دینی کنکور
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه به نظر شما کدوم دوره اموزشی دینی الا بهتره برای کنکور؟
اقای رنجبر زاده یا اقای ناصر؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه به نظر شما کدوم دوره اموزشی دینی الا بهتره برای کنکور؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی سلام مونده با کدوم استاد ارتباط برقرار کنین
من تردید استاد رنجبر زاده ندیدم
ولی استاد ناصر دیدم خیلیم خوبه -
سلام بنظرم آقای ناصری خوب هست ولی بازم بستگی به خودتون داره
-
عباس زنگارکی سلام مونده با کدوم استاد ارتباط برقرار کنین
من تردید استاد رنجبر زاده ندیدم
ولی استاد ناصر دیدم خیلیم خوبه@kosar-mottaghi سلام ممنون
-
@zahra-zahraii سلام ممنون ازتون، به نظرتون خودم از رو کتاب بخونم و تست بزنم بهتر نیس؟
کتاب تست های گاج منظورمه -
سلام
خیلی ببخشید ولی بنظر من دینی درسی نیست که نشه خوده آدم خوند بهتر نیست برای درس هایی که سخت تر هستن فیلم نگاه کنید؟ یکم صرفه جویی زمان بد نیستا مخصوصا اگه دوازدهمی باشید
شما کتاب دینی رو بخونید خیلییییی خوب و نکته آیات رو از درسنامه کتاب تست دربیارین خیلی بهتره
کتاب تست هم سفیر خرد جامع پایه اگه دهم یا یازدهمی هستید خیلی خوبه اگه کنکوری هستید هم از دوازدهمش میتونید استفاده کنید
ولی اگه کتاب دیگه ای دارید همون کافیه و اگه باز خودتون دوست داشتید منبع دوم داشته باشید میتونید IQجامع رو خریداری کنید -
@kosar-mottaghi سلام ممنون
عباس زنگارکی خواهش میکنم
-
@zahra-zahraii سلام ممنون ازتون، به نظرتون خودم از رو کتاب بخونم و تست بزنم بهتر نیس؟
کتاب تست های گاج منظورمهعباس زنگارکی بله منم دینی زیاد فیلم نمیبینم دینی درسی هست که هر چی بیشتر بخونین بیشتر نتیجه میگیرین
-
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی وای آقای ناصری عالییین من همیشه با ایشون میرم جلو دینی رو