معنی بیت
-
@roghayeh-eftekhari فک کنم بلاکِشیه
بنده خدا عاشقه بلا خیلی میکشه
بال و پرش میریزه و دلش میسوزه😂😂 -
@roghayeh-eftekhari مرسی🤍❤
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@roghayeh-eftekhari فک کنم بلاکِشیه
بنده خدا عاشقه بلا خیلی میکشه
بال و پرش میریزه و دلش میسوزه😂😂 -
@zahra-zahraii در معنی بیت گفته است:
@roghayeh-eftekhari یعنی نصف اعتبارمو از تو دارم:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
@roghayeh-eftekhari
عاشق همینه😂
درس زندگی: عاشق میشی تعادل و نگه دار ک بال و پرت نریزه😂 -
@roghayeh-eftekhari یعنی نصف اعتبارمو از تو دارم:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
@roghayeh-eftekhari
عاشق همینه😂
درس زندگی: عاشق میشی تعادل و نگه دار ک بال و پرت نریزه😂@zahra-zahraii در معنی بیت گفته است:
@roghayeh-eftekhari
عاشق همینه😂
درس زندگی: عاشق میشی تعادل و نگه دار ک بال و پرت نریزه😂عجبببب😐😂
درس زندگی : حله کاملا سعی میکنم اصلا عاشق نشم همون بگم چیست عاشقی بهتره والا😂😂😂✋ -
@roghayeh-eftekhari
عاشق همینه😂
درس زندگی: عاشق میشی تعادل و نگه دار ک بال و پرت نریزه😂عجبببب😐😂
درس زندگی : حله کاملا سعی میکنم اصلا عاشق نشم همون بگم چیست عاشقی بهتره والا😂😂😂✋@roghayeh-eftekhari نه دیگ درس و اشتب گرفتی
عاشق شو اما توهمی نشو😂 میانه رو رعایت کن😁🧡 -
@roghayeh-eftekhari این موهارو تو اسیاب سفید نکردم😂🤍
-
@roghayeh-eftekhari 😂
-
@roghayeh-eftekhari لایکک کنن موندمم تو خماری:face_with_tears_of_joy: :slightly_smiling_face:
-
@roghayeh-eftekhari لایکک کنن موندمم تو خماری:face_with_tears_of_joy: :slightly_smiling_face:
-
@roghayeh-eftekhari هعیی تنکس:face_with_tears_of_joy: :green_heart:
-
@roghayeh-eftekhari اونجا منشن نکن:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:مرسیی:beating_heart: بقیه باشه واس فردا:face_with_tears_of_joy: اره دیدم
-
@roghayeh-eftekhari اونجا منشن نکن:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:مرسیی:beating_heart: بقیه باشه واس فردا:face_with_tears_of_joy: اره دیدم
-
@roghayeh-eftekhari :beaming_face_with_smiling_eyes: :beating_heart: