برنامه ریزی روزانه
-
سلام وقتتون بخیر🌻
می تونم از بزرگوارایی که ساعت مطالعهشون بالای ۵-۵:۳۰ در در روز هستش و مهمتر اینکه مدرسه هم حضوری میرن درخواست کنم که یک نمونه از برنامه ریزی روزانهشون رو منشن کنن تت بلکه رستگار شوم😁؟
برای کپی و... نمیخوام! فقط دوست دارم بدونی برایچه ساعت مطالعه ای از کی شروعمی کنید و کی تمام می کنیددانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
من که فارغ تحصیلم چه کنم؟
-
@f-seif-0 اییییییییییی موفق باشی نمی دونستممممممممم😍😂
-
Anzw 18 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برا روزای مدرسه 5ساعت اوکیه ها :/@f-seif-0 هدفم راستش پنج و نیمه😁
فعلا دارم می دووووووم به پنج برسم(: -
سلام وقتتون بخیر🌻
می تونم از بزرگوارایی که ساعت مطالعهشون بالای ۵-۵:۳۰ در در روز هستش و مهمتر اینکه مدرسه هم حضوری میرن درخواست کنم که یک نمونه از برنامه ریزی روزانهشون رو منشن کنن تت بلکه رستگار شوم😁؟
برای کپی و... نمیخوام! فقط دوست دارم بدونی برایچه ساعت مطالعه ای از کی شروعمی کنید و کی تمام می کنیددانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیاAnzw 18 سلام بهتره یه ساعت قبل از رفتن به مدرسه بخونی بعد هم از مدرسه اومدی ادامه برنامهت...
-
z Gheibi سلام
یک روز درمیان(البته به خاطر امتحانات این دو هفته رو یکم بیشتر رفتیم)
ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ (البته خب ۱۳ میرسم خونه)Anzw 18 چقدر عالی👌🏻 چهار روز در هفته که مدرسه نمیری و مشکلی نداری
میمونه اون سه روز دیگه که بسته به ساعت ناهار یا اگه عصر میخوابی( نمیخوابی که چه بهتر)
تغییر میکنه خیلی روشها میتونی انتخاب کنی واقعا شرایط تون خیلی خوبه👌🏻
من بودم اول یه ساعت ، یک ساعت و نیم میخوندم قبل ناهار ،بعدش یه استراحت کوچک و بعد هم شروع میکردم تا زمانم تموم بشه و بقیش هم استراحت