کدون پایان
-
سلام بچه ها
بچه ها تو ازمون 21 مهر قلمچی س122
گفته که ممکن نیست در جایگاه P ریبوزوم کدون پایان مشاهده بشه
اینو درست گرفته منم قبولش دارم
ولی یه استادی گفتش که تو جایگاه پی ممکنه کدون پایان داشته باشیم از اون جهت که کدون پایان انتی کدون رنای ناقل باشه
من اینو نمتونم درک کنم
ایا گفته این استاد به نظر شما درسته ؟!
اگه درسته پس باید این گزینه قلمچی غلط میشد ول چرا درست گرفتتش؟!
تارا زارعی دوازدهم@dr-mahh سلام / کدون ها به توالی های 3حرفیه رنای پیک میگن / ن هررنایی / آنتی کدون ، کدون محسوب نمیشه
-
سلام بچه ها
ولی یه استادی گفتش که تو جایگاه پی ممکنه کدون پایان داشته باشیم از اون جهت که کدون پایان انتی کدون رنای ناقل باشه
من اینو نمتونم درک کنم
تارا زارعی دوازدهم@dr-mahh
-
@dr-mahh سلام / کدون ها به توالی های 3حرفیه رنای پیک میگن / ن هررنایی / آنتی کدون ، کدون محسوب نمیشه
hamed bagheri 0 خب سوال من چ ربطی این داشت؟!:/
-
@dr-mahh
hamed bagheri 0
حامد ما مشکلات اساسی تری داشتیم تو این تاپیک تو گیر ملا نقطه ای دادی به کدون و آنتی کدون
یه بار پست ها رو بخون لطفا موضوع کلا چیز دیگست! -
hamed bagheri 0 خب سوال من چ ربطی این داشت؟!:/
@dr-mahh
این مگ جمله شما نیس ؟
«ولی یه استادی گفتش که تو جایگاه پی ممکنه کدون پایان داشته باشیم از اون جهت که کدون پایان انتی کدون رنای ناقل باشه»
-
hamed bagheri 0
حامد ما مشکلات اساسی تری داشتیم تو این تاپیک تو گیر ملا نقطه ای دادی به کدون و آنتی کدون
یه بار پست ها رو بخون لطفا موضوع کلا چیز دیگست!@amin-forouzan نه میدونم / کامل خوندم پستارو / و دلیلتون رو برای رد جمله قبول داشتم
ولی میگم قبل چک کردن رنای ناقل کدون پایان ک هست یا نیس / جمله خودش از لحاظ ساختاری غلطه
-
سلام بچه ها
من اینو نمتونم درک کنم
تارا زارعی دوازدهم@dr-mahh سلام علیکم
منظور استادتون این بوده که ممکنه رنای ناقل توالی آنتی کدونیش مثلا UAA باشه و وارد جایگاه p بشه خب بله این درسته چون این کدون که نیستش آنتی کدون هستش از اون طرف کدونش میشه AUU
اینها از روی کدون ها هستش که ریبوزوم نوع آمینو اسید رو مشخص میکنه خود کدون UAA به تنهایی معنای هیچ آمینو اسیدی نمیده ولی آنتی کدونش چه اشکال داره بلاخره آنتی کدونه و از اون طرف چون کدونش معنای آمینو اسید میده -
سلام
خب ببینید ما درسته که کدون های پایان را در جایگاه pنمی بینیم ولی امکانش هست که یک توالی در رنای پیک داشته باشیم که اتفاقا در جایگاه pهم قرار بگیره و اون توالی کدونی که الان در جایگاه p قرار داره ممکنه که توالی آنتی کدونش
( که روی trna هستش) و مکمل اش (کدون) هست شبیه به کدون پایان باشد
پس در جایگاه p الان توالی پایان میبینیم که آنتی کدون محسوب میشه
امیدوارم متوجه شده باشید