سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
چطور از سال هفتم برای کنکور آماده بشم؟
-
با سلام
نهایت تشکر رو از شما اساتید بزرگوار دارم
من پایه هفتم هستم
اموزش های رایگان فوق العاده هستند
ان شاالله همیشه در اوج باشین
لطفا بفرمایید من چگونه میتونم از الان برا کنکور اماده بشم البته به کمک شما اساتید و تیم بی نظیر الا
ممنونم -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to shirin hatam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
shirin hatam هنوز خییییییلی زوده
از الان استرس کنکور ؟ از زندگی لذت ببر -
فعلا وقت کارتون و بازیه
-
سلام وقت شما بخیر
منم همسن شما بودم خیلی به کنکور فکر میکردم کلا کنکور واسه بچه ها شده یه غووول بی شاخ و دم وحشتناک
اما اینجوری نیست اصلا
کنکور برای من به شخصه یک انگیزه است اصلا بهش فکرمیکنم خیلی خوشم میاد خیلی خوبه که بخوای تو کل کشور رقابت کنی و همه برای یک هدف مشترک
شما الان بشین پایه ای بخون حال رو دریاب اگر میخوای نهم تیزهوشان قبول بشی هفتم رو پایه ای بخون هشتم و نهم رو هم پایه ای بخون هم روزی ۱۰ تا حداقلش تست بزن ؛ من هفتم معلم خوبی نداشتم واسه ریاضی پایه ریاضیم خیلی ضعیفه ریاضی هفتم رو جدی بگیر چون من تاخود نهم تو ریاضی میلنگیدم
این آینده نگریتم جای تحسین داره آفرین متوسطه اول زمانیه که توش باید عادتهای خوبت رو بچینی من ازهفتم خودم رو عادت داده بودم که ۴ صبح بلندبشم و... و خیلی کمکم کردن الانم واسه کنکور استرس نگیر حالاتو خوب بخون که مقل من نباشی تو ریاضی -
اما من هیچ وقت درک نمیکنم کسایی که کنکور رو یه بدبختی میدونن ؛ کنکور یه چالشه آدم باید چالش رو دوست داشته باشه زندگی بدون چالش و سختی معنی نداره که اگه چالش نبود شما خودتونو پرت کنید وسط چالش زندگی جایی نیست که از اول تا اخرش فقط خوشحالی باشه فقط خنده باشه دنیایی که با گریه شروع میشه ازهمون ابتدا مشخصه که هفت خان رستمیه واسه خودش
-
بعد هیییچ وقت استرس نداشته باش
حتی هیچی نخوندی هم استرس نداشته باش فوقش صفر بشی صفر به این قشنگی صفر انقدر عدد خوبیه -
shirin hatam سلام شیرین جان.عزیزم الان که هفتمی لذتشو ببر کنکور و بزار از دهم جدی بهش فکر کن الان نیازی نیست اصلا فقط میتونی از الان به انتخاب رشته فکر کنی که نهم تصمیم گیری برات راحت تر باشه . اگه از الان میخوای برای کنکورت کاری کنی ، مفاهیم رو خیلی خوب سعی کن یادبگیری توی درسای اختصاصی ریاضی ،فیزیک،شیمی و زیست .چون این درس ها یکم مربوط میشن به همین دروس در دهم یازدهم دوازدهم و پیش زمینه ای برای این پایه ها هستن.موفق باشی عزیزم️
-
shirin hatam
سلام
به نظر من شما خیلی زود به فکر افتادید فعلا به درس های خودتون ببرسید و برای امتحان های خودتون درس بخوانید و اصلا از حالا استرس کنکور را نداشته باشید و از وقتی که وارد دبیرستان دو شدید و از کلاس دهم با همین پشت کار برای کنکور مطالعه کنید که حتما جواب می گیرید -
به جرئت میتونم بگم این 3 سال ، بی دغدغه ترین 3 سال عمرت هست تا یه مدت خیییییییییییلی زیادی که دوباره همچین بازه بدون دغدغه ای پیدا کنی. حیفه بخوای با کنکور به هدر بدیش
تو این مدت هرکاری دلت میخواد. هر کلاسی میخوای برو. زبانتو قوی کن. با رفیقات برو بیرون عشق و حال. یه ورزشی رو جدی کن و هرچیزی که دلت میخواد.
وقتی بیای دهم تا دوازدهم ، تازه میفهمی چه گوهر نابی بوده اون 3 سال و ارزو میکردی به هدر نمیدادیشون (حداقل مثل من)
دوتا چیز که حتما پیشنهاد میکنم یکی ورزش هست یکی کلاس زبان. اگرم دغدغه دارین که قدتون بلند باشه ، این 3 سال خیلی تایم خوبیه که با ورزشای افزایش قد ، حداقل به خواستت برسی
یه چیز دیگه ای هم پیشنهاد میکنم اینه اگر درونگرایی ، خجالتی هستی ، social anxiety داری یا هرچیزی شبیه اینا ، این 3 سال خیلی تایم خوبیه که بخوای عوضش کنی
برای درس هم تنها چیزی که میگم اینه که درس رو بخون ولی نه بیس چاری و به هدف نمره اول مدرسه و ... . همینکه دروس رو یاد بگیری و گهگاهی مرور کنی بسه
-
shirin hatam
سلام
نیازی نیس به خودت فشاری بیاری
فقط درسای مدرست رو خووووووووب یادبگیر تا پایت برای کنکور قوی بشه -
shirin hatam آلایی عزیز
هفتم . هشتم . نهم زمان کسب دانش و درک مسائل هست تو این مقطع تا میتونی کار های هنری و... یاد بگیر فقط درس مدرست رو بخون و ذهنت رو در ازاد ترین حالتش بزار
و فعلا اسم کنکور رو به زبون نیار⚘ -
shirin hatam
چ عالی
من هفتم بودم اصن به کنکور فک نمیکردم ک
دغدغم فقد درسای فردا بود خخ=I -
shirin hatam سلام عزیزم
همونطور که بقیه ی دوستان هم گفتن الان اصلا نیازی نیست که خودتو درگیر کنکور کنید الان شما فقط سعی کن درس هات رو خیلی خوب و پایه ای یاد بگیرید و از ویدیو های آلا هم استفاده کنید. هنوز خیلی مونده
موفق باشی -
-