آزمون5 آذر قلمچی
-
سلام.خسته نباشید بچه ها
میدونیم که 5آذر آخرین آزمونی هست که تقریبا مباحث دهم رو کامل داره(تا قبل آزمون های فروردین منظورم هست) و بعدش دیگه یازدهم شروع میشه
من تا الان درسنامه بودجه بندی دوازدهم و یه تعدا کمی تست از بودجه بندی دوازدهم زدم ولی دهم رو یه مقدار مشکل دارم
از طرفی آزمون بعد از این آزمون هم مرور مباحث دوازدهم هست که تا الن خوندیم
خواستم ببینم به نظر شما درسته من تست زنی دوازدهم رو فعلا بزارم کنار و واسه آزمون این هفته فقد دهم رو کار کنم که اشکالاتم برطرف بشه؟
و آزمون بعدی مباحثی که کم تست زدم رو جبران کنم
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A
خانومِ_دوست_داشتنی -
سلام دوست عزیز
کلن کنار گذاشتن چیز جالبی نیست ولی بهتره بیشتر تایماتو این هفته بذاری واسه دهمت -
کلن که کنار بذاری مطالب از دستت در میره بعد واسه ازمون بعدیم اذیت میشی
کارش کن اما کمتر مثلن تو روز سه ساعت بذار واسه دوازدهمت -
سلام.خسته نباشید بچه ها
میدونیم که 5آذر آخرین آزمونی هست که تقریبا مباحث دهم رو کامل داره(تا قبل آزمون های فروردین منظورم هست) و بعدش دیگه یازدهم شروع میشه
من تا الان درسنامه بودجه بندی دوازدهم و یه تعدا کمی تست از بودجه بندی دوازدهم زدم ولی دهم رو یه مقدار مشکل دارم
خواستم ببینم به نظر شما درسته من تست زنی دوازدهم رو فعلا بزارم کنار و واسه آزمون این هفته فقد دهم رو کار کنم که اشکالاتم برطرف بشه؟
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A
خانومِ_دوست_داشتنی@mr-fantastic
سلام
به نظر من برای اینکه همون یه مقدار از دوازدهمم که بلدی یادت نره ، یه تایم کمی رو بهش اختصاص بده ، اما خیلی کم!!
بیشتر فوکوس کن روی دهم تا بتونی نسبتا یادگیری خوبی داشته باشی
بعد برای دوازدهمت ، آزمون بعدی رو چون میوفته توی تایم امتحانات میتون بقچه ای بخونی(روزانه فقط یه درس مطابق با برنامه امتحانیت) که اگر سریع بری رو تست ، تا تست زیاد حل کنی تسلط خیلی خوبی پیدا میکنی رو دوازدهم
ولی دهمو خوب بخون این آزمون
حتی اگه میدونی با خوندن همون یکم از دوازدهمم تایم زیادی میگیره و نمیتونی درست تنظیم کنی ، ولش کن برو رو دهمت کار کن ، به شرطی که آزمون بعدی ، خوب بخونی دوازدهمو و این کنار گذاشتنه رو جبران کنی -
@F-Seif-0
خانومِ_دوست_داشتنی
تشکر -
سلام.خسته نباشید بچه ها
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A
سلام داداش
معذرت آنلاین نبودم
منم نظرم مثل باقی دوستانه
برای دوازدهم در حدی وقت بزار که رشته دروسش و مفهومش از، ذهنت فراموش نشه
باقی و بیشتر وقتت رو روی دهم بزار
یه چند وقت دیگه هم ایام امتحاناته
تازه به احتمال زیاد، قلمچی به خاطر ایام امتحانات، یه هفته ازمون هاش رو میندازه عقب، پارسال که اینکارو کرد، مث که هرسال میکنه، و در کل اینکه موفق باشی😐😂 -
@mr-fantastic
سلام داداش
معذرت آنلاین نبودم
منم نظرم مثل باقی دوستانه
برای دوازدهم در حدی وقت بزار که رشته دروسش و مفهومش از، ذهنت فراموش نشه
باقی و بیشتر وقتت رو روی دهم بزار
یه چند وقت دیگه هم ایام امتحاناته
تازه به احتمال زیاد، قلمچی به خاطر ایام امتحانات، یه هفته ازمون هاش رو میندازه عقب، پارسال که اینکارو کرد، مث که هرسال میکنه، و در کل اینکه موفق باشی😐😂@infinitie-a
واقعا:astonished_face: .اگه اینطور بشه خیلی خوب میشه
در کل دمت گرم -
@infinitie-a
واقعا:astonished_face: .اگه اینطور بشه خیلی خوب میشه
در کل دمت گرم@mr-fantastic 🌹خواهش میکنم
-
سلام.خسته نباشید بچه ها
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A
انتخابم درست بود،پایه رو میانگین 55 زدم.بدک نی.ولی خب تراز جالبی نشد -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد