افزایش طول دنا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کتاب خیلی سبز یه نکته ای از شکل ۱۴ فصل اول اورده که بنظر من درست نیست این شکلو میگم👇🏻

میگه در همانندسازی، طول بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند، به تدریج افزایش میابد !
دلیلشم گفته چون حباب های همانند سازی در حال بزرگ شدن هستن میشه این استدلالو براش بیاریم !
ولی از نظر من افزایش طول حباب ها ربطی به افزایش طول رشته ی اولیه نداره !
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهم -
A atena abolhasani marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
کتاب خیلی سبز یه نکته ای از شکل ۱۴ فصل اول اورده که بنظر من درست نیست این شکلو میگم👇🏻

میگه در همانندسازی، طول بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند، به تدریج افزایش میابد !
دلیلشم گفته چون حباب های همانند سازی در حال بزرگ شدن هستن میشه این استدلالو براش بیاریم !
نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani به نظرم منظورش از (بخشی از دنای اولیه که در آن پیوند های هیدروژنی بین باز های مکمل دو رشته ی آن می شکند) همون حبابه نه رشته دنا
-
این پست پاک شده!
-
احتمالا منظورش همون قسمت حبابه کل رشته رو بگه درست در نمیاد،
(زیاد زهنتو وارد فرعیات نکن) -
mohammad dehghani
Amirmohammad Ghodratinasab
ممنون دوستان🌹 -
سلام بچه ها وقتتون بخیر

نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani منظورش حباب بوده که بزرگ میشه .چون گفته قسمتی از دی ان ای که پیوند هیدروژنی شکسته میشه ،پس اینجا منظورش حبابه
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر

نظر شما چیه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دوازدهمatena abolhasani خب ببین وقتی حباب کوچیک هست و جمع هست خب دنای اولیه هم همونطوری ک تو شکل مشخصه،دورش رو احاطه کرده و کوچیک شده ولی وقتی حباب باز میشه طول دنا هم بیشتر میشه و خودشو باز میکنه
-
A atena abolhasani has marked this topic as solved on