اسم تفضیل
-
@sara-haghighatrad
نه دیگه، نمیگن. الان من بگم :«با هوشنگ ابتهاج (!) و دیگر شاعران ایرانی رفته بودیم دور دور» از دیگر منظورم خواجه حافظ شیرازی که نی! منظورم محمدرضا شفیعی کدکنیه! باید زنده باشه 😁@amin-forouzan موضوع فلسفی شد😂
-
@amin-forouzan به اونایی که زنده نیستن نمیگن دیگران؟😂
خو اصلا اینا هیچی
پس هر وقت معنی پایان یا ایندگان داد اسم تفضیل نیست درسته؟@sara-haghighatrad وقتی میگی غیر پایان من یاده کاهنده اکسنده شیمی میفتم / یک دیقه فقط باید تحلیل کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بازم به پیام اول شما رو دعوت مینمایم :
آخِر » وزن فاعل » اسم فاعل » بمعنای پایان » مونث آخرة » جمع آخِرین بمعنای آیندگان
آخَر» وزن افعل » اسم تفضیل » بمعنای دیگر » مونث اُخری » جمع آخَرین بمعنای دیگران
و تو این سوال اونی اسم تفضیله ک معنی دیگران بده
-
خو اصلا اینا هیچی
پس هر وقت معنی پایان یا ایندگان داد اسم تفضیل نیست درسته؟@sara-haghighatrad در اسم تفضیل گفته است:
خو اصلا اینا هیچی
پس هر وقت معنی پایان یا ایندگان داد اسم تفضیل نیست درسته؟یه کدم واسه خودم گذاشتم شاید بدردت بخوره
»» افعَل (اسم تفضیل ) » آخَر / آخَرین »» دیگَر/دیگَرانهمشون َ دارن / کلن َ دار دیدی بگو اسم تفضیل
-
@sara-haghighatrad در اسم تفضیل گفته است:
خو اصلا اینا هیچی
پس هر وقت معنی پایان یا ایندگان داد اسم تفضیل نیست درسته؟یه کدم واسه خودم گذاشتم شاید بدردت بخوره
»» افعَل (اسم تفضیل ) » آخَر / آخَرین »» دیگَر/دیگَرانهمشون َ دارن / کلن َ دار دیدی بگو اسم تفضیل
hamed bagheri 0
منم همینجوری حفظش کردم 😂👍 -
سلام دوستان
به نظرتون این تست گزینه چنده؟

@Amin-Forouzan
hamed bagheri 0
مرسی دوستان🌸
لطف کردین🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
خو اصلا اینا هیچی
hamed bagheri 0 در اسم تفضیل گفته است:
خو اصلا اینا هیچی
خوشم اومد😁ممنونم