برای آینده
-
gomnam gharib خب خدا رو شکر... خواستم تجربم رو بگم تجربه خوبی نیست نیاز نیست همه حسش کنن
Sahar Rabiee
بعضی تجربه های تلخ باعث میشن در مراحل بالاتر زندگی ازشون عبرت بگیریم که خیلی می ارزن به اون شگستها و تجربه ها اشکالی نداره -
Sahar Rabiee
شما اولین نفر نیستین که میگین
در مدرسه کلا همه بهم میگن تو عجیبی عین آدم نمیمونی ما که نفهمیدیم عجیب بودنمون رو ولی کلا همه میگن
حتی پدر مادرمgomnam gharib شاید کتاب زیاد میخونی... نمیدونم برا منم پیش میاد... البته من بیبی فیس هم هستم
-
gomnam gharib کی ناراحته؟ من؟ این زمان بهشت منه
نمیدونم شاید من عجیبم ولی خدا رو شکر فعلا ناراحت نیستم انشالله از این به بعد هم نخواهم بود
Sahar Rabiee
نه نگفتم ناراحتین منظورم این بود اگرررررر ناراحتین نباشین و گرنه مطمئن بودم که ناراحت نیستین -
Sahar Rabiee
نه نگفتم ناراحتین منظورم این بود اگرررررر ناراحتین نباشین و گرنه مطمئن بودم که ناراحت نیستین -
gomnam gharib شاید کتاب زیاد میخونی... نمیدونم برا منم پیش میاد... البته من بیبی فیس هم هستم
Sahar Rabiee
بله شاید -
البته یه چیزی خیلی بده گاهی اوقات از بعضی چیزا آدم ناراحت میشه به خاطر خود اون شخص و اون شخص ۳۰ سال ۴۰ سال ازت بزرگتره و تو نمیتونی کاری کنی این برام خیلی ناراحت کننده اس چون اونوقت من نمیتونم کاری کنم
-
سلام بچه ها شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم تو این تاپیک یه چیزی به همه آلایی ها بگم
بچه ها تو این سه سال دور فضای مجازی رو خط بکشید دور اینکه از ۲۴ ساعت رو ۴ ساعتش رو توی گوشی باشین و چت کنید و فالو کنید و ... رو خط بکشید
وقت برای چت کردن هست وقت برای بحث کردن هست کنکور اصلا چیز وحشتناکی نیست فقط سه ساله یک چشم بهم زدن نمیگم اصلا تفریح نداشته باشید اصلا گوشی نه هفته ای یه بار دو یا سه ساعت اونم بیاید و انگیزه بگیرید نه اینکه بیاین و با بحث کردن و دعوا کردن حال روحی ذهنیتون رو خراب کنید به طوری که وقتی دارید درس میخونید همش ڐهنتون اونجا باشه
یک زمانی میرسه که زبونم لال پشیمان میشین و حسرتشو میخورین که چرا وقتتون رو برای کارهایی گذاشتین که بعدا هم میشدgomnam gharib سلام معلومه که خیلی قلب مهربونی دارید. ولی من حس میکنم شما خیلی تئوری دارید فکر میکنید. درست شبیه من چند سال قبل . اینکه این همه اطلاعات یا توصیه راجب کنکور بدونین به نظرم یه نوع افراطی گریه و توجه به حاشیه است. شما فقط درستنو در حد دهم و بیشتر هم شد که چه بهتر بخونید.
-
gomnam gharib سلام معلومه که خیلی قلب مهربونی دارید. ولی من حس میکنم شما خیلی تئوری دارید فکر میکنید. درست شبیه من چند سال قبل . اینکه این همه اطلاعات یا توصیه راجب کنکور بدونین به نظرم یه نوع افراطی گریه و توجه به حاشیه است. شما فقط درستنو در حد دهم و بیشتر هم شد که چه بهتر بخونید.
Asghar Ejl
سلام دهم؟ -
Asghar Ejl
سلام دهم؟gomnam gharib کنکوریم
-
gomnam gharib سلام معلومه که خیلی قلب مهربونی دارید. ولی من حس میکنم شما خیلی تئوری دارید فکر میکنید. درست شبیه من چند سال قبل . اینکه این همه اطلاعات یا توصیه راجب کنکور بدونین به نظرم یه نوع افراطی گریه و توجه به حاشیه است. شما فقط درستنو در حد دهم و بیشتر هم شد که چه بهتر بخونید.
Asghar Ejl
من تلاشم رو میکنم ممنونم از توصیتون و اینکه یه دنده و لجباز نیستم ولی من بحثم خیلی جداست من مهربونی قلبم رو به یک نفر مدیونم به خاطر اون دارم این حرفهارو میزنم میگم دیگه داستان من شده شبیه قصه ها و رمانها و فیلمها -
gomnam gharib کنکوریم
Asghar Ejl
من منظورم این نبود شما کنکوری هستین یا نه منظورم این بود که چرا گفتین دهم رو خوب بخون