هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعی روزگار
از یه چیزی میترسم این چند وقت
میترسم که همون چیزی که میتونسم سال ها پیش برم، آخرش همونو برم
-
هعی روزگار
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هعی روزگار
از هرچی بترسی برات اتفاق میوفته.....
اینو خیلی تو زندگیم تجربه کردما :)) -
قشنگی زندگی اونجا که هیچکس خونه نیست و تو داری با آهنگ مورد علاقت داد میزنی "Now I'm shaking"
:_)) -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا معلم وسط کلاس محو میشه
خو غذاش ته میگیره اقا یکم منصف باش
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am خدارو شکر
اکانتم قبلش هم بود خودم نبودمفکر کنم هفت آذر همیار شدم
سلامت باشی
اره ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹نوشته
یکی از رمز های موفقیتون پس همین بوده(دوری از مجازی و وقت تلف کنیا اینا)
ممنونم
بریم دوباره یکم نباشیم
شبت بخیر عزیزمchichak am دقیقا
اصلا تو مجازی نبودم ،کل سال کنکور کمتر از ده ساعت
البته در یک حدی( نه خیلی)شما هاحق دارین چون مدرسه تون مجازی بوده
استفاده صحیح خوبه موندن و وقت تلف کنی مضره
خدایا منو به اون دوران برگردون
( دارم تلاش میکنم برگردم)
احسنت🥰
موفق باشی -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani این خوبه
چند دفعه میخواستم بکنم اما یه کسی بهم گفت چرا میخوای این همه دوست را از دست بدی؟ چرا جایی که اینهمه برات مفید بوده را به خاطر عدم مدیریت خودت از دست بدی؟
شاید برای یه کنکوری رفتن خوب باشه اما دانشجو شدن و برای همیشه رفتن طبق آخرین نتایج من خوب نیست
زیاد نمیام نمیدونم بیشتر بیام برا پاسخ دادن یا نیام یا تو دلی را ترک کنم یا..خب راستش احتمالا دیدگاه من یه نمه خودخواهانه باشه (جدیدا متوجه شدم نظرات و دیدگاهام و شخصیتم تا حدود خودخواهه ) ولی میگمش : خب اینجا یه انجمن کنکوری و دانش آموزی نه دانشجویی و اتفاقا برای کنکوری و دبیرستانی خوبه نه دانشجو از این دید که جوش و کلا ساختارش این شکله و میتونه یه مکان عالی برای یه کنکوری باشه اگه اگه اگه مدیریت زمان و سواد رسانه ای ( :||||||||||| ) داشته باشه برای من انجمن جایی بود که توش خیلی اتفاقای عالی برام افتادن و خیلی خیلی چیزایی مختلف دیدم و یادگرفتم و این صرفا برای اینه که تو زمان تقریبا مناسب عضو شدم البته که اگه ضرری هم بود در درجه اول تقصیر خودمه ولی چیزی که مهمه اینکه قراره بعد از دانشجو شدن هم به اندازه همون سرعت قبل تو رشدم و پیشرفتم تاثیر داشته باشه یا نه ؟ برای من مطمئنم که نه پس ترجیحم بر رفتنه چون واقعا تا آخر عمر که نمیتونم بمونم که بعدشم دوس ندارم انجمن بعدها بخاطر مشغله ام خود به خود به فراموشی سپرده بشه با یه خدافظی و حلالیت و یه شعر زیبا رفتن خیلی بهتره بجاش اون زمان را ترجیح میدم تو عضویت تو یه جمع دیگه که در حد یا بالاتر از سنم باشه بشم اینطوری رشد هم بیشتر میشه
کلا تفکرم اینه که هرجایی که باید باشی و وقت بگذرونی تا جایی بمون که چیزی بهت اضافه کنه و اگه یه روز دیدی ثابت شد یا خیلی کم بیا بیرون و دنبال یه جای جدید باش
نکته دوستان هم بیرون دارمشون@mitra-ism-rahmani این نوع خودخواهی چیز خوبیه
منم باید تقویتش کنم
موافقممخصوصا مدیریت و سواد رسانه رو( اگر داشته باشیم :////)
مسلما در هر مرحله ای باید بری یه جایی که برات سود مند باشه
اما گاهی یادآوری اینکه چی بودی چه کارا کردی خیلی برای آینده ات روشنگری میکنهنه خداحافظی رو دوست ندارم
نکته عالی بود
-
@n-n-good تو نرگس نیستی؟؟
آیدی دقیق یادم نمیاد -
اینستاگرام من اینطوریه که هرکی درخواست میده رو حذف و رد میکنم بعد وقتی استوری میزارم از اینکه کسی نمیبینه شاکی ام : |
آخرشم اگه ویوورام زیاد باشه باز میرم ریموشون میکنم : |
خب چرا واقعا..!!؟ -
اینکه تو دلی هام رو نشانک میزنین ولی امتیاز نمیدین دوست دارم
-
ماه
امشب یه جور دیگه است...!!!
.
ماهِ من
همدمِ..... .