شبکه عصبی روده ای!
-
-
-
سلام عزیزم
شبکه عصبی روده ای شبکه ای از سلول های عصبین که از حلق تا انتهای لوله گوارش ادامه دارن و تحرک و ترشح رو توی لوله گوارش تنظیم میکنن
فک کنم سوال دومت متن کتاب بود /: -
سلام عزیزم
شبکه عصبی روده ای شبکه ای از سلول های عصبین که از حلق تا انتهای لوله گوارش ادامه دارن و تحرک و ترشح رو توی لوله گوارش تنظیم میکنن
@sara-83
اره ببخشید از مری :ا -
-
سلام دوستان
تعریف درست و کامل شبکه عصبی روده ای چیه؟
این جمله درسته که : تحرک و ترشح در لوله گوارش توسط دستگاه عصبی روده ای تنظیم میشه؟؟ (پاسخنامه درست گرفته) دلیلش چیه؟ -
سلام عزیزم
@f-seif-0 سلام
نه خب به کل شبکه های عصبی که نمیگیم شبکه عصبی روده ای ، فقط شبکه عصبی روده ارو میگیم شبکه عصبی روده ای@roghayeh-eftekhari
مگه من کلش رو گفتم؟ :ا -
@sara-83 سلام به مجموع شبکه عصبی که تو لایه ماهیچه ای و زیرمخاط وجود دارن میگیم شبکه عصبی روده ای
-
سلام عزیزم
فک کنم سوال دومت متن کتاب بود /:@f-seif-0 در شبکه عصبی روده ای! گفته است:
سلام عزیزم
@f-seif-0 سلام
نه خب به کل شبکه های عصبی که نمیگیم شبکه عصبی روده ای ، فقط شبکه عصبی روده ارو میگیم شبکه عصبی روده ای -
Anzw 18 سلام بله شبکه عصبی در سراسر لوله گوارش داریم عزیزم اما به همه اش نمیگیم شبکه ی عصبی روده ای که
-
@roghayeh-eftekhari به مجموع شبکه عصبی لایه ماهیچه ای و لایه زیرمخاط میگیم شبکه عصبی روده ای
حالا می تونه تو معده باشه و....
-
Anzw 18
متن کتابو نگاه
میگه یاخته های عصبی وجود دارند که این وظایف دارن و شبکه های عصبی روده ای می تواند مستقل از دستگاه عصبی خودمختار عمل کند