مشاور
-
فاطمه موسوی 0 من دلم نمیاد به خانواده ام فشار بیارم ولی حس میکنم نیاز دارم به مشاور ...شاید اینطور به درس خوندنم استمرار داشته باشه ...
فاطمه موسوی 0
به نظر من به مشاور نیاز ندارید
مشاور قرار نیست کار عجیب غریب براتون انجام بده، بعد شما یدفعه بشید بچه درس خون!!!
مشاور فقط بهت برنامه میده، میگه برو بخون
شب بیا گزارش بده.......همین!!!واسه برنامه ریزی، تو بیا برای خودت تو 3 روز یا 1 هفته برنامه ریزی کن که بهت پیشنهاد میکنم 3 روز یکبار برنامه ریزی کنی، اینجوری بهتره و پایبندی به برنامه بیشتره
مثلا به بشین بنویس تو این 3 روز واسه هر درس باید فلان مباحث رو بخونم(از کم شروع کن، بعد کم کم زیادش کن) بعد بیا این مباحث رو تو 3 روز تقسیم کن و واسه هر روز حجم درس رو مشخص کن
البته برنامت باید حجمی-زمانی باشه یعنی برای حجم درسی که انتخاب کردی یه زمان تقریبی انتخاب کنی واسش، که تو اون زمان تقریبی درس رو تموم کنی
یچیزم بهت بگم، اگه دنبال روزی هستی که هیچ مشکل یا بهانه ای برات پیش نیاد و تو خیلی راحت بتونی برنامت رو اجرا کنی ،،،،،نباش
چون همیشه یه مشکل یا بهانه ای پیش میاد که تو رو مجبور کنه درس نخونی
که این جا هست که اگه یخورده مقاومت کنی اون مشکلات دیگه روت اثر نمیذاره
اگه سوال دیگه ای داشتی، به آیدی زیر تو تلگرام پیام بده، چون به محیط آلا زیاد آشناییت ندارم، نمی تونم سوالتو پیدا کنم
sar41148baz@ -
فاطمه موسوی 0
به نظر من به مشاور نیاز ندارید
مشاور قرار نیست کار عجیب غریب براتون انجام بده، بعد شما یدفعه بشید بچه درس خون!!!
مشاور فقط بهت برنامه میده، میگه برو بخون
شب بیا گزارش بده.......همین!!!واسه برنامه ریزی، تو بیا برای خودت تو 3 روز یا 1 هفته برنامه ریزی کن که بهت پیشنهاد میکنم 3 روز یکبار برنامه ریزی کنی، اینجوری بهتره و پایبندی به برنامه بیشتره
مثلا به بشین بنویس تو این 3 روز واسه هر درس باید فلان مباحث رو بخونم(از کم شروع کن، بعد کم کم زیادش کن) بعد بیا این مباحث رو تو 3 روز تقسیم کن و واسه هر روز حجم درس رو مشخص کن
البته برنامت باید حجمی-زمانی باشه یعنی برای حجم درسی که انتخاب کردی یه زمان تقریبی انتخاب کنی واسش، که تو اون زمان تقریبی درس رو تموم کنی
یچیزم بهت بگم، اگه دنبال روزی هستی که هیچ مشکل یا بهانه ای برات پیش نیاد و تو خیلی راحت بتونی برنامت رو اجرا کنی ،،،،،نباش
چون همیشه یه مشکل یا بهانه ای پیش میاد که تو رو مجبور کنه درس نخونی
که این جا هست که اگه یخورده مقاومت کنی اون مشکلات دیگه روت اثر نمیذاره
اگه سوال دیگه ای داشتی، به آیدی زیر تو تلگرام پیام بده، چون به محیط آلا زیاد آشناییت ندارم، نمی تونم سوالتو پیدا کنم
sar41148baz@ -
منم دنبال مشاورم حالا این الو رتبه که میگی کسی ازش راضی بوده بعد میشه لطفا پیجشونو بدی برم ببینم چجوریه ممنون
Fatemeh H 3
سلام
تو اینستا الورتبه رو به انگیلیسی سرچ کن میاره برات(عکس پروفایلش جغده)
وارد که شدی هایلایت مشاوره و آزمون رو بخون کامل توضیح داده که مراحل پذیرش مشاور و کار با بچه ها چجوریه(من که دیدمش خیلی خوب بود . خدماتی مثل آزمون آنلاین رو هم داشت)
اینجور که متوجه شدم صاحب این پیج با صاحب پیج مدیکال هم کلاسین(هردوشون دانشگاه تبریزن. مدیکال پیجش رو زودتر زده و الورتبه ی سالی میشه)
مثل تیم مدیکال پنل گزارش درسی هم دارن.....