🟢آنلاین
-
سلام بچه ها
خواستم ازتون بپرسم که کسایی که آزمون های آزمایشی رو انلاین میدن چیکار میکنن که زیاد خسته نمیشن و چشماشون درد نمیگیره پشت گوشی؟؟
من چون آزمون انلاین میدم خیلییی کسل میشم و حتی بعضی وقتا نمیتونم صورت سوال رو بخونم . چشمام درد میگیره ولی دقیقققا همون سوال های ازمون رو که بعد از ظهرِ جمعه pdfشون میاد رو پرینت میکنم میبینم سوالایی هم بوده که اسونه ولی چون با گوشی بیحال میشم نتونستم جواب بدم و این خیلیییی رو مخ منه و تراز و درصد و ... رو میاره پایین و درگیر میکنه ذهنمو😐😐😐شما چیکار میکنید برای ازمونای انلاین ؟؟؟؟😶😶😶
ممنون میشم تجربه ها و راه حل هاتون رو بگید 💙 -
سلام بچه ها
خواستم ازتون بپرسم که کسایی که آزمون های آزمایشی رو انلاین میدن چیکار میکنن که زیاد خسته نمیشن و چشماشون درد نمیگیره پشت گوشی؟؟
من چون آزمون انلاین میدم خیلییی کسل میشم و حتی بعضی وقتا نمیتونم صورت سوال رو بخونم . چشمام درد میگیره ولی دقیقققا همون سوال های ازمون رو که بعد از ظهرِ جمعه pdfشون میاد رو پرینت میکنم میبینم سوالایی هم بوده که اسونه ولی چون با گوشی بیحال میشم نتونستم جواب بدم و این خیلیییی رو مخ منه و تراز و درصد و ... رو میاره پایین و درگیر میکنه ذهنمو😐😐😐شما چیکار میکنید برای ازمونای انلاین ؟؟؟؟😶😶😶
ممنون میشم تجربه ها و راه حل هاتون رو بگید 💙Yegane Dehqan سلام یگانه خانم چطور هستید؟خوب هستید؟اوضاع درس چطوری هاست؟ راستش منم که قبلا ازمون انلاین میدادم این اتفاق خیلی برام می افتاد و خیلی خیلی خسته می شدم ولی از وقتی که دارم ازمون حضوی میدهم در مدرسه خیلی خیلی بهتر شده درست است که خسته میشم ولی خستگی ان نسبت به انلاین خیلی کمتر هست من یک پیشنهادی دارم البته ببخشید که اظهار نظر میکنم به نظرم اگر بتوانید ازمون را به صورت افلاین یعنی دفترچه سوالات را از نمایندگی بگیرید مثل قلمچی و یا خودتون چاپ کنید بهتر باش چون این طور نه چشم هاتون اسیب می بینه و هم اینکه شرایط کنکور را تجربه می کنید یا اصلا می تونید دفترچه سوالات را بگیرید و در مدرسه ازمون بدهید من چندتا از دوستانم که ازمون قلمچی میدهند این کار را انجام می دهند یعنی دفتر چه سوالات و پاسخ برگ را از نمایندگی می گیرند و در مدرسه ازمون میدهند باز هم عذر می خواهم که نظر دادم و امیدوارم که موفق باشید
-
سلام بچه ها
ممنون میشم تجربه ها و راه حل هاتون رو بگید 💙Yegane Dehqan سلام .
منم گاهی این شکلی میشم ، بیش از حد که به صفحه تمرکز میکنی ، صفحه برای تار میشه و خسته میشی .
من صفحه گوشی رو یه کوچولو گرم کردم خیلی بهتر شده . صفحه که سفیده چشم ها آسیب میبینه .
فقط خیلی گرم نکنید ، یکم صفحه از حالت سفید در بیاد و رنگ مایل به نارنجی شه کمتر خستگی میاره .
بعد موقع امتحان وسطش میتونید ۳۰ ثانیه پنجره رو باز کنید و به یک نقطه دور خیره بشین ، این ورزش چشم هست که خیلی هم خوبه . -
سلام بچه ها
ممنون میشم تجربه ها و راه حل هاتون رو بگید 💙Yegane Dehqan سلام.
من الان حضوری میدم ولی قبلنا ک غیر حضوری میدادم همین مشکلو داشتم.
خسته میشدم.
ولی حضوری گذر زمان حس نمیشه. -
Yegane Dehqan سلام یگانه خانم چطور هستید؟خوب هستید؟اوضاع درس چطوری هاست؟ راستش منم که قبلا ازمون انلاین میدادم این اتفاق خیلی برام می افتاد و خیلی خیلی خسته می شدم ولی از وقتی که دارم ازمون حضوی میدهم در مدرسه خیلی خیلی بهتر شده درست است که خسته میشم ولی خستگی ان نسبت به انلاین خیلی کمتر هست من یک پیشنهادی دارم البته ببخشید که اظهار نظر میکنم به نظرم اگر بتوانید ازمون را به صورت افلاین یعنی دفترچه سوالات را از نمایندگی بگیرید مثل قلمچی و یا خودتون چاپ کنید بهتر باش چون این طور نه چشم هاتون اسیب می بینه و هم اینکه شرایط کنکور را تجربه می کنید یا اصلا می تونید دفترچه سوالات را بگیرید و در مدرسه ازمون بدهید من چندتا از دوستانم که ازمون قلمچی میدهند این کار را انجام می دهند یعنی دفتر چه سوالات و پاسخ برگ را از نمایندگی می گیرند و در مدرسه ازمون میدهند باز هم عذر می خواهم که نظر دادم و امیدوارم که موفق باشید
arthur morgan سلام ممنون ما خوبین؟
اخه گزینه دو ازمون میدم ازشون خواستم پی دی اف رو بفرستن گفتن که نمیشه چون سوالات یا دفترچه رو به نمایندگی ها نمیدن . -
Yegane Dehqan سلام .
منم گاهی این شکلی میشم ، بیش از حد که به صفحه تمرکز میکنی ، صفحه برای تار میشه و خسته میشی .
من صفحه گوشی رو یه کوچولو گرم کردم خیلی بهتر شده . صفحه که سفیده چشم ها آسیب میبینه .
فقط خیلی گرم نکنید ، یکم صفحه از حالت سفید در بیاد و رنگ مایل به نارنجی شه کمتر خستگی میاره .
بعد موقع امتحان وسطش میتونید ۳۰ ثانیه پنجره رو باز کنید و به یک نقطه دور خیره بشین ، این ورزش چشم هست که خیلی هم خوبه .mahdi shokry همیشه صفحه گوشی من محافظ چشم داره ولی با این حال نمیشه تو گوشی تمرکز کرد .
یعنی نمیتونم با مداد زیر کلمات مهم خط بکشم و ... . 🤦♀️
ولی رو برگه تست میزنم اوکیه 👌
🥲🥲🥲🥲 -
اخه گزینه دو ازمون میدم ازشون خواستم پی دی اف رو بفرستن گفتن که نمیشه چون سوالات یا دفترچه رو به نمایندگی ها نمیدن .Yegane Dehqan نمیشه اصلا دفترچه را بگیرید؟
-
Yegane Dehqan نمیشه اصلا دفترچه را بگیرید؟
arthur morgan نخیر🚶♀️
-
arthur morgan نخیر🚶♀️
Yegane Dehqan چون الان گاج و قلمچی هم میشه انلاین داد و هم دفترچه گرفت به نظرم از مدیر مدرسه بخواهید که با نمایندگی حرف بزنه شاید قبول کنند
-
mahdi shokry همیشه صفحه گوشی من محافظ چشم داره ولی با این حال نمیشه تو گوشی تمرکز کرد .
یعنی نمیتونم با مداد زیر کلمات مهم خط بکشم و ... . 🤦♀️
ولی رو برگه تست میزنم اوکیه 👌
🥲🥲🥲🥲Yegane Dehqan 🗒🗒🗒🗒✏✏✏😬
-
سلام بچه ها
ممنون میشم تجربه ها و راه حل هاتون رو بگید 💙Yegane Dehqan سلام یگانه☀️.من اون اولا آزمون قلمچی رو با گوشی و لپتاپ میدادم ولی خیلیییی اذیت میشدم...الان چند وقته که صبحا میرم دفترچه رو میگیرم و رو دفترچه آزمون میدم و بعد پاسخ هام رو وارد سایت میکنم.من نمیدونم چه آزمونی میدی و دفترچه میدن یانه،ولی حتما یاخودت پرینت کن یا دفترچه بگیر چون اینجوری حس آزمون دادن واقعی رو داری وهم وقتت تلف نمیشه و چشمات درد نمیگیره.
-
اخه گزینه دو ازمون میدم ازشون خواستم پی دی اف رو بفرستن گفتن که نمیشه چون سوالات یا دفترچه رو به نمایندگی ها نمیدن .Yegane Dehqan عه چه بد پس پرینتم نمیتونی بکنی🤦🏻♀️
-
آزمون آنلاین خیلی مسخرس دقیقا مثل گل مصنوعی میمونه که به درد نمیخوره