راه ابریشمی
-
سلام،الان پیاماومد کاملا رایگان شده راه ابریشمی خب الان چطور واردش بشم؟اینکه چیزی نیست🙄
-
سلام،الان پیاماومد کاملا رایگان شده راه ابریشمی خب الان چطور واردش بشم؟اینکه چیزی نیست🙄
seyedehfatemeh moghadam دقیقا برا منم
راستی شما میدونید چطور وارد گروه درسی تو الا بشم؟ -
seyedehfatemeh moghadam فقط فرسنگ اولش رایگان شده ..منم رفتم دیدم
-
راستی شما میدونید چطور وارد گروه درسی تو الا بشم؟اکرم ذبیحی نه بابا😅چه حرفا میزنید،من کلا ازهیچی سردرنمیارم🙂
-
seyedehfatemeh moghadam همونجا بزنید روی همین که نوشته رایگان شده .بعد میره توی سایت بعد اونجا باید بزنین خرید و اینا اونوقت دوباره میره انگار توی خود اپ آلا بعد باید ببرینش توی سبد خرید و از اونجا وارد یه جای دیگه بشید که یادم نیس 😅
-
seyedehfatemeh moghadam همونجا بزنید روی همین که نوشته رایگان شده .بعد میره توی سایت بعد اونجا باید بزنین خرید و اینا اونوقت دوباره میره انگار توی خود اپ آلا بعد باید ببرینش توی سبد خرید و از اونجا وارد یه جای دیگه بشید که یادم نیس 😅
Asal M 2 خسته نباشید😂
-
سلام من دانش آموز یازدهم تجربی ام
میشه بگید چطوری میتونم برنامه درسی رو تهیه کنم -
سلام منم الان نگاش کردم انگاری رایگانه من قسمت شیمی نگا کردم
-
راستی شما میدونید چطور وارد گروه درسی تو الا بشم؟اکرم ذبیحی در راه ابریشمی گفته است:
راستی شما میدونید چطور وارد گروه درسی تو الا بشم؟سلام
توی این تاپیک درخواست بدید. منتظرتون هستم ;)