کِی تست بزنم راه ابریشم
-
دوستان من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم برنامه ها خیلی فشردس و من توی این دوهفته که برای فرسنگ چهاره فقططططط کلیپ درسنامه دیدم با اینکه طبق برنامه پیش رفتم
دیگه کِی تایم میمونه که تست بزنم؟
لطفا راهنماییم کنین من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم بنظرم برنامش مشکل داره کلا -
دوستان من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم برنامه ها خیلی فشردس و من توی این دوهفته که برای فرسنگ چهاره فقططططط کلیپ درسنامه دیدم با اینکه طبق برنامه پیش رفتم
لطفا راهنماییم کنین من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم بنظرم برنامش مشکل داره کلاShadab Rad از خود مشاورانی راه ابریشم بپرس ولی خوب تایم فیلم دیدن برای منم زیاده بعد از اتمام فیلمها تست زدن رو شروع میکنم
-
لطفا راهنماییم کنین من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم بنظرم برنامش مشکل داره کلاShadab Rad ولی به حرف من بسنده نکن حتما با مشاورت صحبت کن
-
لطفا راهنماییم کنین من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم بنظرم برنامش مشکل داره کلاShadab Rad ببین حتما نباید کلیپ های تست رو همشو ببینی ،بعد از خوندن و دیدن هر کلیپ برو به تست ها سر بزن ببین از اون مبحث کلیپ جدیدت میتونی تست مربوط بهش رو پیدا کنی یانه ،قحتما چند تایی میتونی پیدا کنی بعدش اونارو بزن و کلیپ تستشو ببین ،اینجوری حین درس خوندن یاد میگیری تست های اون مبحثو چجوری بزنی ،اگر هم تستی موند و نزدی ،حتما حتما حین درس خوندنت وقت برای دوره فرسنگ های قبل بذار ،موقع مرور ،بیا تستارو بزن
-
لطفا راهنماییم کنین من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم بنظرم برنامش مشکل داره کلانوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰، ۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadab Rad سلام صب ها یه ساعت زودتر بلند شو و آخر شبم یه ساعت بنداز تهش تست یزن و اینکه الان برنامه ابریشم دیگ اکثرا شده مرور لازم نیس درسنامه هایی رو که قبلا دیدیم دوباره ببینی که با خوندن خلاصه هات برو سراغ است