مشاوره
-
سلام.. من یازدهم تجربی هستم... دهم صفر.. الان با مشاوره شروع کردم و ساعت مطالعه به 8 ساعت رسوندم.. مشاورم گفته با فیلم و مطالعه جلو برم.. تمرین و تست ندارم... بنظر شما درسته یا نه باید تمرین کنمو تست بزنم؟
-
-
سلام.. من یازدهم تجربی هستم... دهم صفر.. الان با مشاوره شروع کردم و ساعت مطالعه به 8 ساعت رسوندم.. مشاورم گفته با فیلم و مطالعه جلو برم.. تمرین و تست ندارم... بنظر شما درسته یا نه باید تمرین کنمو تست بزنم؟
امیرمحمد غضنفری یعنی چی تمرین و تست ندارید؟ مگه میشه؟!! حتی اگه ۱۰سال از درس دور باشی باید تست حل کنی و تمرین کنی فقط تعدادش متفاوته. یعنی از دهم هیچی نمیدونی؟ مطمئنا هیچی هم نیست برا همون نگو صفرم. و راجب نخوندن دهمت هم بگم که اصلا نگران نباش میدونی نوسانی خوندن بده. مهم اون پیوستگیه هستش. مطمئنا اگه از الآن بخونی حتی میتونی دهم رو نقطه قوتت کنی!
-
سلام من دوازدهم انسانیم و تازه میخوام الان شروع کنم پیشنهادی برای من دارید بنظرتوم میتونم خودمو برسونم؟
-
سلام من دوازدهم انسانیم و تازه میخوام الان شروع کنم پیشنهادی برای من دارید بنظرتوم میتونم خودمو برسونم؟
-
امیرمحمد غضنفری
سلام دوست عزیز
فیلم دیدن بدون تست و تمرین یعنی چی اصلا؟
تا تست و تمرین انجام نشه شما به تسلط نمیرسید اصلا
به نظرم منظور مشاورتون رو ازشون دوباره بپرسید
سوالی بود بفرمایید