Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. شروع صفر برای کنکور + مدرسه
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

شروع صفر برای کنکور + مدرسه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
42 دیدگاه‌ها 11 کاربران 1.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Ava ToorA Ava Toor

سلام
    وقت بخیر
    دوست عزیز شما که میگین صفر هستم ، منظورتون از کنکوری خوندن دقیقا چیه؟
    دوست من ، کسی که صفره و چیزی از مباحث درسی نفهمیده اصلا کنکوری خوندن براش معنایی ندارد ، شما اول باید بر روی کتاب درسی مسلط بشید بعد وارد کنکوری خواندن بشید ، اگر صفر هستید اول پیش نیاز ها و بعد کتاب اصلی به همراه مدرسه پیش بروید (شما تا زمانی که مفهوم درس را نگرفتید که نمی توانید وارد بحث کنکوری خواندن بشوید که)
    موفق و پیروز باشید ✌️🍃🌹

زهرا حسین زادهز آفلاین
    زهرا حسین زادهز آفلاین
    زهرا حسین زاده
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ava Toor از نظر من مطالعه کنکوری یعنی تسلط روی مطالب مثلا برای کنکوری خوندن مبحث تقسیم میتوز من اول متن کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه و بعد هم تست آموزشی و تسلطی و اگه دیدم یاد نگزفتم فیلم میبینم از آلا، یعنی اینجوری نیستم که اول روی کل کتاب مسلط شم بعد تست نه

Ava ToorA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Ava ToorA Ava Toor

سلام
      وقت بخیر
      دوست عزیز شما که میگین صفر هستم ، منظورتون از کنکوری خوندن دقیقا چیه؟
      دوست من ، کسی که صفره و چیزی از مباحث درسی نفهمیده اصلا کنکوری خوندن براش معنایی ندارد ، شما اول باید بر روی کتاب درسی مسلط بشید بعد وارد کنکوری خواندن بشید ، اگر صفر هستید اول پیش نیاز ها و بعد کتاب اصلی به همراه مدرسه پیش بروید (شما تا زمانی که مفهوم درس را نگرفتید که نمی توانید وارد بحث کنکوری خواندن بشوید که)
      موفق و پیروز باشید ✌️🍃🌹

زهرا حسین زادهز آفلاین
      زهرا حسین زادهز آفلاین
      زهرا حسین زاده
      دانش آموزان آلاء

Ava Toor و یه چیز دیگه دبیرای ما در سطح کتاب تدریس میکنن، من الان دارم دوازدهم رو میخونم خودم بدون هیچ فیلم یا دبیری، راحت یاد میگیرم و جای نامفهومی برام نداره (به جز مباحث مربوط به دهم و یازدهم)

0
      • زهرا حسین زادهز زهرا حسین زاده

Ava Toor از نظر من مطالعه کنکوری یعنی تسلط روی مطالب مثلا برای کنکوری خوندن مبحث تقسیم میتوز من اول متن کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه و بعد هم تست آموزشی و تسلطی و اگه دیدم یاد نگزفتم فیلم میبینم از آلا، یعنی اینجوری نیستم که اول روی کل کتاب مسلط شم بعد تست نه

Ava ToorA آفلاین
        Ava ToorA آفلاین
        Ava Toor
        دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده شما در مرحله آموزش باید یک دید کلی (به صورت روزنامه وار ) بر روی مطالب داشته باشید تا ماهیت مطلب دستتون بیاد (در مرحله بعد باید مطالب را درک کرده و در مرحله بعداز آن برای تسلط بر درسنامه تست آموزشی کار کنید و.... [درس زیست] (آیا این روشی که در پیش گرفتید ، برایتان جواب داده ؟(این سوال را از خودتون بپرسید اگر به جواب منفی رسیدید ، اشکال در روش مطالعه دارید))

زهرا حسین زادهز 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Ava ToorA Ava Toor

زهرا حسین زاده شما در مرحله آموزش باید یک دید کلی (به صورت روزنامه وار ) بر روی مطالب داشته باشید تا ماهیت مطلب دستتون بیاد (در مرحله بعد باید مطالب را درک کرده و در مرحله بعداز آن برای تسلط بر درسنامه تست آموزشی کار کنید و.... [درس زیست] (آیا این روشی که در پیش گرفتید ، برایتان جواب داده ؟(این سوال را از خودتون بپرسید اگر به جواب منفی رسیدید ، اشکال در روش مطالعه دارید))

زهرا حسین زادهز آفلاین
          زهرا حسین زادهز آفلاین
          زهرا حسین زاده
          دانش آموزان آلاء

Ava Toor بله من از همین روش شما استفاده میکنم دیگه و مفید بوده تا به الان

0

Ava Toor و یه چیز دیگه دبیرای ما در سطح کتاب تدریس میکنن، من الان دارم دوازدهم رو میخونم خودم بدون هیچ فیلم یا دبیری، راحت یاد میگیرم و جای نامفهومی برام نداره (به جز مباحث مربوط به دهم و یازدهم)

Ava ToorA آفلاین
            Ava ToorA آفلاین
            Ava Toor
            دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده خب اول پیش نیاز ها را مطالعه کنید بعد دروس ۱۲ هم😉✌️

1
            • Ava ToorA Ava Toor

زهرا حسین زاده خب اول پیش نیاز ها را مطالعه کنید بعد دروس ۱۲ هم😉✌️

زهرا حسین زادهز آفلاین
              زهرا حسین زادهز آفلاین
              زهرا حسین زاده
              دانش آموزان آلاء

Ava Toor خب منم همین کار رو میخوام انجام بدم دیگه 😁 برای همین میگم مدرسه بدردم نمیخوره

0

Ava Toor بله من از همین روش شما استفاده میکنم دیگه و مفید بوده تا به الان

Ava ToorA آفلاین
                Ava ToorA آفلاین
                Ava Toor
                دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده خیلی هم عالی ، موفق باشید 💚🌹✌️😉

1
                • Ava ToorA Ava Toor

زهرا حسین زاده خیلی هم عالی ، موفق باشید 💚🌹✌️😉

زهرا حسین زادهز آفلاین
                  زهرا حسین زادهز آفلاین
                  زهرا حسین زاده
                  دانش آموزان آلاء

Ava Toor ممنون که راهنمایی‌م کردین شما هم موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

Ava Toor خب منم همین کار رو میخوام انجام بدم دیگه 😁 برای همین میگم مدرسه بدردم نمیخوره

Ava ToorA آفلاین
                    Ava ToorA آفلاین
                    Ava Toor
                    دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده نباید مدرسه را ول کنید به هر حال سعی کنید نمرات خوبی بگیرید چون هم در کنکور تاثیر ۴۰ درصدی مثبت اعمال می شود هم اگر خدایی نکرده امسال قبول نشدید کنکور ۱۴۰۲ تاثیر (معدل ۱۲ هم ) ۶۰ درصد به طور قطعی هست (پس ازدستش ندید)✌️🙏🍃😉

1
                    • Ava ToorA Ava Toor

زهرا حسین زاده نباید مدرسه را ول کنید به هر حال سعی کنید نمرات خوبی بگیرید چون هم در کنکور تاثیر ۴۰ درصدی مثبت اعمال می شود هم اگر خدایی نکرده امسال قبول نشدید کنکور ۱۴۰۲ تاثیر (معدل ۱۲ هم ) ۶۰ درصد به طور قطعی هست (پس ازدستش ندید)✌️🙏🍃😉

زهرا حسین زادهز آفلاین
                      زهرا حسین زادهز آفلاین
                      زهرا حسین زاده
                      دانش آموزان آلاء

Ava Toor فقط نمرات امتحان نهایی تاثیر دارن دیگه، من بابت نهایی مشکلی ندارم، مشکلم این ۴ ماه باقی مونده تا کنکوره که باید بریم مدرسه حتی حاضرم امتحانات مستمر رو حضوری بدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • زهرا حسین زادهز زهرا حسین زاده has marked this topic as solved on

بچه‌ها لطفا هر کس تجربه‌ای توی این زمینه داره بگه من واقعا سردرگمم ممنون

Ali ShateriA آفلاین
                        Ali ShateriA آفلاین
                        Ali Shateri
                        دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده واااای دقیقا منم شرایط شما رو دارم ولی قرار نیس تو کنکور بشینی همه سوالا رو بزنی یکیشم رد نکنی پس بهتره یه دید کلی از مطالب داشته باشی مثلا تو شیمی دیگه استوکیومتری رو بلد باشی که حداقل چندتا سوال رو بزنی ازش بعد کم کم فصل به فصل میتونیم برسیم به همه چی فقط تایم مطالعه باید بره بالا و وقت تلف کردن بره کنار. یکی هم راهنمایی من هم خوندن کنکور و امتحانات ترم اینه که با تست کتابای 12 و خوندن پایه بهتر میشه نتیجه گرفت تا کلا یکیشو خوندن فقط باید مستمر بخونی و تست بزنی با برنامه که عالی میشه. تو آزمون های آزمایشی هم شرکت کنی که نور علا نور میشه.

1
                        • Ali ShateriA Ali Shateri

زهرا حسین زاده واااای دقیقا منم شرایط شما رو دارم ولی قرار نیس تو کنکور بشینی همه سوالا رو بزنی یکیشم رد نکنی پس بهتره یه دید کلی از مطالب داشته باشی مثلا تو شیمی دیگه استوکیومتری رو بلد باشی که حداقل چندتا سوال رو بزنی ازش بعد کم کم فصل به فصل میتونیم برسیم به همه چی فقط تایم مطالعه باید بره بالا و وقت تلف کردن بره کنار. یکی هم راهنمایی من هم خوندن کنکور و امتحانات ترم اینه که با تست کتابای 12 و خوندن پایه بهتر میشه نتیجه گرفت تا کلا یکیشو خوندن فقط باید مستمر بخونی و تست بزنی با برنامه که عالی میشه. تو آزمون های آزمایشی هم شرکت کنی که نور علا نور میشه.

زهرا حسین زادهز آفلاین
                          زهرا حسین زادهز آفلاین
                          زهرا حسین زاده
                          دانش آموزان آلاء

Ali Shateri شما مدرسه میرین؟

Ali ShateriA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

Ali Shateri شما مدرسه میرین؟

Ali ShateriA آفلاین
                            Ali ShateriA آفلاین
                            Ali Shateri
                            دانش آموزان آلاء

زهرا حسین زاده متاسفانه یا خوشبختانه آره ولی یک روز در میان اونم وقتی میرم فقط ۲ و ۱۰ و از این نمره ها میگیرم 🤣😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
                              من تا الان بنا بر دلایلی (اهمال‌کاری، امروز و فردا کردن، وسواس و از این قبیل بهانه‌ها) مطالعه برای کنکور رو شروع نکردم. البته بگم من هفته پیش استارت زدم روزی بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم توی برنامه‌م بیشتر دروس پایه گذاشتم و پیشروی خوبی داشتم، دیروز متوجه شدم امتحانات ترم دو از ۲ دی شروع میشه و خب من توی این ۳ هفته باید خودمو برسونم، برای همین کنکور رو گذاشتم کنار و دو روزه برای ترم ۱ دوازدهم میخونم با اینکه پیش‌نیاز ها رو رعایت نکردم اما درسا رو میفهمم (در حد کتاب) و اما مشکل اصلیم .... هدف اصلی من موفقیت توی کنکوره نه مدرسه! تا الان هم مدرسه نرفتم. حالا بنظر شما
                              از کِی میتونم مطالعه خودم رو برای کنکور شروع کنم؟
                              چون صفر هستم و باید پیش‌نیازا رو اول بخونم عملا مدرسه کارایی نداره اگه غیرحضوریش کنم به نفع‌مه؟ یا اینکه مدرسه رو برم (لطفا دلیل هم بگین)

پ.ن من این هفته برای کنکور بالای ۵ ساعت مطالعه داشتم و فکر میکنم اگه بعد ترم ۱ برم مدرسه نمیتونم برای کنکور بخونم و ساعت مطالعه خوبی داشته باشم چون صفرم!

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400

مهدیه احترامی 0م آفلاین
                              مهدیه احترامی 0م آفلاین
                              مهدیه احترامی 0
                              تجربی
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مهدیه احترامی 0 انجام شده

زهرا حسین زاده سلام به نظر من حداقل دیپلم رو با نمره ی بالا رد کنید و سطحی از امتحانات نوبت بخصوص نوبت دوم نگذرید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • shyda hommmS آفلاین
                                shyda hommmS آفلاین
                                shyda hommm
                                دانش آموزان آلاء

سلام من دوازدهم تجربی هستم و میخوام برای کنکور شروع کنم اما نمیدونم چطور😢😢😢میشه بهم کمک کنید

mohammadhosein BahadoriM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • shyda hommmS shyda hommm

سلام من دوازدهم تجربی هستم و میخوام برای کنکور شروع کنم اما نمیدونم چطور😢😢😢میشه بهم کمک کنید

mohammadhosein BahadoriM آفلاین
                                  mohammadhosein BahadoriM آفلاین
                                  mohammadhosein Bahadori

shyda hommm سلام بلند شو همین الان شروع کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • gomnam gharibG آفلاین
                                    gomnam gharibG آفلاین
                                    gomnam gharib
                                    دانش آموزان آلاء

سلام وقت شما بخیر
                                    آیا میدونستید که در سال ۸۸ کسی که کنکور تجربی رتبه یک شد یک دانش اموز از روستا بود تازه سربازیش رو تموم کرده بود و دوسال از مدرسه عقب بود فقط و فقط ۵ ماه خوند و رتبه یک کنکور شد ولی همون ۵ ماه رو مردونه خوند
                                    هیچ کاری از آدما بعید نیست اگر ادما بخوان یک کاری رو انجام بدن میدن بدون هیچ ترس و استرسی
                                    شما فقط برای امتحانات مستمر و نهایی برو مدرسه اگر اجازه نمیدن یه فرم یا گواهی الکی لااقل جورکنید
                                    و واقعا مردونه بخونید
                                    اگر شما از همین الان شروع کنید میتونید کم کمش یعنی حدااااقلش ۷۰ درصد کتاب رو بخونید ولی اگه واقعا تلاش کنید که کتاب رو فول میشید هم از لحاظ تشریحی و هم تستی ، برای امسال واقعا تلاش کنید جوری که پشیمان نشید که چرا واقعا تلاش نکردم و درسم رو نخوندم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• 1
                                    • 2
                                    • 3
                                    • درون آمدن