چله پر جایزه آلاء
-
کدمعرف:ildACAUNhf
-
سلام
بچه ها یلداتون مبارکحالا که شیرینی و هندونه و انار و … رو خوردین و انرژیا بالاست وقتشه کادو ها رو بدیم دیگه
یلدا کلی جایزه خفن براتون داره
تو چله پر جایزه آلاء شما میتونین یکی از انارهای خوش و آب و رنگ آلاء رو انتخاب کنین و تا ۱۰۰ درصد کد تخفیف محصولات راه ابریشم رو دریافت کنین
علاوه بر اون شما با خرید راه ابریشم شانس شرکت در قرعه کشی آیفون ۱۳، ایرپاد، اپل واچ و پلی استیشن ۵ رو بدست میارین
کلی اتفاقات خوب تو راهه
برای جزییات بیشتر و دریافت این شانس ها، همین الان روی لینک پایین کلیک کنین
alaatv.com/landing/26 -
@m-an
سلام ببخشید تو سایت نوشته که به ازای هر درسی که قبلا خریدی شانس داری من ۸ تا درس رو گرفتم چرا ۵ تا شانس آورده بود واسم؟!@felli
دقیقا برا منم همینطوریه -
سلام
بچه ها یلداتون مبارکحالا که شیرینی و هندونه و انار و … رو خوردین و انرژیا بالاست وقتشه کادو ها رو بدیم دیگه
یلدا کلی جایزه خفن براتون داره
تو چله پر جایزه آلاء شما میتونین یکی از انارهای خوش و آب و رنگ آلاء رو انتخاب کنین و تا ۱۰۰ درصد کد تخفیف محصولات راه ابریشم رو دریافت کنین
علاوه بر اون شما با خرید راه ابریشم شانس شرکت در قرعه کشی آیفون ۱۳، ایرپاد، اپل واچ و پلی استیشن ۵ رو بدست میارین
کلی اتفاقات خوب تو راهه
برای جزییات بیشتر و دریافت این شانس ها، همین الان روی لینک پایین کلیک کنین
alaatv.com/landing/26@m-an
سلام خیلی ممنون
فقط منی که کل دروس راه ابریشم رو دارم این امکان وجود داره که جای دیگه ای از این تخفیف استفاده کنم؟؟ -
سلام وقتتون بخیر
من شانسمو تو جشنوارتون امتحان کردم ب من تخفیف صد درصدی یکی دروس رو داد از قبل هم میخواستم راه ابریشم زبان و بخرم اول نوشته بود مبلغ قابل پرداخت صفر ولی بعد که ب درگاه بانک میرفت میشد۷۷۵ از سایت دراومدن دوباره امتحان کردم بازم نشد میشه راهنمایی کنید خیلی به این نیاز داشتم
اسکرینشم دارم ولی نمیدونم اینجا چطوری میشه فرستاد -
سلام وقتتون بخیر
من شانسمو تو جشنوارتون امتحان کردم ب من تخفیف صد درصدی یکی دروس رو داد از قبل هم میخواستم راه ابریشم زبان و بخرم اول نوشته بود مبلغ قابل پرداخت صفر ولی بعد که ب درگاه بانک میرفت میشد۷۷۵ از سایت دراومدن دوباره امتحان کردم بازم نشد میشه راهنمایی کنید خیلی به این نیاز داشتم
اسکرینشم دارم ولی نمیدونم اینجا چطوری میشه فرستاد -
بچها من وقتی رو انار میزنم میگه
خطا مشکلی پیش اومده
واسه شما هم اینجوریه؟؟
-
سلام من الان وارد سایت شدم برا انتخاب انار با کلیک روی اونا مینویسه خطا بوجود آومده مشکل چیه
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
دوستان مال منم خطا میده
کدی که گرفتم اینه XpFOdRn2W0 -
@roghayeh-eftekhari ینی چیکار کنم من تازه اومدم اینجا خیلی آشنایی ندارم