جناغ
-
سلام دوستان
صورت تست میگه
کدام گزینه ویژگی هر استخوانی در بدن انسان است که در تماس مستقیم با استخوان جناغ قرار میگیردبه نظر شما کدوم استخوانا در تماس مستقیم جناغن؟
تجربیا -
@sara-haghighatrad
دنده ها با غضروف و ترقوه. چون رو تماس مستقیم استخوان به استخوان تاکید کردی، می گم ترقوه.@amin-forouzan
ببینید این تست و
دنده رو هم جز فرض سوال گرفته

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام روشی وجود داره تا بتونیم زنجیزه رو راحت تر تشخیص بدیم؟
-
سلام دوستان
صورت تست میگه
کدام گزینه ویژگی هر استخوانی در بدن انسان است که در تماس مستقیم با استخوان جناغ قرار میگیردبه نظر شما کدوم استخوانا در تماس مستقیم جناغن؟
تجربیا -
سلام دوستان
صورت تست میگه
تجربیا -
Sara_R
سلام سارا جان💚
ترقوه
چون بین جناغ و ترقوه برخلافه دنده ها غضروف نیست
یعنی میتونیم بگیم دنده ها به واسطه غضروف به جناغ متصل هستن اما ترقوه به صورت مستقیم.
-
Sara_R
سلام سارا جان💚
ترقوه
چون بین جناغ و ترقوه برخلافه دنده ها غضروف نیست
یعنی میتونیم بگیم دنده ها به واسطه غضروف به جناغ متصل هستن اما ترقوه به صورت مستقیم.
Maryam Nateqi البته این سوال ابهام داره چون مفصل بین ترقوه و جناغ هم از نوعی است که در محل مفصل شدن دو استخوان غضروف وجود داره (برای جلوگیری از سایش سر جناغی ترقوه هنگام تحرک آن!)
ولی طبق شکل کتابتون درسته! -
Maryam Nateqi البته این سوال ابهام داره چون مفصل بین ترقوه و جناغ هم از نوعی است که در محل مفصل شدن دو استخوان غضروف وجود داره (برای جلوگیری از سایش سر جناغی ترقوه هنگام تحرک آن!)
ولی طبق شکل کتابتون درسته!MohsenTaheri
سلام بله میدونم
منم بخاطر شکل کتاب گفتم -
سلام دوستان
صورت تست میگه
تجربیاسلام
فقط استخوان ترقوه -
Sara_R سلام
استخوان دنده(البته دنده های۱۱و۱۲ نه)
مهره ها(البته همشون نه)
استخوان ترقوه
سوال یکم خارج از زیست کنکوره@kosar-mottaghi ممنون کوثر جان🌸
اون دنده هایی که با غضروف اتصال دارن هم بازم بهشون میگیم تماس مستقیم؟و اینکه ستون مهره مگ با جناغ در تماسع؟🤔
-
@amin-forouzan
ببینید این تست و

@Fargol-Sh
Maryam Nateqi
ممنونم🌸
اما این تست و ببینید " دنده رو هم گرفته
حالا نمیدونم اشتباه کرده یا ن -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@amin-forouzan
ببینید این تست و

@Fargol-Sh
Maryam Nateqi
ممنونم🌸
اما این تست و ببینید " دنده رو هم گرفته
حالا نمیدونم اشتباه کرده یا نSara_R
سلام صبح بخیر
خب بنظر من با توجه به اینکه توی هر 3 تحلیل گزینه ها،اومده درباره ترقوه گفته حتما ترقوه است اما گزینه یک اومده گفته ترقوه اما در کنارش برای اینکه یه نکته دیگه ای هم بگه و ما فکر نکنیم که همه دنده ها از شش و قلب محافظت میکنن اون جمله رو گفته در واقعه نذاشته فکر کنیم ترقوه برخلافه همه دنده ها از شش و قلب محافظت نمیکنه -
Sara_R
سلام صبح بخیر
خب بنظر من با توجه به اینکه توی هر 3 تحلیل گزینه ها،اومده درباره ترقوه گفته حتما ترقوه است اما گزینه یک اومده گفته ترقوه اما در کنارش برای اینکه یه نکته دیگه ای هم بگه و ما فکر نکنیم که همه دنده ها از شش و قلب محافظت میکنن اون جمله رو گفته در واقعه نذاشته فکر کنیم ترقوه برخلافه همه دنده ها از شش و قلب محافظت نمیکنهMaryam Nateqi اها ممنونم🌸
من فک کردم با توجه به خط اولِ اول ، دنده رو هم گرفته
ممنون🌸 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Asal M 2 ممنون عسل جان 🌸
اما یه سوال
با وجود اینکه بعضی از دنده ها توسط غضروف به جناغ تماس دارن بازم میگیم تماس مستقیم؟ -
@kosar-mottaghi ممنون کوثر جان🌸
اون دنده هایی که با غضروف اتصال دارن هم بازم بهشون میگیم تماس مستقیم؟و اینکه ستون مهره مگ با جناغ در تماسع؟🤔
-
Maryam Nateqi اها ممنونم🌸
من فک کردم با توجه به خط اولِ اول ، دنده رو هم گرفته
ممنون🌸Sara_R
نه خب کلا همه استخوان ها هم بافت فشرده و هم اسفنجی رو دارن
خواهش میکنم سارا جان 🌺