ۴
@sara-haghighatrad این که معنای بیت با گزینه هاش نمیخونه
-
@sara-haghighatrad این که معنای بیت با گزینه هاش نمیخونه
سالار باقری میگه که صورت سوال بی توجهی به عاقلان و دانایانه
گزینه ۴ هم از این لحاظ بیشترین مفهومو داره -
@nazanin-mirzai مممنونم🌸میشه بیت ۱ و ۳ رو معنی کنید
نمیتونم با مقهومی که گفتید ربطشون بدم
یعنی کلا از این دو تا بیت هیچی نمیفهمم@sara-haghighatrad معنی بیت ۱: برای خاک راه(جایی که تو قدم میگذاری) باید آهوی ختن را قربانی کرد (نافه یه ماده ی خوشبو زیر شکم آهوی ختن هست، در اینجا منظور از نافه مجازا همون آهوی خُتن هست؛) ، مصراع دوم : اینکه خورشید در برابر زیبایی
تو با آن همه عظمت مانند این است که در سایه ی کلاه توست..بیت گزینه ۳: من رو بکش که هیچ فرشته ای به خاطر این همه زیبایی تو دلش نمی آید که برای تو گناهی بنویسد.
-
@sara-haghighatrad معنی بیت ۱: برای خاک راه(جایی که تو قدم میگذاری) باید آهوی ختن را قربانی کرد (نافه یه ماده ی خوشبو زیر شکم آهوی ختن هست، در اینجا منظور از نافه مجازا همون آهوی خُتن هست؛) ، مصراع دوم : اینکه خورشید در برابر زیبایی
تو با آن همه عظمت مانند این است که در سایه ی کلاه توست..بیت گزینه ۳: من رو بکش که هیچ فرشته ای به خاطر این همه زیبایی تو دلش نمی آید که برای تو گناهی بنویسد.
@nazanin-mirzai ممنونم😍🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on