بیتهای جذاب
-
Rezvan.E.A درمورد دوایی مطمئنید؟به نظرم جزئی از فعل باشه
-
Nila YS در بیتهای جذاب گفته است:
Rezvan.E.A سلام ببخشید به نظرم نقش بقا رو اشتباه مشخص کردید و فکر میکنم نهاده نه مسند
سلام بقا مفعول نمیشه؟
چون نهادش که محذوفه میگه تو بقا دادی
مسند هم که نیست چون دادی فعل اسنادی نیست.
ولی اگه بگیم : تو بقا را دادی چه چیزی را دادی؟ بقا را...اینطوری نقش مفعول میگیره. -
atena abolhasani سلام نه میگه چندان که باد را بقا بود پس میشه بقا برای باد بود و ابیاتی که کنکور اومده نشون میده نباید فعل رو در جمله ای مثل او را خانه ای است به دارد تبدیل کنیم چون اونوقت نکات دستوریش اشتباه مشخص میشن و باید به صورت برای او خانه ای است دستورش رو بررسی کنیم
-
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Nila YS on ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nila YS
نهاد که مطمئنم نمیشه اما مفعول رو نمیدونم شاید باشه -
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءreplied to atena abolhasani on ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani
پس به نظر شما میشه مفعول؟؟؟؟ -
Rezvan.E.A درباره معنا و چینش مصرع دوم مطمئن اید ؟
بنظرم چینشش اشتباهه -
Rezvan.E.A در بیتهای جذاب گفته است:
بیت دستوری:
یا رب ز باد فتنه نگهدار خاک پارس/ چندان که خاک را بود و باد را بقا
سلام مجدد
دوستان من از استادی پرسیدم ، ایشون مصرع دوم رو اینطور خواندند :
چندان که برای خاک و باد بقا بُوَد ، خاک پارس را نگهدارچندان به معنی هنگامیکه هست و را نقش حرف اضافه رو داره
پس با این خوانش، بقا میشه نهاد -
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءreplied to atena abolhasani on ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani
سلام دوست عزیز
واقعا ممنون خیلی لطف کردید -
Rezvan.E.A خواهش میکنم
-
sara cherry دانش آموزان آلاءreplied to atena abolhasani on ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani یعنی الان پارس مفعول نمیشه دیگه ؟ چون گفتید را حرف اضافه س اینجا
-
sara cherry چرا پارس مفعول میشه اون رایی که گفتم مال باد و خاک بود مال پارس نبود
اونجایی گفتم خاک پارس را نگهدار، طبق معنی شعر به این نتیجه میرسیم ولی در اصل این را در بیت حذف شده
17/19