کانال نشتی Na و K
-
سلام دوستان وقت تون بخیر✨
دوستان تو کتاب کارم نوشته بود که کانال نشتی سدیم و پتاسیم باهم دیگه یکیه و هر دو نوع یون رو جا به جا میکنن...
این مطلب درسته؟
چون عکس کتاب که کانال نشتی رو نشون میده فقط جابه جایی پتاسیم رو نشون میده
و اینکه اگر اشتباه نکنم آقا موقاری موقع تدریس گفتن دو نوع کانال نشتی داریم یدونه سدیمی یدونه پتاسیمی
یکمی گیج شدم کدوم درسته ممنون میشم راهنمایی کنید✨
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@sania-andiravan
اگه کار کانال نشتی تخصصی نبود، تو همون یدونه عکسه کتاب همزمان عبور K و Na رو نشون میداد نه اینکه فقط عبور K هارو نشون بده. فقط نشون دادن عبور پتاسیم ها یعنی خود کتاب با شکلش داره تایید میکنه که کار کانال نشتی تخصصی هست. -

ببین اینجا فقط پتاسیم نشون داده یعنی تخصصی عمل میکنه اگه اینطور نبود سدیمم نشون میداد
و طبق چیزایی من تاالان خوندم ما میگیم کانال های نشتی سدیمی و کانال های نشتی پتاسیمی یعنی اینا فرق دارن -
دوستان تو کتاب کارم نوشته بود که کانال نشتی سدیم و پتاسیم باهم دیگه یکیه و هر دو نوع یون رو جا به جا میکنن...
این مطلب درسته؟
و اینکه اگر اشتباه نکنم آقا موقاری موقع تدریس گفتن دو نوع کانال نشتی داریم یدونه سدیمی یدونه پتاسیمی
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@sania-andiravan سلام
ب نظر خودم ک کانال ها اختصاصی عمل میکنن و Na و K دو کانال جدا از هم دارن
در مورد همین موضوع تو درسنامه کتاب تست نشرالگو دکتر هاشمی اینطور گفتن :
در اینجا یک اختلاف نظر وجود دارد که این کانال های نشتی ، هم سدیم و هم پتاسیم عبور می دهند یا برخی با تعداد کم به طور اختصاصی فقط سدیم را وارد میکنند و برخی با تعداد بیشتر پتاسیم را اختصاصی خارج میکنند ؟ البته نظر بنده به گروم دوم نزدیک تر است !پس نظر ایشونم بر تخصصی بودنه کانال هاست
-
@sania-andiravan در کانال نشتی Na و K گفته است:
این مطلب درسته؟
سلام
اصلن شکل کتاب خودش اینارو متفاوت نشون داده یعنی چی یکیه :/
این اشتباهه
کانال های نشتی تخصصی کار میکنن
حتی دریچشونم جهت قرارگیری متفاوتی دارن@f-seif-0 فکر کنم شما کانال های نشتی رو با کانال های دریچه دار اشتباه گرفتید، چون کانال های نشتی دریچه ندارند. تو کتاب درسی سه نوع پروتئین برای انتقال سدیم و پتاسیم معرفی شده. پمپ ، کانال نشتی و کانال های دریچه دار.
کانال های دریچه دار تخصصی عمل میکنن اما درباره کانال های نشتی اختلاف نظر هست ، چون کانال های نشتی دریچه ندارند و براساس انتشار تسهیل شده عمل میکنند ، به خاطر همین خود من هم در چند جا به تناقض خوردم. -
در سطح کتاب درسی همه کانال ها بصورت اختصاصی عمل میکنن
از لحاظ علمی هم کانال سدیم و پتاسم جداگانس -
S Succinate has marked this topic as solved on
-
@F-Seif-0
shayan jafari
@Amin-Forouzan
mohammad dehghani
Saudade 19 0
ممنونم از همه تون✨ -
این مطلب درسته؟
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-کنکور-1401@sania-andiravan سلام دبیر ما که تدریس می کردن
تو شکلشون دوتا کانال نشتی برای سدیم و پتاسیم کشیدن!البته خب این کانال های نشتیه دیگه! بحث انتقال فعال و.. ی چیز دیگه است
صبر کن...
 -
@sania-andiravan سلام دبیر ما که تدریس می کردن
تو شکلشون دوتا کانال نشتی برای سدیم و پتاسیم کشیدن!البته خب این کانال های نشتیه دیگه! بحث انتقال فعال و.. ی چیز دیگه است
صبر کن...
 -
@f-seif-0 فکر کنم شما کانال های نشتی رو با کانال های دریچه دار اشتباه گرفتید، چون کانال های نشتی دریچه ندارند. تو کتاب درسی سه نوع پروتئین برای انتقال سدیم و پتاسیم معرفی شده. پمپ ، کانال نشتی و کانال های دریچه دار.
کانال های دریچه دار تخصصی عمل میکنن اما درباره کانال های نشتی اختلاف نظر هست ، چون کانال های نشتی دریچه ندارند و براساس انتشار تسهیل شده عمل میکنند ، به خاطر همین خود من هم در چند جا به تناقض خوردم.mohammad dehghani در کانال نشتی Na و K گفته است:
فکر کنم شما کانال های نشتی رو با کانال های دریچه دار اشتباه گرفتید،
اره من اولش اشتباه خوندم متن رو
-
@amin-forouzan
دقیقا واس همین گیج شدم
بعد اینکه اخرش هم گفته نفوذ پذیری بیشتر غشا به پتاسیم بخاطر این هستش که این کانال ها به پتاسیم بیشتر نفوذ پذیرن😶
واس آزمون قلم چی هم بوده البته نه امسال@sania-andiravan در کانال نشتی Na و K گفته است:
@amin-forouzan
دقیقا واس همین گیج شدم
بعد اینکه اخرش هم گفته نفوذ پذیری بیشتر غشا به پتاسیم بخاطر این هستش که این کانال ها به پتاسیم بیشتر نفوذ پذیرن😶
واس آزمون قلم چی هم بوده البته نه امسالسلام / نفوذ پذیری بیشتر غشا نسبت به پتاسیم بخاطر اینه ک تعداد کانالای نشتی پتاسیمی بیشتره / نه اینه ک کانال نشتی پتاسیم بیشتری عبور بده
-
صبر کن...
Anzw 18 در کانال نشتی Na و K گفته است:
صبر کن...
سلام / دریچه کانال سدیمی باید رو ب بیرون باشه
-
این مطلب درسته؟
سلام
اصلن شکل کتاب خودش اینارو متفاوت نشون داده یعنی چی یکیه :/
این اشتباهه
کانال های نشتی تخصصی کار میکنن
حتی دریچشونم جهت قرارگیری متفاوتی دارن@f-seif-0 در کانال نشتی Na و K گفته است:
این مطلب درسته؟