تست قرابت
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
گزینه یک چه مفهوم مقابلی با صورت تست داره؟
(قبول دارم اون ۳ تا گزینه هم مفهوم صورت تست هستند اما متوجه مفهوم تضادی بیت ۱ با صورت سوال نمیشم)
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
گزینه یک چه مفهوم مقابلی با صورت تست داره؟
(قبول دارم اون ۳ تا گزینه هم مفهوم صورت تست هستند اما متوجه مفهوم تضادی بیت ۱ با صورت سوال نمیشم)
@sara-haghighatrad سلام وقتتون بخیر 🍃
خب صورت سوال میگه که از وقتی که عاشق تو شدم توجه به دیگران کوته نظری هست در واقع مفهوم اینه که تازه عاشق شده اما در گزینه یک میگه همه خار غم رو شکستیم وز دست غم عشق نرستیم، در اینجا شاعر میگه که میخوام عشق و عاشقی رو ترک کنم اما نمی شود ،،،با توجه به این تفاسیر گزینه یک ترک عاشقی کرده اما در بيت صورت سوال شروع عاشقی است. -
خب صورت سوال میگه که از وقتی که عاشق تو شدم توجه به دیگران کوته نظری هست در واقع مفهوم اینه که تازه عاشق شده اما در گزینه یک میگه همه خار غم رو شکستیم وز دست غم عشق نرستیم، در اینجا شاعر میگه که میخوام عشق و عاشقی رو ترک کنم اما نمی شود ،،،با توجه به این تفاسیر گزینه یک ترک عاشقی کرده اما در بيت صورت سوال شروع عاشقی است.@nazanin-mirzai ممنونم🌸
علت پاسخنامه رو ببینید

-
خب صورت سوال میگه که از وقتی که عاشق تو شدم توجه به دیگران کوته نظری هست در واقع مفهوم اینه که تازه عاشق شده اما در گزینه یک میگه همه خار غم رو شکستیم وز دست غم عشق نرستیم، در اینجا شاعر میگه که میخوام عشق و عاشقی رو ترک کنم اما نمی شود ،،،با توجه به این تفاسیر گزینه یک ترک عاشقی کرده اما در بيت صورت سوال شروع عاشقی است.@nazanin-mirzai متوجه شدم ممنون نازنین جان🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on