عربی کتاب یا کلاس؟
-
سلام وقتتون بخیر باشه
من دوازدهم تجربی هستم و تو تابستون ۵جلسه از کلاس آقای فلاح رو دیدم ولی دو ماه تقریبا هیچی نخوندم از عربی. الان به نظرتون واسه یه درصد خوب میکرو گاج یا عربی کامل گاج رو بخرم یا همون کلاس رو ادامه بدم دیدنش رو؟ -
-
سلام وقتتون بخیر باشه
من دوازدهم تجربی هستم و تو تابستون ۵جلسه از کلاس آقای فلاح رو دیدم ولی دو ماه تقریبا هیچی نخوندم از عربی. الان به نظرتون واسه یه درصد خوب میکرو گاج یا عربی کامل گاج رو بخرم یا همون کلاس رو ادامه بدم دیدنش رو؟Asghar Ejl
خیلی سبز بگیر بخون تموم شه بره...فلاح رو الان شروع کنی تا بعد عید هم به زور تمومه...سال پیش تا وسط بهمن کلاسش بود حالا تو هم که عقب موندی هیچ -
Asghar Ejl
خیلی سبز بگیر بخون تموم شه بره...فلاح رو الان شروع کنی تا بعد عید هم به زور تمومه...سال پیش تا وسط بهمن کلاسش بود حالا تو هم که عقب موندی هیچSaudade 19 آخه میترسم نرسم! چون تقریبا کل عربی دهم رو تست نزدم و تا حالا موضوعی خوندم. حالا میترسم تغییر رویه بدم موندم چیکار کنم؟
-
Saudade 19 آخه میترسم نرسم! چون تقریبا کل عربی دهم رو تست نزدم و تا حالا موضوعی خوندم. حالا میترسم تغییر رویه بدم موندم چیکار کنم؟
Asghar Ejl
ببین داداش اگه قرار به نرسیدن باشه به 70 ساعت کلاس فلاح نمیتونی برسی
و اینکه
چرا نرسی؟
هفته ای 5 ساعت عربی خیلی سبز بخونی از الان تا چند ماه تمومه کامل(درسنامه ها تموم+ تست ها هم اول زوج هارو بزن بعد وقت موند برگرد فرد ها رو بزن مرورم میشه خوبه)
خیلی سبز نه سطح سختی داره نه حجم خیلی بالا که نرسی...سریع میشه سر و تهشو هم آورد بشرطی که شروع کنی و ادامه بدی -
سلام وقتتون بخیر باشه
من دوازدهم تجربی هستم و تو تابستون ۵جلسه از کلاس آقای فلاح رو دیدم ولی دو ماه تقریبا هیچی نخوندم از عربی. الان به نظرتون واسه یه درصد خوب میکرو گاج یا عربی کامل گاج رو بخرم یا همون کلاس رو ادامه بدم دیدنش رو؟ -
Asghar Ejl
و اینکه
چرا نرسی؟
هفته ای 5 ساعت عربی خیلی سبز بخونی از الان تا چند ماه تمومه کامل(درسنامه ها تموم+ تست ها هم اول زوج هارو بزن بعد وقت موند برگرد فرد ها رو بزن مرورم میشه خوبه)
خیلی سبز نه سطح سختی داره نه حجم خیلی بالا که نرسی...سریع میشه سر و تهشو هم آورد بشرطی که شروع کنی و ادامه بدیSaudade 19
راجب تست ها یه چیزی یادم رفت بگم
مثلا من خودم مهروماه دارم و همین کتاب 1000 تا تست داره برای ترجمه
در حالی که با 200 تا تست هم میشه ترجمه رو یاد گرفت و این همه تست واقعا لازم نیست
پس سعی کن از کتاب درست استفاده کنی نه اینکه همشو بخونی -
Asghar Ejl
و اینکه
چرا نرسی؟
خیلی سبز نه سطح سختی داره نه حجم خیلی بالا که نرسی...سریع میشه سر و تهشو هم آورد بشرطی که شروع کنی و ادامه بدیSaudade 19 خیلی سبز تست هاش چطورن؟ چون من میخوام با تعداد تست کم به درصد بالا برسم.(البته به خاطر وقت) من مثلا تست های خیلی سبز زیست دهم رو زدم ولی تو آزمون ها انگار نه انگار. درصدم خییلیی پایینه ولی تست های خیلی سبز هم خییلی راحت میزنم
-
Saudade 19
راجب تست ها یه چیزی یادم رفت بگم
مثلا من خودم مهروماه دارم و همین کتاب 1000 تا تست داره برای ترجمه
در حالی که با 200 تا تست هم میشه ترجمه رو یاد گرفت و این همه تست واقعا لازم نیست
پس سعی کن از کتاب درست استفاده کنی نه اینکه همشو بخونیSaudade 19 راجب این موضوع داشتم تایپ میکردم که جواب دادید! ممنون.
-
Asghar Ejl سلام
من کلاسشون نرفتم ولی کتاب خوب میتونم میکروطلایی گاج رو بگم بهتون
وچرا بترسین؟
یکم ریسکه اونم واسه تغییرلازمه
موضوعی خوندن خوبه چراباشه
راحت میتونین مباحث رو بین سه پایه سوییچ کنین
کنارشم درک مطلب و قواعد بزنین@ida-shateri اره اونم خوبه ولی چند نفر دیگه هم بهم گفتند میکرو موضوعی هم خوبه. از بس این گاج کتاباش زیاده آدم سردرگم میشه.۴کتاب برا عربی داره!!!(موضوعی،کامل،میکرو،آی کیو)
-
Saudade 19 خیلی سبز تست هاش چطورن؟ چون من میخوام با تعداد تست کم به درصد بالا برسم.(البته به خاطر وقت) من مثلا تست های خیلی سبز زیست دهم رو زدم ولی تو آزمون ها انگار نه انگار. درصدم خییلیی پایینه ولی تست های خیلی سبز هم خییلی راحت میزنم
Asghar Ejl
راجب زیستش نظری ندارم خودم میکرو میزدم دهم عالی بود(اون زمان 70 تومن بود کتابه)
ولی عربی خیلی سبز سطح بسیار استانداردی داره و برای درصد خوب تو وقت کم یکی از گزینه های خوبه
میکرو گاج هم که گفتی خوبه ولی اگه هنوز کتاب نخریدی همون خیلی سبز رو بگیر...عربی کامل هم بیخیال(برا الان مناسب نیس) -
سلام بچها خوبین.میشه به من یاد بدید که چطور میتونم اینجا عکس بفرستم؟چون یه اشکال عربی دارم توی تست و بلد نیستم که عکس بدم اینجا لطفا اگه میتونین به من یاد بدین
-
Asghar Ejl
راجب زیستش نظری ندارم خودم میکرو میزدم دهم عالی بود(اون زمان 70 تومن بود کتابه)
ولی عربی خیلی سبز سطح بسیار استانداردی داره و برای درصد خوب تو وقت کم یکی از گزینه های خوبه
میکرو گاج هم که گفتی خوبه ولی اگه هنوز کتاب نخریدی همون خیلی سبز رو بگیر...عربی کامل هم بیخیال(برا الان مناسب نیس)Saudade 19 واقعا ممنون از راهنماییت.
-
Saudade 19 واقعا ممنون از راهنماییت.
Asghar Ejl
خواهش
حالا اگ خواستی جبران کنی میتونی کامنتامو لایک کنی اعتبار بگیرم -
میرسی نترس .من برای عربی فیلمای آقای پدرام علی مرادی رو میبینم و به نظرم خیلی خوب پیش میرن و درس میدن .تازه فیلمارو هم میتونی روی سرعت ۲ایکس یا ۱/۵ ایکس ببینی که زودتر تموم بشه .من کتاب خیلی سبز رو ندارم و نمیدونم چجوریه فقط دهم گرفتم ولی خوشم نیومد. الان عربی عمار جامع دارم. به نظرم واسه جمع بندی سریع خیلی خوبه هم اولش درسنامه داره و هم تعداد تست مناسب برای جمع بندی. ولی در کل اصلا نگران نباش میرسی قطعا.
-
Saudade 19 مرسیییی
-
میرسی نترس .من برای عربی فیلمای آقای پدرام علی مرادی رو میبینم و به نظرم خیلی خوب پیش میرن و درس میدن .تازه فیلمارو هم میتونی روی سرعت ۲ایکس یا ۱/۵ ایکس ببینی که زودتر تموم بشه .من کتاب خیلی سبز رو ندارم و نمیدونم چجوریه فقط دهم گرفتم ولی خوشم نیومد. الان عربی عمار جامع دارم. به نظرم واسه جمع بندی سریع خیلی خوبه هم اولش درسنامه داره و هم تعداد تست مناسب برای جمع بندی. ولی در کل اصلا نگران نباش میرسی قطعا.
Asal M 2 ممنون
-
Asal M 2 ممنون
Asghar Ejl
الکی میگه:|
-
@ida-shateri اره اونم خوبه ولی چند نفر دیگه هم بهم گفتند میکرو موضوعی هم خوبه. از بس این گاج کتاباش زیاده آدم سردرگم میشه.۴کتاب برا عربی داره!!!(موضوعی،کامل،میکرو،آی کیو)