کلاس کنکور برم یا نه؟
-
سلام وقت شما بخیر
یک سوال خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینکه کلاس کنکور برم یا نه
خانوادم میگن برو من میگم میخوام خودم بخونم ازاون طرف تمام همکلاسیهام کلاس میرن
و اینکه احساس میکنم ریاضی رو دارم حفظ میکنم -
-
سلام وقت شما بخیر
و اینکه احساس میکنم ریاضی رو دارم حفظ میکنمgomnam gharib
دوست عزیز سلام
اگر ضعف احساس میکنید از محتوا و دوره های آلا استفاده کنید
و تست زنی بیشتری داشته باشید
و از مقایسه کردن خودتون با دیگران دست بردارید
مقایسه کردن افت پیشرفت کردنه -
سلام وقت شما بخیر
و اینکه احساس میکنم ریاضی رو دارم حفظ میکنمgomnam gharib
یه چیز جالب:
همه همکلاسی هات کلاس کنکور میرن، خیلی هم عالی. همه همکلاسی های منم (۱۰۰ درصدشون) کلاس کنکور میرن. ولی روز اعلام نتایج چند درصدشون رتبه برتر خواهند شد؟ ۲۰؟۳۰؟۴۰؟ با توجه به مدرسهات این عدد میتونه متفاوت باشه، مدارس خاص باشی عدد بالاتره و مدارس معمولی پایین تر. می تونی همین الان عددش رو محاسبه کنی. با توجه به قبولی های سال پیش مدرسه تون و تعداد دانش آموز های کلاس ها. واسه مدرسه ما این طی عدد طی چند سال گذشته ۲۵ درصد در میاد (حساب کردم قبلاً).
حالا دوست من، به دنبال این نباش همه همکلاسی هات ( اون ۱۰۰ درصد) چه می کنند و گوسفند وار بری دنبالشون! اگر قراره کسی رو دنبال کنی زرنگ باش و حداقل سعی کن اون ۲۵ درصدی هارو بشناسی و دنبال کنی و ببینی اونا چه می کنند ...
اینطوری پیشاپیش تضمین میکنم احتمال موفقیتت بالاتره. -
gomnam gharib
یه چیز جالب:
همه همکلاسی هات کلاس کنکور میرن، خیلی هم عالی. همه همکلاسی های منم (۱۰۰ درصدشون) کلاس کنکور میرن. ولی روز اعلام نتایج چند درصدشون رتبه برتر خواهند شد؟ ۲۰؟۳۰؟۴۰؟ با توجه به مدرسهات این عدد میتونه متفاوت باشه، مدارس خاص باشی عدد بالاتره و مدارس معمولی پایین تر. می تونی همین الان عددش رو محاسبه کنی. با توجه به قبولی های سال پیش مدرسه تون و تعداد دانش آموز های کلاس ها. واسه مدرسه ما این طی عدد طی چند سال گذشته ۲۵ درصد در میاد (حساب کردم قبلاً).
حالا دوست من، به دنبال این نباش همه همکلاسی هات ( اون ۱۰۰ درصد) چه می کنند و گوسفند وار بری دنبالشون! اگر قراره کسی رو دنبال کنی زرنگ باش و حداقل سعی کن اون ۲۵ درصدی هارو بشناسی و دنبال کنی و ببینی اونا چه می کنند ...
اینطوری پیشاپیش تضمین میکنم احتمال موفقیتت بالاتره.@amin-forouzan
من مدرسه نمونه دولتی میرم
اما متاسفانه مدرسه تیرهوشان و نمونه ما با وجود دانش اموزان زرنگ ولی قبولیش کم بود -
gomnam gharib
دوست عزیز سلام
اگر ضعف احساس میکنید از محتوا و دوره های آلا استفاده کنید
و تست زنی بیشتری داشته باشید
و از مقایسه کردن خودتون با دیگران دست بردارید
مقایسه کردن افت پیشرفت کردنهsaba rahimi ممنونم
-
@amin-forouzan
من مدرسه نمونه دولتی میرم
اما متاسفانه مدرسه تیرهوشان و نمونه ما با وجود دانش اموزان زرنگ ولی قبولیش کم بودgomnam gharib دقیقا