Startian....( آغازیان)
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی نشر الگو گفته شده:
دیاتوم ها میتوانند تولید مثل با میوز هم داشته باشند
اما!
در کلامیدوموناس جاندار اصلی n هست و توانایی میوز نداره
خب بالاخره که میوز انجام میده
چون توی شکل هم از ۱ کلامیدوموناس هم میتوز میشه هم میوز
به نظر شما اشتباه نیست چیزی که گفته؟ -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی اینجا کسی این مطلب رو یاد نداره؟
کجایند آلایی های بی ادعا؟؟!! -
توی نشر الگو گفته شده:
دیاتوم ها میتوانند تولید مثل با میوز هم داشته باشند
اما!
در کلامیدوموناس جاندار اصلی n هست و توانایی میوز نداره
خب بالاخره که میوز انجام میده
چون توی شکل هم از ۱ کلامیدوموناس هم میتوز میشه هم میوز
به نظر شما اشتباه نیست چیزی که گفته؟نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
-
@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی امان از تستهای الگو.....
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f_ssu در Startian....( آغازیان)
گفته است:
کجایند آلایی های بی ادعا؟؟!!من نخوندم شرمنده
-
@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی اخه میترسم یک موقع توی کنکور ناگهانی!!! بیاد
-
@f_ssu در Startian....( آغازیان)
گفته است:
کجایند آلایی های بی ادعا؟؟!!من نخوندم شرمنده
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi دشمنتون شرمنده..اشکال نداره..من زودتر رفتم پیش ۲ رو اول خوندم...برای همین اکثرا نخوندن هنوز
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دقیقا پارسال همش دنبال درسنامه و نشر الگو و مطالب جدید بودم ولی کنکور امسال بهم ثابت کرد که فقط و فقط هر چی تو کتاب گفته مهمه
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبی -
منم دقیقا پارسال همش دنبال درسنامه و نشر الگو و مطالب جدید بودم ولی کنکور امسال بهم ثابت کرد که فقط و فقط هر چی تو کتاب گفته مهمه
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی من هم پشت کنکوریم...مطلب جدید مد نطرم نیست اما واقعا بعصی تستهای کتاب کمک درسی اعصاب ادمی را در هم میکوبد...
باشه..بهشون سعی میکنم توجه نکنم... -
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی تو فصل اغازیان درسنامه ی الگو یه جاهایی بیشتر از کتاب گفته حالا چه علمی چه غیر علمی
وقتتو با درسنامه هدر نکن
تست زیاد بزن با کتاب -
@اسمان-ابی تو فصل اغازیان درسنامه ی الگو یه جاهایی بیشتر از کتاب گفته حالا چه علمی چه غیر علمی
وقتتو با درسنامه هدر نکن
تست زیاد بزن با کتابنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی خیلی خیلی ممنونم از پاسخگو یی تون
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه شمام پشت کنکوری این؟؟
چقد پشت کنکوری امسال؟؟چقدر رقبای سرسختی
چه کنکوری بشه امسال -
عه شمام پشت کنکوری این؟؟
چقد پشت کنکوری امسال؟؟چقدر رقبای سرسختی
چه کنکوری بشه امسالنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی اره خیلی تراکم زیااااده...خدا به خیر بگذرونه....
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f_ssu اخه از هر کی میپرسم میگه پشت کنکوریم
-
@f_ssu اخه از هر کی میپرسم میگه پشت کنکوریم
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی پارسالم همین بودا...
پارسال من از هرکسی میپرسیدم میگفت دومی...سومی..چهارمین سالمه
امسال چون با کسی زیاد ارتباط ندارم
نمیدونم
فقط میدونم از کلاس ۳۰ نفره ی ما
۲ نفر رفتن دانشگاه -
@اسمان-ابی پارسالم همین بودا...
پارسال من از هرکسی میپرسیدم میگفت دومی...سومی..چهارمین سالمه
امسال چون با کسی زیاد ارتباط ندارم
نمیدونم
فقط میدونم از کلاس ۳۰ نفره ی ما
۲ نفر رفتن دانشگاهنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f_ssu واااای نه شهر ما و کلاسمون که امسال ترکوندن بیشترین قبولیای پزشکی رو امسال داشتیم بیشتر دوستامم رفتن و امسال دیگه با دوستام اصن ارتباط ندارم
-
@f_ssu واااای نه شهر ما و کلاسمون که امسال ترکوندن بیشترین قبولیای پزشکی رو امسال داشتیم بیشتر دوستامم رفتن و امسال دیگه با دوستام اصن ارتباط ندارم
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی شهر ماهم زیاد قبولی داشت اما از مدارس دیگه
من امسال غیرحصوری گرفته بودم
مجبور شدم برم یک مدرسه یِ دولتی با سطح علمی پاااایین
نمونه درس میخوندم -
@اسمان-ابی شهر ماهم زیاد قبولی داشت اما از مدارس دیگه
من امسال غیرحصوری گرفته بودم
مجبور شدم برم یک مدرسه یِ دولتی با سطح علمی پاااایین
نمونه درس میخوندمنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f_ssu منم نمونه بودم
-
@f_ssu منم نمونه بودم
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی کدوم شهرهستین؟
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f_ssu دیگه دیگه..............
از دادن اطلاعات شخصی معذورم