سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
شروع صفر برای کنکور + مدرسه
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
من تا الان بنا بر دلایلی (اهمالکاری، امروز و فردا کردن، وسواس و از این قبیل بهانهها) مطالعه برای کنکور رو شروع نکردم. البته بگم من هفته پیش استارت زدم روزی بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم توی برنامهم بیشتر دروس پایه گذاشتم و پیشروی خوبی داشتم، دیروز متوجه شدم امتحانات ترم دو از ۲ دی شروع میشه و خب من توی این ۳ هفته باید خودمو برسونم، برای همین کنکور رو گذاشتم کنار و دو روزه برای ترم ۱ دوازدهم میخونم با اینکه پیشنیاز ها رو رعایت نکردم اما درسا رو میفهمم (در حد کتاب) و اما مشکل اصلیم .... هدف اصلی من موفقیت توی کنکوره نه مدرسه! تا الان هم مدرسه نرفتم. حالا بنظر شما
از کِی میتونم مطالعه خودم رو برای کنکور شروع کنم؟
چون صفر هستم و باید پیشنیازا رو اول بخونم عملا مدرسه کارایی نداره اگه غیرحضوریش کنم به نفعمه؟ یا اینکه مدرسه رو برم (لطفا دلیل هم بگین)پ.ن من این هفته برای کنکور بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم و فکر میکنم اگه بعد ترم ۱ برم مدرسه نمیتونم برای کنکور بخونم و ساعت مطالعه خوبی داشته باشم چون صفرم!
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
-
بچهها لطفا هر کس تجربهای توی این زمینه داره بگه من واقعا سردرگمم ممنون
-
سلام ب نظرم این کاره اشتباهی که کلا کنکور و ول کردی و رفتی سراغ امتحانای ترم چون همون طور ک خودت گفتی هدفت موفقیت تو کنکوره دیه پس نباید این یه ماه و بیخیال کنکور بشی خیلی عقب میفتی
حالا ب نظر من راهش اینه چون من خیلی تحیقی کردم و با ادمای زیادی حرف زدم میگفتن اولن این که بیخیال امتحانا بشو چرا؟ چون وقتی داری واس کنکور مییخونی خود به خوب امتحانای ترمم میتونی جواب بدی و یه نمره قبولی میتونی بگیری تازه اگه واس کنکور بخونی دیه امتحانای ترم اب خوردن میشه برات و یه سری دروس مثل بهداشت و هویت مشکل میشه که اونا رو با 3 4 ساعت شبه امتخانا خوندن حل میشه و یه موضوع دیگن هست اینه ککه توی دی ما تعطیل هستیم و حدود 10 12 ساعت وقت درس خوندن هست و خیلی بیشتر از اون 5 ساعتی که میگی وقت جبران داری فقط یه هدف نیاز داری و پشتکار و روحیههههه
برنامه هم بنظرم طبق برنتمه ککنکوریت برو جلو و هدفت یک کنکور باشه و دو امتحان نهایی چون اون نهایی فقط ثبت میشه و بقیه نمره ها کشکه تقریبا -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED نه من فقط میخوام همین ۳ هفتهای که در پیشه کنکور رو بزارم کنار برای امتحانا آماده شم، فقط یه چیزی من تا الان مدرسه نرفتم نیم سال دوم هم نرم؟ بعضیا میگن برو بعضیا هم نه نظر شما چیه؟
-
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED دانش آموزان آلاءreplied to زهرا حسین زاده on آخرین ویرایش توسط AMIR GHASEMIAN MOVAHHED انجام شده
زهرا حسین زاده خب آخه سه هفته خیلی تایمه زیادی به نظرم تو این سه هفته خیلی کارا میشه واس کنکور کرد که نمیرزه وقتش و بزاری واس امتحانای مدرسه
خب مدرسه نمیرفتید از آلا میرفتید جلو دیه؟؟ -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED گفتم که صفرم! نه کلا درس نخوندم
-
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED دانش آموزان آلاءreplied to زهرا حسین زاده on آخرین ویرایش توسط AMIR GHASEMIAN MOVAHHED انجام شده
زهرا حسین زاده عههه خب پس از آلا برو جلو صفر تا صد و ببین یا مثلا میتونی خودت از رو خیلی سبز بخونی بری جلو که عالی خودم همین کار و میکنم بالاخره یکم باید به خودت سختی بدی دیه مخصوصا شما که یکم عقب هستی تا بتونی موفق بشی ایشالا یه برنامه عالی بریز برو جلو مطمئن باش ک جوابه
-
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED خیلی ممنون مرسی
-
زهرا حسین زاده خواهش میکنم
-
- لیست سلام من از از ترم دوم یازدهم شروع کردم کنکوری خوندن و خداروشکر پایه رو بستم و دارم با راه ابریشم پیش میرم.واقعیتش من چون مدرسه میرم تو برنامم به ویدیو ها و یه کوچولو تست به زور میرسم.پیشنهاد من بهت اینه که صفر صفری مدرسه نرو یا اگه رفتی برای دروس اختصاصی برو.چون مدرسه بری وقت پیدا نمیکنی برای تست زدن و فقط در حد تشریحی درسارو میفهمی.سعی کن با یه برنامه درست و پیچوندن مدرسه هم مباحث پایه رو بخونی و هم تست زده باشی.مطمعن باش با برنامه درست و تلاش همه چی درست میشه
-
reza behjat اره خودمم توی فکر پیچوندن مدرسه ام حالا قرار شده مامانم بیاد صحبت کنه ببینیم قبول میکنن یا نه امیدوارم موافقت بشه ممنون
-
سلام دوست عزیز
اول از همه یه امر خیییییییییییییییییییلی مهم:
تحت هیچ شرایطی استرس رو به دلت راه نده.
با نمرهی دوازدهم توی ترم اول قبول میشی با نمرهی بیستم قبولی و هیچ کدومم توی کنکور تاثیری نداره و هنوز فرصت کافی تا کنکور هستش؛ پس آرامش رو اول اول برنامهت قرار بده.
این سه هقته اگه پنج ساعت در روز میخونی یک ساعتش رو بذار برای پایه البته از پایه مطالبی رو بخون که پیش نیازه.
این مدت با کتابات شروع کن. متن کتاب رو واژه به واژه بخون و برای خودت تحلیل کن تک به تک تمرینها رو قشنگ و با دقت حل کن و با عشق درس بخون. بعد اگه جایی به مشکل خوردی اولین اولویتت باشه پرسیدن از معلم. بعد اگه دیدی نمیشه و شرایطش نیست و حالا خیلی دلایل دیگه به فیلمها و انجمن آلا مراجعه کن.
بعد از خوندن هر مطلب چندتا امتحان از اون فصل یا مطلب از نت بگیر و توی زمانش به صورت تشریحی پاسخ بده.
سعی کن خوندنت با کیفیت بالا باشه و تا یه مطلب رو خوب یادنگرفتی سراغ بعدی نری.
راستی فعلا سراغ درسایی مثل بهداشت و مدیریت و هویت هم نرو.
اگه توی این سه هفته تلاشت رو کردی و مطالب ترم اول تموم شدن به امتحان هر درس که رسیدی تستهای اون درس رو بزن اینجوری هم مرور شب قبل امتحان میشه هم یه تستی زدی.برای حضور توی مدرسه هم من به شخصه نمیتونم نظری بدم چون هر دو حالت خوبیها و بدیهای خودشون رو دارن پس بشین با خانواده هر دو حالت رو به شور و مشورت بذار چون اون عزیزان بیشتر از ما به سلایق رو میدونن و خیلی بهتر میشناسنت.
موفق و موید باشی
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to زهرا حسین زاده on آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا حسین زاده به نظر من همونطور که خودتون گفتین اهمال کاری کردین و اینا اگه مدرسه نرین ضرر بزرگی میکنین کی میگه امتحانات و معدل تو کنکور تاثیر نداره ؟؟؟ مگه کتابی غیر از کتاب درسی قراره بخونیم؟؟ وقتی تو خوندن کتاب درسی به اون سادگی مشکل داشته باشیم نمیتونیم بریم سراغ کتابای دیگه میفهمین . واقعا متاسفم یه عده ذهن دانش آموزایی مثل شما و شستشو کیدن میگن نرین مدرسه خب تا الان مدرسه نرفته بودین که هیچی یاد نمیگرفتین . دوستان اونایی که می گید کنکور خارجه کتابه چرا خودتون کتابو مبخونید در ضمن سازمان سنجش امسال اون سوالات رو حذف کرد با تاثیر مثبت . شما اگه میخوای موفق بشی حتما باید مدرسه بری ببنید پارسال اونایی که مدرسه نرفتن اینقدر خراب کردن که امسال موندن پشت. از من به شما نصیحت برا پیش نیازا همون کتابای درسی رو خیلی سریع مرور کنید یا اگر اصلا نخوندین وقت بزارین و بخونین و فک نکنید اگه اول دهم و ببندممممم بعد یازدهم بعد بیام دوازدهم موفقم نه اونجوری به هیچ کدوم از درسا نمیرسید
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to reza behjat on آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza behjat برا چی مشاوره غلط میدین؟ ینی چی که مدرسه تشریحی میگه یا وقتت گرفته میشه ؟ آقای محترم فکر بچه مردمو خراب نکنین چرا مدرسه نره؟؟ همین مدرسه اگه درسارو یاد بگیره میتونه تست بزنه مگرنه نمیتونه .
-
Rezvan.E.A ممنون خیلی مفید بود، بله منم توی این ۳ هفته میخوام روی ترم ۱ دوازدهم مسلط بشم فقط یه چیزی من از دی میخوام شروع کنم دیگه، چون فکر میکنم بزارم بهمن دیر بشه اینطور نیست؟ این ۳ هفته که ترم ۱ دوازده رو میخونم هیچ از ۱ دی هم شروع میکنم برای کنکور. مثلا اگه ۳ روز برای زیست وقت دارم ۱ روز بزارم برای مرور مجدد زیست ۲ روز باقی برای کنکور بخونم (برنامه شخصی خودم) راستش با خانواده حرف زدم گفتن میایم صحبت میکنیم که نری مدرسه بازم هیچی معلوم نیست بابت مدرسه شاید توی این ۳ هفته نظرم عوض شد ولی فعلا نظرم روی نرفتنه. بازم ممنون
-
mohammad m 1 بله درست میگین من تا الان مددسه نرفتم هیچی هم یاد نگرفتم فقط یه چیزی من صفر صفرم ها تصورم اینه که خودم بخونم بهتر یاد میگیرم و اینم بگم که من هفته پیش شنبه شروع کردم و روی برنامهم بودم ساعت مطالعهمم بالای ۵ ساعت بود حجم خوبی از مطالب رو هم جمع کردم، بعد که فهمیدم برای مستمر و ترم هفته دیگه باید برم کنکور رو فعلا گذاشتم کنار وگرنه از خودم راصی بودم
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to زهرا حسین زاده on آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا حسین زاده به نظرم مشکلتونو با دبیرای مدرسه درمیون بذارین کمکتون میکنن . این که مدرسه نرین باعث میشه انگیزه ای برای درس خوندن نداشته باشید. نگاه کنید تو دوران وجازی چقد دانش آموزان قوی حتی افت داشتن و الان که حضوری شده کیفیت أموزش خوب شده
-
mohammad m 1 هر کی یه نظری داره شاید بخاطر نظر غلطمه که الان صفرم نمیدونم برای همین از شما پرسیدم، من وضعیتم خیلی فرق میکنه پایهم خیلی ضعیفه خیلی و اینکه دوازدهمم تعریفی نداره وگرنه مدرسه خیلی عالی و خوبه،
-
زهرا حسین زاده
خب شما وقتی تست میزنی و تمرین تکرار میکنی خودش میشه کنکوری خوندن حالا اگه یه برنامه ریزی هم دداشته باشی که میشه نورعلانورخواهش میکنم
-
mohammad m 1 باشه چشم حتما من به خانواده گفتم، گفتن میان صحبت میکنن با مدیر دیگه هر چی خدا بخواد