افزایش طول دنا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کتاب خیلی سبز یه نکته ای از شکل ۱۴ فصل اول اورده که بنظر من درست نیست این شکلو میگم
میگه در همانندسازی، طول بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند، به تدریج افزایش میابد !
دلیلشم گفته چون حباب های همانند سازی در حال بزرگ شدن هستن میشه این استدلالو براش بیاریم !
ولی از نظر من افزایش طول حباب ها ربطی به افزایش طول رشته ی اولیه نداره !
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهم -
A atena abolhasani marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کتاب خیلی سبز یه نکته ای از شکل ۱۴ فصل اول اورده که بنظر من درست نیست این شکلو میگم
میگه در همانندسازی، طول بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند، به تدریج افزایش میابد !
دلیلشم گفته چون حباب های همانند سازی در حال بزرگ شدن هستن میشه این استدلالو براش بیاریم !
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani به نظرم منظورش از (بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند) همون حبابه نه رشته دنا
-
این پست پاک شده!
-
احتمالا منظورش همون قسمت حبابه کل رشته رو بگه درست در نمیاد،
(زیاد زهنتو وارد فرعیات نکن) -
mohammad dehghani
Amirmohammad Ghodratinasab
ممنون دوستان -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani منظورش حباب بوده که بزرگ میشه .چون گفته قسمتی از دی ان ای که پیوند هیدروژنی شکسته میشه ،پس اینجا منظورش حبابه
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani خب ببین وقتی حباب کوچیک هست و جمع هست خب دنای اولیه هم همونطوری ک تو شکل مشخصه،دورش رو احاطه کرده و کوچیک شده ولی وقتی حباب باز میشه طول دنا هم بیشتر میشه و خودشو باز میکنه
-
A atena abolhasani has marked this topic as solved on