معنی بیت
-
سلام دوستان
معنی این بیت چیه؟چو کامت بر نمی آید به ناکامی فروده تن
که در زندان ناکامی نیابی کامرانی تو -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
که در زندان ناکامی نیابی کامرانی تو@sara-haghighatrad در معنی بیت گفته است:
سلام دوستان
که در زندان ناکامی نیابی کامرانی توسلام بیشتر فکر کنم منظورش قبول شکست در هنگامی که قدرت کافی برای پیروزی نداریم .
و در شکست ما شکست دیگری نداریم پس پیروزیم! -
سلام
میشه معنی بیت《دربارگاه قدس که جای ملال نیست/سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است》بگین؟ -
سلام
توی پاسخ نامه معنی این بیت رو 《صبح امروز که بد معتکف پرده غیب /گو برون آی که کار شب تا آخر شد》
گفته:به صبح امید که در پرده غیب گوشه گیری کرده بود بگو بیرون بیاید و خود را نشان بدهدزیرا ظلم و ستم امیر پیر حسین به سر آمده
سوال من اینکه معنی ظلم و ستم امیر پیر حسین به سر آمده رو از کجای بیت میشه فهمید؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
میشه معنی بیت《دربارگاه قدس که جای ملال نیست/سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است》بگین؟Sara Shafiei در معنی بیت گفته است:
سلام
میشه معنی بیت《دربارگاه قدس که جای ملال نیست/سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است》بگین؟عالمی که در ان فرشتگان هستند در اون جای هیچ ملامت و درد رنجی نیست ( دار السلام) اما با شهادت اباعبدالله الحسین همه افرادی که در عالم ماوراء هستند ناراحت اند و زانوی غم بغل گرفته اند .
البته اینکه بفهمیم با مضمون چه واقعه ای این رو گفته شاعر نیازمند تسلط ما به متن کتابه ، این بیت از محتشم کاشانی در کتاب درسی هست شعرش و برای یک کنکوری لازمه که بدونه کدوم ابیات مضمون چه چیزی رو دارند
-
سلام
توی پاسخ نامه معنی این بیت رو 《صبح امروز که بد معتکف پرده غیب /گو برون آی که کار شب تا آخر شد》
گفته:به صبح امید که در پرده غیب گوشه گیری کرده بود بگو بیرون بیاید و خود را نشان بدهدزیرا ظلم و ستم امیر پیر حسین به سر آمده
سوال من اینکه معنی ظلم و ستم امیر پیر حسین به سر آمده رو از کجای بیت میشه فهمید؟
@دانش-آموزان-آلاءSara Shafiei در معنی بیت گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءسلام یکم به شک افتادم میشه عکس سوال و پاسخنامه رو بدین؟
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@sara-haghighatrad در معنی بیت گفته است:
سلام دوستان
که در زندان ناکامی نیابی کامرانی توسلام بیشتر فکر کنم منظورش قبول شکست در هنگامی که قدرت کافی برای پیروزی نداریم .
و در شکست ما شکست دیگری نداریم پس پیروزیم!mohamad rəza چ جالب
ممنونم -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara Shafiei در معنی بیت گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءسلام یکم به شک افتادم میشه عکس سوال و پاسخنامه رو بدین؟
mohamad rəza
سلام این معنی بیتی که فرستادم -
Sara Shafiei در معنی بیت گفته است:
سلام
میشه معنی بیت《دربارگاه قدس که جای ملال نیست/سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است》بگین؟عالمی که در ان فرشتگان هستند در اون جای هیچ ملامت و درد رنجی نیست ( دار السلام) اما با شهادت اباعبدالله الحسین همه افرادی که در عالم ماوراء هستند ناراحت اند و زانوی غم بغل گرفته اند .
البته اینکه بفهمیم با مضمون چه واقعه ای این رو گفته شاعر نیازمند تسلط ما به متن کتابه ، این بیت از محتشم کاشانی در کتاب درسی هست شعرش و برای یک کنکوری لازمه که بدونه کدوم ابیات مضمون چه چیزی رو دارند
mohamad rəza
ممنون لطف کردین