Startian....( آغازیان)
-
توی نشر الگو گفته شده:
دیاتوم ها میتوانند تولید مثل با میوز هم داشته باشند
اما!
در کلامیدوموناس جاندار اصلی n هست و توانایی میوز نداره
خب بالاخره که میوز انجام میده
چون توی شکل هم از ۱ کلامیدوموناس هم میتوز میشه هم میوز
به نظر شما اشتباه نیست چیزی که گفته؟@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
-
@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
-
@f_ssu در Startian....( آغازیان)
گفته است:
یعنی اینجا کسی این مطلب رو یاد نداره؟
کجایند آلایی های بی ادعا؟؟!!من نخوندم شرمنده
-
@f_ssu خب تو از کجا اوردی که دیاتوم ها میوز هم دارن کتاب فقط گفته معمولا غیر جنسی دارن به نشر الگو چیکار داری ؟؟؟ همینه کتابو یادبگیر
-
@f_ssu در Startian....( آغازیان)
گفته است:
یعنی اینجا کسی این مطلب رو یاد نداره؟
کجایند آلایی های بی ادعا؟؟!!من نخوندم شرمنده
-
منم دقیقا پارسال همش دنبال درسنامه و نشر الگو و مطالب جدید بودم ولی کنکور امسال بهم ثابت کرد که فقط و فقط هر چی تو کتاب گفته مهمه
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبی -
منم دقیقا پارسال همش دنبال درسنامه و نشر الگو و مطالب جدید بودم ولی کنکور امسال بهم ثابت کرد که فقط و فقط هر چی تو کتاب گفته مهمه
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبی -
بعدشم اصلا یه جاهایی میبینی کتاب کمک درسی جمله ی کتابو کاملا نقض کرده ولی فعلا مهم کتابه تو فقط جملات کتابو یاد بگیر البته عمقی و ترکیبی@اسمان-ابی تو فصل اغازیان درسنامه ی الگو یه جاهایی بیشتر از کتاب گفته حالا چه علمی چه غیر علمی
وقتتو با درسنامه هدر نکن
تست زیاد بزن با کتاب -
@اسمان-ابی تو فصل اغازیان درسنامه ی الگو یه جاهایی بیشتر از کتاب گفته حالا چه علمی چه غیر علمی
وقتتو با درسنامه هدر نکن
تست زیاد بزن با کتاب -
عه شمام پشت کنکوری این؟؟
چقد پشت کنکوری امسال؟؟چقدر رقبای سرسختی
چه کنکوری بشه امسال -
عه شمام پشت کنکوری این؟؟
چقد پشت کنکوری امسال؟؟چقدر رقبای سرسختی
چه کنکوری بشه امسال -
@f_ssu اخه از هر کی میپرسم میگه پشت کنکوریم
-
@f_ssu اخه از هر کی میپرسم میگه پشت کنکوریم
-
@اسمان-ابی پارسالم همین بودا...
پارسال من از هرکسی میپرسیدم میگفت دومی...سومی..چهارمین سالمه
امسال چون با کسی زیاد ارتباط ندارم
نمیدونم
فقط میدونم از کلاس ۳۰ نفره ی ما
۲ نفر رفتن دانشگاه@f_ssu واااای نه شهر ما و کلاسمون که امسال ترکوندن بیشترین قبولیای پزشکی رو امسال داشتیم بیشتر دوستامم رفتن و امسال دیگه با دوستام اصن ارتباط ندارم
-
@f_ssu واااای نه شهر ما و کلاسمون که امسال ترکوندن بیشترین قبولیای پزشکی رو امسال داشتیم بیشتر دوستامم رفتن و امسال دیگه با دوستام اصن ارتباط ندارم
-
@اسمان-ابی شهر ماهم زیاد قبولی داشت اما از مدارس دیگه
من امسال غیرحصوری گرفته بودم
مجبور شدم برم یک مدرسه یِ دولتی با سطح علمی پاااایین
نمونه درس میخوندم@f_ssu منم نمونه بودم
-
@f_ssu منم نمونه بودم
-
@f_ssu دیگه دیگه..............
از دادن اطلاعات شخصی معذورم -
@f_ssu دیگه دیگه..............
از دادن اطلاعات شخصی معذورم -