نقطه ذوب
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چرا جامد های بی شکل مانند شیشه و قیر نقطه ذوب مشخصی ندارند؟
@تجربیا
@ریاضیا
amir ahmadi -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا افزایش فشار بر روی یخ نقطه ذوب یخ را کاهش میدهد؟
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181
@F-Seif-0
@Infinitie-A
@Masoumeh-Shokrollahi
@دختر-بهار
سلام بلدین؟؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi تا همین الان بودی ها
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
arthur morgan
Yegane Dehqan
خانومِ_دوست_داشتنی
آیا جواب را میدانید؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri بلدی؟
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جامدات بیشکل، تصور میشود که در تمام دماها به مایع تبدیل میشوند و به همین دلیل، در هنگام گرم شدن، آنها به طور ناگهانی به مایعات تغییر نمییابند، اما در عوض نرم شده و شروع به تبدیل شدن به یک فرم نیمه جامد میکنند.
-
جامدات بیشکل، تصور میشود که در تمام دماها به مایع تبدیل میشوند و به همین دلیل، در هنگام گرم شدن، آنها به طور ناگهانی به مایعات تغییر نمییابند، اما در عوض نرم شده و شروع به تبدیل شدن به یک فرم نیمه جامد میکنند.
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 خیلی ممنونم ازت
دومی هم میگی بی زحمت؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari گر فشار وارد برمقداری آب و یخ را که در تعادل قرار دارند افزایش دهیم سیستم برای مقابله با افزایش فشار به سمت کاهش حجم پیش میروداما آب در۴درجه سانتیگراد کمترین حجم را دارد یعنی تعادل به سمت ذوب شدن و تبدیل یخ به آب پیش میرودپس یخ شروع به ذوب شدن خواهد کرد
بنابراین تحت فشاریخ در دمایی ذوب میشود که قبلا ذوب نمیشدو معنی آن این است که دما ذوب کمتر شده است.
این بخاطر اون دمای تغیر اب و خاصیتشه در درجه 4 اتفاق میوفته -
Amirreza Vafaei Moghadam
arthur morgan
Yegane Dehqan
خانومِ_دوست_داشتنی
آیا جواب را میدانید؟نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم
به این دلیل که بلور ها به صورت نامنظم کنار هم هستند که بر خلاف کریستالی نقطه ذوب مشخصی ندارند چون برای ذوب شدن ماده غلبه بر این نیروهای یکنواخت لازم است در حالی که اجزای جامدات بی شکل به صورت منظم در کنار هم مرتب نشدهاند و نظم خاصی ندارند ( نامنظم هستن بهتره بگیم دیگه)
ولی اون کریستالیا منظم هستن و نقطه ذوب دارن .
در کل بگو چون بی نظمن نقطه ذوب هم ندارن
-
@roghayeh-eftekhari گر فشار وارد برمقداری آب و یخ را که در تعادل قرار دارند افزایش دهیم سیستم برای مقابله با افزایش فشار به سمت کاهش حجم پیش میروداما آب در۴درجه سانتیگراد کمترین حجم را دارد یعنی تعادل به سمت ذوب شدن و تبدیل یخ به آب پیش میرودپس یخ شروع به ذوب شدن خواهد کرد
بنابراین تحت فشاریخ در دمایی ذوب میشود که قبلا ذوب نمیشدو معنی آن این است که دما ذوب کمتر شده است.
این بخاطر اون دمای تغیر اب و خاصیتشه در درجه 4 اتفاق میوفتهنوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 خیلی ممنونم
-
@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم
به این دلیل که بلور ها به صورت نامنظم کنار هم هستند که بر خلاف کریستالی نقطه ذوب مشخصی ندارند چون برای ذوب شدن ماده غلبه بر این نیروهای یکنواخت لازم است در حالی که اجزای جامدات بی شکل به صورت منظم در کنار هم مرتب نشدهاند و نظم خاصی ندارند ( نامنظم هستن بهتره بگیم دیگه)
ولی اون کریستالیا منظم هستن و نقطه ذوب دارن .
در کل بگو چون بی نظمن نقطه ذوب هم ندارن
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan خیلی تشکر
-
fatemeh8181 خیلی ممنونم
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
خواهش خواهر -
Yegane Dehqan خیلی تشکر
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari 🤍
-
@roghayeh-eftekhari
خواهش خواهرنوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri عیبی نداره
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
گفتن دیگه -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
گفتن دیگه