مرحله پایان رونویسی
-
Saudade 19 منم خونده بودم رونویسی میشن
اما پیوند هیدروژنی بینشونم تو همون مرحله پایان میشکنه؟@sara-haghighatrad
آره همون مرحلس
شکل کتاب رو نگاه کنید شکل 2
تو طویل شدن هنوز توالی پایان باز نشده رشته هاش
اما تو مرحله پایان باز میشه -
@sara-haghighatrad
آره همون مرحلس
شکل کتاب رو نگاه کنید شکل 2
تو طویل شدن هنوز توالی پایان باز نشده رشته هاش
اما تو مرحله پایان باز میشهSaudade 19 ممنونم🌸
-
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
ایا توی مرحله پایان رونویسی شکستن پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا رو داریم؟
تجربیا@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند فسفودیاستر تشکیل میشه
نوعی پیوند کووالانسی غیر فسفودی استر شکسته میشه
پیوند هیدروژنی رنا - دنا تشکیل میشه
پیوند هیدروژنی رنا- دنا تخریب میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تشکیل میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشه -
@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشهhamed bagheri 0 ممنونم🌸
-
yasaman yazdani
با خودم گفتم چون میگیم پیوند هیدروژنی ای از جلوتر شکسته میشه
شاید پیوند هیدروژنی توالی پایان توی مرحله طویل شدن شکسته شده
🤔@sara-haghighatrad نه نه اصلا، ببینید رنا بسپاراز وقتی میرسه به توالی های پایان ازشون ترجمه میکنه و بازی رو ول میکنه اصلا توالی های پایان ما توی طویل شدن نداریم این کد مرحله ی پایان اصلا طویل شدن اسمش با خودشه دیگه این رشته ی شما هی طویل میشه
-
@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشهhamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم ! -
hamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم !sara cherry و برای تشکیل هم فقط دو رشته دنا دوباره باید برگردن حالت اول شون پس دو رشته دنا بسته میشه و تشکیل هیدروژنی دنا دنا داریم فقط
-
hamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم !sara cherry / اندکی به کتاب درسی مراجعه کنید مشخصه ک توالی پایان در مرحله پایان رونویسی / رونویسی شده
این نه تنها تو کتابای کمک آموزشی هست / بلکه صد ها تست ازش توی قلمچی اومده
-
sara cherry و برای تشکیل هم فقط دو رشته دنا دوباره باید برگردن حالت اول شون پس دو رشته دنا بسته میشه و تشکیل هیدروژنی دنا دنا داریم فقط
sara cherry به همون دلیلی که گفتم توالی پایان رونویسی میشه / ب همون دلیل هم ، پیوند کووالانسی تخریب میشه
چرا که سنتز آبدهی رخ میده
-
Shadi Hooshmand ممنونم🌸
این نکته رو جایی خوندید ؟پس پیوند هیدروژنی بین توالی پایان کجا شکسته میشه؟
@sara-haghighatrad بله توی فیلم های آقای مقاری گفتن
و پیوند هیدروژنی بینشون در مرحله ی طویل شدن شکسته میشه