Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خوندن ۸ تادرس تو یه روز
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
دوستان برای شیمی صفر کدام دبیر آلا خوبه؟
N
خودم تجربی نبودم و الان قصد کنکور تجربی دارم
سوال مشاوره ای
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
تغییر رشته تحصیلی
S
من می‌خوام حقوق بخونم ولی دیپلم من تربیت بدنی نظام قدیم هست چه جوری میتونم شروع کنم
سوال مشاوره ای
از کی شروع کنم؟
0
سلام من دهم ریاضیم خواستم بدونم که برای کنکور از کی باید شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
im_mjgnI
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-آلاء
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای

خوندن ۸ تادرس تو یه روز

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
67 دیدگاه‌ها 7 کاربران 1.0k بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mohammad m 1M آفلاین
    mohammad m 1M آفلاین
    mohammad m 1
    دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان من میخوام ۸ تادرس رو باهم بخونم برا کنکور تجربی. ینی مثلا امروز فارسی ۱۲، دینی ۱۰، شیمی ۱۱ و به این روال . و اینطوری باید ساعت مطالعه ام هم بالا باشه . به نظرتون میتونم اینجوری پیشرفت کنم؟؟ چون تنبلم میخوام به خودم فشار بیارم تا از این تنبلی دربیام، به نظرتون برنامه معقولی هس و میشه باهاش جلو رفت؟ مدرسه هم میرم رشتم تجربیه دوازدهم هستم.و وقت کمی هم دارم از اونور هم درسای دیگه رو نخوندم مثلا لای کتاب زیست یازدهم و ریاضیشو باز نکردم . یه سوال دیگه اینکه به نظرتون الان تست کنکور بزنم یا موقع عید؟ کتاب تست دارم و نمیدونم تست کنکور بزنم یا همین تستای کتابم؟؟؟ اگه زحمتی نیست جوابمو بدین خیلی استرس دارم 🥵@دانش آموزان آلا
    دوازدهم @دانش آموزان نظام جدید آلا

mohammad m 1M GaladrielG mahdieh qM CpRC 5 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • mohammad m 1M mohammad m 1

سلام دوستان من میخوام ۸ تادرس رو باهم بخونم برا کنکور تجربی. ینی مثلا امروز فارسی ۱۲، دینی ۱۰، شیمی ۱۱ و به این روال . و اینطوری باید ساعت مطالعه ام هم بالا باشه . به نظرتون میتونم اینجوری پیشرفت کنم؟؟ چون تنبلم میخوام به خودم فشار بیارم تا از این تنبلی دربیام، به نظرتون برنامه معقولی هس و میشه باهاش جلو رفت؟ مدرسه هم میرم رشتم تجربیه دوازدهم هستم.و وقت کمی هم دارم از اونور هم درسای دیگه رو نخوندم مثلا لای کتاب زیست یازدهم و ریاضیشو باز نکردم . یه سوال دیگه اینکه به نظرتون الان تست کنکور بزنم یا موقع عید؟ کتاب تست دارم و نمیدونم تست کنکور بزنم یا همین تستای کتابم؟؟؟ اگه زحمتی نیست جوابمو بدین خیلی استرس دارم 🥵@دانش آموزان آلا

mohammad m 1M آفلاین
      mohammad m 1M آفلاین
      mohammad m 1

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      دانش-آموزان-آلاء
      تجربی تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست خیرین-کوچک-دریا-دل

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • mohammad m 1M mohammad m 1 marked this topic as a question on

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
        دانش-آموزان-آلاء
        تجربی تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست خیرین-کوچک-دریا-دل

JuDiJ آفلاین
        JuDiJ آفلاین
        JuDi
        ناظم

mohammad m 1 سلام😺
        من ریاضی ام ولی اگربخوام درباره برنامه ریزی بهتون پیشنهادبدم:
        به هیچ عنوان برای شروع برنامتون رو سنگین نکنید
        عوارض زیادی داره
        بجای هشتا چهارتا بزارین و روی کیفیتش کارکنین

اگه قرارباشه هشتادرسوبخونین اماکیفیت مناسبی نداشته باشن انرژی زیادی رو تلف کردین
        ودرباره تست زدن،حتما بزنید
        برای شروع هر مبحثی که میخونین تستاشو بزنین
        ده دقیقه آخر پارت یا یک ربع آخر،تستای تمرینی بزنید تا دستتون راه بیفته
        کم کم اضافش کنین

mohammad m 1M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • JuDiJ JuDi

mohammad m 1 سلام😺
          من ریاضی ام ولی اگربخوام درباره برنامه ریزی بهتون پیشنهادبدم:
          به هیچ عنوان برای شروع برنامتون رو سنگین نکنید
          عوارض زیادی داره
          بجای هشتا چهارتا بزارین و روی کیفیتش کارکنین

اگه قرارباشه هشتادرسوبخونین اماکیفیت مناسبی نداشته باشن انرژی زیادی رو تلف کردین
          ودرباره تست زدن،حتما بزنید
          برای شروع هر مبحثی که میخونین تستاشو بزنین
          ده دقیقه آخر پارت یا یک ربع آخر،تستای تمرینی بزنید تا دستتون راه بیفته
          کم کم اضافش کنین

mohammad m 1M آفلاین
          mohammad m 1M آفلاین
          mohammad m 1

@ida-shateri سلام اخه میدونین الان دوازدهم درساش همه باید پایه رو بلد باشی . بعد از اونور اگه دوازدهم رو هم از دست بدم میمونم . اتفاقا برنامم سنگین نمیشه مثلا مشخص میکنم که فارسی یه ساعت بخونم بعد عربی نیم الی یه ساعت بعد دینی یه ساعت زبان یک و نیم ساعت. خب بعد دروس تخصصی هم ریاضی ۲ الی ۳ ساعت و به همین روال مثلا شنبه باید فارسی دهم. عربی دوازدهم،دینی دوازدهم، زبان۱۲، ریاضی ۱۰، فیزیک ۱۲، زیست ۱۲،
          شیمی ۱۲. اینارو بخونم و ازشون تست کنکور بزنم . الان به نظرشما تست کنکور بهتره بزنم یا نه بزارم برا جمبندی؟ میترسم اونموقع هم دیر شه. از الان شروع کنم بهتره چون هزاران تست کنکور میشه زد تا روز کنکور . ولی تالیفی نمیدونم سردرگمم

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

@ida-shateri سلام اخه میدونین الان دوازدهم درساش همه باید پایه رو بلد باشی . بعد از اونور اگه دوازدهم رو هم از دست بدم میمونم . اتفاقا برنامم سنگین نمیشه مثلا مشخص میکنم که فارسی یه ساعت بخونم بعد عربی نیم الی یه ساعت بعد دینی یه ساعت زبان یک و نیم ساعت. خب بعد دروس تخصصی هم ریاضی ۲ الی ۳ ساعت و به همین روال مثلا شنبه باید فارسی دهم. عربی دوازدهم،دینی دوازدهم، زبان۱۲، ریاضی ۱۰، فیزیک ۱۲، زیست ۱۲،
            شیمی ۱۲. اینارو بخونم و ازشون تست کنکور بزنم . الان به نظرشما تست کنکور بهتره بزنم یا نه بزارم برا جمبندی؟ میترسم اونموقع هم دیر شه. از الان شروع کنم بهتره چون هزاران تست کنکور میشه زد تا روز کنکور . ولی تالیفی نمیدونم سردرگمم

JuDiJ آفلاین
            JuDiJ آفلاین
            JuDi
            ناظم

mohammad m 1 استرستونو درک میکنم اما اگرمیدونین میتونین انجامش بدین خب چراکه نه :)
            تست کنکور هم بزنین چرا نزنین
            تودوران جمع بندی دیگه شروع میکنید به کنکورزدن,هم عمومی هم تخصصی
            وقتی دوروز یبار کنکوربزنین هم دارین تست کنکورمیزنین هم جمع و مرورش میکنین
            من تستای تالیفی رو میزدم
            یبار شماره زوج هارو میزدم پارت بعد شماره های فرد
            هرچی ام بود میزدم,به هرحال هر تست با یک دید طراحی شده

mohammad m 1M 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • JuDiJ JuDi

mohammad m 1 استرستونو درک میکنم اما اگرمیدونین میتونین انجامش بدین خب چراکه نه :)
              من تستای تالیفی رو میزدم

mohammad m 1M آفلاین
              mohammad m 1M آفلاین
              mohammad m 1

@ida-shateri ممنونم واقعا. احتمالا شما فارغ التحصیل شدین درست گفتم؟ من خیلی استرس دارم از اونور درسارو میخوام مرور زیاد داشته باشم چون عمقی خوندنی رایتش خوابم میگیره بعد دیگه کلا نمیتونم بخونم. چون یکی از دبیرامم گفت که مثلا روزی ۲۰۰ تا یا حتی بیشتر تست بزن اگرم غلط بود همش اشکال نداره همین که اون مقدار زدی برات انگیزه میشه روز بعد حداقل دوباره زدی ۱۰ تا هم درست بود اشکال نداره مهم فقط تسته

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • JuDiJ JuDi

من تستای تالیفی رو میزدم

mohammad m 1M آفلاین
                mohammad m 1M آفلاین
                mohammad m 1

@ida-shateri البته یه مقدار باید حجمشو کم کنم درسارو مثلا ۶ درس بکنم تا تست زیاد بتونم بزنم . ممنون راهنمایییم کردین 🥀

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

@ida-shateri ممنونم واقعا. احتمالا شما فارغ التحصیل شدین درست گفتم؟ من خیلی استرس دارم از اونور درسارو میخوام مرور زیاد داشته باشم چون عمقی خوندنی رایتش خوابم میگیره بعد دیگه کلا نمیتونم بخونم. چون یکی از دبیرامم گفت که مثلا روزی ۲۰۰ تا یا حتی بیشتر تست بزن اگرم غلط بود همش اشکال نداره همین که اون مقدار زدی برات انگیزه میشه روز بعد حداقل دوباره زدی ۱۰ تا هم درست بود اشکال نداره مهم فقط تسته

JuDiJ آفلاین
                  JuDiJ آفلاین
                  JuDi
                  ناظم

mohammad m 1 بله من 1400 کنکور دادم :)
                  فکرمیکنم با حجم کمترهمون شیشتا یا پنجتا شروع کنین بهترباشه
                  میگم چون این فقط شروع نیست و مهم اینه ادامه دارباشه تبدیل به روتین بشه
                  یه پیشنهادم بهتون بدم زوج کتاب کارکنید
                  مثلا ازالان تا بهمن نیمه دوازدهم به علاوه دهم
                  اسفند تا اردیبهشت نیمه دوم دوازدهم به علاوه یازدهم
                  جوری نشه که فقط رو پایه فوکوس کنین..موازی باهم پیش ببرینشون
                  تست زدن مهمه ازون مهم تر تحلیل تستیه که حل کردین؛اینجوری به مهارت میرسین وقتی مهارتش رو پیداکنین میتونین هفته ای هزارتا و بیشتر برسین :)
                  موفق باشید :)

1

GaladrielG آفلاین
                    GaladrielG آفلاین
                    Galadriel
                    دانشجویان پزشکی

mohammad m 1
                    سلام
                    من قبلن امتحان کردم نصف درسا تو یه روز برامن خوب نبود
                    کیفیت درسام میومد پایین
                    بستگی به ساعت مطالعت داره البته
                    خب من ساعتم جوریه میتونم 4تا اختصاصی رو با 2 یا 3تا عمومی بخونم
                    ولی اگه اول برنامته و ساعتت کمه کمتر بذار و کم کم زیادش کن
                    اگه تنوع برنامت زیاد باشه مغزتم کمتر خسته میشه

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • JuDiJ JuDi

تست زدن مهمه ازون مهم تر تحلیل تستیه که حل کردین؛اینجوری به مهارت میرسین وقتی مهارتش رو پیداکنین میتونین هفته ای هزارتا و بیشتر برسین :)

mohammad m 1M آفلاین
                      mohammad m 1M آفلاین
                      mohammad m 1

@ida-shateri سلام ممنون . الان نوشتم رو برگه خب درسای عمومی و باید روزایی که میخونم ۱ ساعت بهشون اختصاص بدم . ببینم میتونم عکسشو براتون بفرستم ببینید خوبه یا نه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • JuDiJ JuDi

mohammad m 1M آفلاین
                        mohammad m 1M آفلاین
                        mohammad m 1

@ida-shateri !CamScanner ۱۱-۲۵-۲۰۲۱ ۱۵.۵۶_1.jpg اینم برنامه ایکه نوشتم

mohammad m 1M JuDiJ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

mohammad m 1M آفلاین
                          mohammad m 1M آفلاین
                          mohammad m 1

@ida-shateri

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

mahdieh qM آفلاین
                            mahdieh qM آفلاین
                            mahdieh q
                            دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

mohammad m 1 سلام ببینید ۸ تا تنوع درسی یکم زیاده، درسته عقب افتادید و حجم زیادی از درسا مونده ولی خب بهتره منطقی‌تر جلو برید الان بخاطر استرس ممکنه برنامه سنگین بریزین و چند روز بعد جا بزنید، از روزی ۴ تا ۵ ساعت شروع کنید و کم‌کم زیادش کنید بعد ۱ ماه ساعت مطالعه شما به ۱۰ ساعت و یا حتی بالاتر میرسه. اول از همه روی پیش نیازا مسلط شین (اگه پیش نیازا رو نمیدونین بگین بفرستم براتون)

1
                            • mahdieh qM mahdieh q

mohammad m 1 سلام ببینید ۸ تا تنوع درسی یکم زیاده، درسته عقب افتادید و حجم زیادی از درسا مونده ولی خب بهتره منطقی‌تر جلو برید الان بخاطر استرس ممکنه برنامه سنگین بریزین و چند روز بعد جا بزنید، از روزی ۴ تا ۵ ساعت شروع کنید و کم‌کم زیادش کنید بعد ۱ ماه ساعت مطالعه شما به ۱۰ ساعت و یا حتی بالاتر میرسه. اول از همه روی پیش نیازا مسلط شین (اگه پیش نیازا رو نمیدونین بگین بفرستم براتون)

mohammad m 1M آفلاین
                              mohammad m 1M آفلاین
                              mohammad m 1

mahdieh q آهان باشه . ممنون میشم پیش نیازا و برام بفرستین🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • mahdieh qM mahdieh q

mohammad m 1M آفلاین
                                mohammad m 1M آفلاین
                                mohammad m 1

mahdieh q و اینکه بعد یکماه ساعت مطالعه ام رو ببرم بالا میتونم این برنامه رو که نوشتم اجراکنم؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Yegane DehqanY آفلاین
                                  Yegane DehqanY آفلاین
                                  Yegane Dehqan
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده

mohammad m 1
                                  سلام
                                  اینجوری کنی بهتره
                                  JPEG_۲۰۲۱۱۱۲۵_۱۷۱۲۵۶_4745900588188691584.jpg

مثلا روز های یکشنبه اگه ریاضی داری برای روز شنبه(یه روز قبلِ درسِ مورد نظرت) تایم ریاضی رو بکن حداقل ۱.۳۰ ساعت ولی برای روز بعدی که درس های دیگه داری ریاضی رو کن حداقل یه ساعت .

برای همه درس ها همین کارو کن .
                                  امیدوارم منظورم رو بفهمیده باشی 😁🌱

پس اگه میتونی تخصصی ها و ارایه و قرابت ادبیات رو هر روز بخون به توانت توجه کن .

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

0
                                  • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

mohammad m 1
                                    سلام
                                    اینجوری کنی بهتره
                                    JPEG_۲۰۲۱۱۱۲۵_۱۷۱۲۵۶_4745900588188691584.jpg

مثلا روز های یکشنبه اگه ریاضی داری برای روز شنبه(یه روز قبلِ درسِ مورد نظرت) تایم ریاضی رو بکن حداقل ۱.۳۰ ساعت ولی برای روز بعدی که درس های دیگه داری ریاضی رو کن حداقل یه ساعت .

برای همه درس ها همین کارو کن .
                                    امیدوارم منظورم رو بفهمیده باشی 😁🌱

پس اگه میتونی تخصصی ها و ارایه و قرابت ادبیات رو هر روز بخون به توانت توجه کن .

mohammad m 1M آفلاین
                                    mohammad m 1M آفلاین
                                    mohammad m 1

Yegane Dehqan ممنون از کمکت ان شاء الله موفق باشی. یه سوال میتونم ازتون بپرسم اگه خواستین جواب بدین من کتاب درسیم رو اگه مطالعه نکنم کلا نمیفهمم چی به چیه و دوستام میگن که نه اول درسنامه کتاب کمک بخون. منم میگم آخه منبع کنکور کتابه . و اکثر تستهای دروس تخصصی مون هم شبیه تمرینات و پرسش های کتابه. نظر شما چیه ؟ شما هم اول کتاب درسی میخونید و نکاتش اینا مینویسید و هایلایت میکنید؟

CpRC Yegane DehqanY 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2

JuDiJ آفلاین
                                      JuDiJ آفلاین
                                      JuDi
                                      ناظم

mohammad m 1 تنوع که خوبه :)
                                      فکرمیکنم به پیشنهاد یگانه هم فکرکنین خوب باشه

1

CpRC آفلاین
                                        CpRC آفلاین
                                        CpR

mohammad m 1 اخرا خسته میشی
                                        نزدیک عید
                                        که همه گاز میدن اونوقت شما ترمز میگیری

0
                                        • CpRC CpR

mohammad m 1 اخرا خسته میشی
                                          نزدیک عید
                                          که همه گاز میدن اونوقت شما ترمز میگیری

mohammad m 1M آفلاین
                                          mohammad m 1M آفلاین
                                          mohammad m 1

@dr-mahh اره ولی کسی که عادت کنه به درس خوندن میتونه

CpRC 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه