b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
عناصر طبیعی
-
@dr-bernosi در عناصر طبیعی گفته است:
در حدود 91 عنصر از جدول تناوبی در طبیعت یافت می شود. درمورد این عناصر کدام گزینه صحیح است.
1)در بین عناصر با عدد اتمی 78 تا 84 6 فلز جامد مشاهده می شود.
اقا ۸۰میشه جیوه کع مایع حساب نی
2)عنصری که بیشتری فلز موجود در پوسته ی زمین است، با تنها نافلز مایع جدول تناوبی 3 گروه فاصله دارد.
کلسیم بود؟نافلز مایع مگه برم نیستچی میگیهمشبه فلز بعد اکسیژن میشه سیلسیم میخواسته گول بزنه
3)در گروه 1، عنصری که با تنها شبه فلز گروه 13 هم دوره است، چگالی کم تری نسبت به عنصر زیرین خود دارد.
شبه فلز ۱۳ میشه برم عنصر یکم ک تو دوره دوم باشع میشه لیتیم چگالیم میشه جرم ب حجم ..حجمش کمتره جرمشم کمتره از همه پس این درسته4)تنها عنصر فلز گروه 15 با از دست دادن 3 الکترون به آرایش الکترونی گاز نجیب هم دوره ی بعد از خود می رسد. خب گروه ۱۵ میشد نیتروژن فسفر ارسنیک انتیموان اخریشم بیسموت .. تو لایه اخرشونم این گروه میشد ns2np3 بیرونی ترشم میشه پی ولی واسه هم دوره بعدششششش باید سه تا بگیرهههه نه از دست بده
-
بقیه رو درست گفتیین ! پاسخ تستم میشه 3 ولی اصلا تحلیل شما درست نبود :|
تنها شبه فلز گروه 13 بور هست نه برم! برم نافلزه! البته فک کنم نماد شیمیاییشو اشتباهی گفتین :/! تازه درمورد چگالی این عناصر اطلاعاتی تو کتاب نیومده به جز شکل حاشیه ص34 که لیتیم اومده تو سطح اب! سدیم و پتاسیم چگالی بیشتری نسبت بهش دارن!
-
بقیه رو درست گفتیین ! پاسخ تستم میشه 3 ولی اصلا تحلیل شما درست نبود :|
تنها شبه فلز گروه 13 بور هست نه برم! برم نافلزه! البته فک کنم نماد شیمیاییشو اشتباهی گفتین :/! تازه درمورد چگالی این عناصر اطلاعاتی تو کتاب نیومده به جز شکل حاشیه ص34 که لیتیم اومده تو سطح اب! سدیم و پتاسیم چگالی بیشتری نسبت بهش دارن!
یادم بود یه Bداشتدیگ نمیدونم کدوم بود اسماشون شبیه همه خو دیگه خودم تحلیل جدید براش ساختم
-
خب خوب یاد بگیرین اینارو! بعدا یجایی ممکنه گیر بیفتین! B-> بور Br-> برم
-
باش ..نگا تو تحلیل دومی گفتم نافلز مایع برمه ها تو دومی قاطی کردم
-
@zohre-nowrouzi در عناصر طبیعی گفته است:
همون دیگه! الان خودمم این لایه و زیرلایه رو خوب نخوندم! یجا گیر میندازن ادمو
-
@zohre-nowrouzi در عناصر طبیعی گفته است:
همون دیگه! الان خودمم این لایه و زیرلایه رو خوب نخوندم! یجا گیر میندازن ادمو
نگا یه سوال دیدم تو شیمی گزینه مث همینا با کلمات بازی کرده بود خیلی خوب بود ..درسم تموم شد میفرستم برات